http://www.kalkantzakos.com/Product/4934/esoterika-tsok-baikal,-carlsons
Αυτά εννοώ παιδιά περιμένω απάντηση ευχαριστώ
Αυτά εννοώ παιδιά περιμένω απάντηση ευχαριστώ
Στις εκδοσεις που θελω ειναιΛεφτά; Ποσά το ένα ποσό το αλλο
Εχεις ριξει κ με τα 2;Νομίζω πως το lanber είναι πιο πάνω από το baikal σε φινίρισμα και ζύγισμα, αν κάθεται και σαν μέτρα καλύτερα σε σας πιστεύω αξίζει τη διαφορά. Βλητικα και αυτό άριστο είναι
Με βάση την σειρά προτεραιότητας που έβαλες θα σου πρότεινα Baikal!Εχω αποφασισει την αγορα ενος baikal mp 27m, ομως προσφατα ενας φιλος μου ενεφερε κ το s.pose lanber ( με τα ιδια χαρακτηριστικα με το baikal εχει κωδικο μοντελου 2081 )
Εψαξα οσο μπορουσα γι' αυτο κ μπορω να πω πως ειναι πολυ πιο ομορφο απο το baikal, αλλα δεν θελω να επηρεαστω απο τετοια "ψιλοπραματα".
Τα κριτηρια επιλογης μου ειναι με σειρα προτερεοτητας τα εξης:
- Αντοχη κ αξιοπιστια σε βαθος χρονου ( σκοπευω να το κρατησω σε ολη την κυνηγετικη μου ζωη ) μπορει να μην ριξω ποτε μου πανω απο 20000-30000 φυσιγγια, αλλα θα ηθελα να αντεξει-με καλη συντηρηση παντα- τουλαχιστον τα διπλασια
Καπου διαβασα για το baikal οτι θελει επεμβασεις μετα τα 100000 φυσιγγια
- Βλητικα να ειναι απλα καλο ( εμπειρια απο μονοκανο baikal ειμαι υπερευχαριστημενος )
- Να εχει καλο ζυγισμα ( το baikal το εχω πιασει αρκετες φορες, το lanber θα ηθελα να το δω πρωτα κ απο κοντα )
- Το βαρος του baikal μου φαινεται καλο, το lanber ειναι ελαφρυτερο, δεν ξερω ομως αν με βολεψει, γιατι στον λαγο ριχνω φυσιγγια 34-36 gr
- Τελος ακουσα πως το κοντακι του lanber ταιριαζει πιο ευκολα απο του baikal στον μεσο κυνηγο ( ειμαι 1,75 ) κ αν χρειαστει επεμβασεις θα ειναι μικροτερες
Με βασει τις κλισεις κ το μηκος των κοντακιων του lanber νομιζω οτι θα μου κατσει λιγο καλυτερα απο του baikal
Ποια η γνωμη σας αναμεσα στα 2 οπλα;
Ποιος εχει προσωπικη εμπειρια κ απο τα 2 οπλα;
Όχι, τα έχω πιάσει και τα δύοΕχεις ριξει κ με τα 2;
Να επωμησεις το 2081 πολλες φορες πιαστο δεσ το το ιδιο και το 27. Οποιο γουσταρεις απ τα δυο παρτο θα σε βγαλουν ασπροπροσωπο.Στις εκδοσεις που θελω ειναι
Baikal 500-520
Lanber 650-700
Το είπες και το εκανες..Σήμερα ήρθε στα χέρια μου ένα baikal σούπερ ποζε παλιακο που το είχα απωθημένο, από ένα φίλο της παρέας
Για πες!!!Βρε σαν γνωστό μου φαίνεται αυτο
.xm.
Ναι φίλε!!!Ήτανε σε αγγελία εδω μεσα Άρη??
Ενταξει.απο Αθήνα το πήρες απο δικανακια.καλοριζικο και καλοτουφεκο ευχομαιΓια πες!!!
Ναι φίλε!!!
Ευχαριστώ μουτρακλα! Τάσο δε μπορούσα να αντισταθώ βρε φίλε!Το είπες και το εκανες..
Καλοριζικο και καλές τουφεκιες..
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε, να σαι καλά!Καλορίζικο και καλοτουφεκο Αρι.