ακριβως γι αυτο μιλαμε
Δεν βοηθάει σε τίποτα, στο δικό μου το ξερίζωσαγιωργο μιας και το ειδες τ οπλο εχω μια ερωτηση παραπλησια με την ριγα στην οποια αναφερθηκες.το διδυμο στοχαστρο βοηθαει η μπερδευει? τι λες σαν πιο εμπειρος? γιατι δεν εχω πιασει ποτε οπλο που να ειναι ετσι
Εγώ το έβγαλα το μεσαίο σκοπευτρο απο την μοσσμπεργκ γιατι δεν μπορούσα να το συνηθίσω.το διδυμο στοχαστρο βοηθαει η μπερδευει?
Εγώ να πω καλορίζικο γιατί το έχεις αγοράσει, απλά δεν το ξέρεις ...
το διδυμο στοχαστρο βοηθαει η μπερδευει?
Δεν βοηθάει σε τίποτα, στο δικό μου το ξερίζωσα
Εμένα πάλι, ούτε με βοηθά, αλλά ούτε με μπερδεύει! Είχα σκεφτεί κι εγώ να το βγάλω, αφού είναι εντελώς περιττό και άχρηστο, αλλά δεν το έβγαλα γιατί απλά δεν με ενοχλεί, δεν το "βλέπω" - το αγνοώ εντελώς, είναι σαν να μην υπάρχει! Από τότε που πήρα τη Mossberg, ποτέ δεν του έδωσα σημασία, ούτε μια φορά δεν θυμάμαι να "τράβηξε το μάτι μου", να το "είδα", τη στιγμή που επώμιζα κι έριχνα.Εγώ το έβγαλα το μεσαίο σκοπευτρο απο την μοσσμπεργκ γιατι δεν μπορούσα να το συνηθίσω.
εννοειται ρε φιλε.θα σου πω εγω οχι???Περιττο να σου πω οτι περιμενω πως και πως να ριξω μια πουλα ε;
μην ξυνεις πληγες που δεν γιατρευονταιΘα σου δωκω και γω το 687 να ριξεις. Αν και το ξερεις...
το διδυμο στοχαστρο βοηθαει η μπερδευει?
Δεν βοηθάει σε τίποτα, στο δικό μου το ξερίζωσα
Εγώ το έβγαλα το μεσαίο σκοπευτρο απο την μοσσμπεργκ γιατι δεν μπορούσα να το συνηθίσω.
To δευτερο στοχαστρο δε βοηθαει καπου. Αλλωστε ως γνωστον δεν εστιαζεις σε στοχαστρα αλλα στο στοχο.
Εμένα πάλι, ούτε με βοηθά, αλλά ούτε με μπερδεύει! Είχα σκεφτεί κι εγώ να το βγάλω, αφού είναι εντελώς περιττό και άχρηστο, αλλά δεν το έβγαλα γιατί απλά δεν με ενοχλεί, δεν το "βλέπω" - το αγνοώ εντελώς, είναι σαν να μην υπάρχει! Από τότε που πήρα τη Mossberg, ποτέ δεν του έδωσα σημασία, ούτε μια φορά δεν θυμάμαι να "τράβηξε το μάτι μου", να το "είδα", τη στιγμή που επώμιζα κι έριχνα.
Όπλα έχεις ήδη αρκετά για να κάνεις τα χόμπι σου.παιδια ενταξει ολοι ξερουμε οτι τα πιο δοκιμασμενα οπλα και χωρις προβληματα με τρομερες σκανδαλες ειναι τα beretta και τα browning.μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να παω εκει.αυτο δε που με τρελαινει ειναι το browning το gp sporter.δεν αναφερω perazzi γιατι εκει παμε αλλου.μακαρι καποια στιγμη ν αξιωθω να παρω κατι τετοιο.προς το παρον αυτο που μπορω ειναι το baikal
Για μένα είναι ένα καλό παραμυθακι για να οικονομανε τα μαγαζιά μαύρο αφορολόγητο χρήμα από την μεταπωληση των μεταχειρισμενων που τα αγοράζουν το πολυ με 150 ευρώ.Εγω να ρωτησω κατι. Γιατι σε 3 οπλουργους που εχω παει μου ειπανε και τρεις οτι τα παλια baikal made in ussr ειναι πολυ καλυτερα απο τα νεοτερα μοντελα και ειδικα οτα εγιναν made in russia. Και οι τρεις μου ειπαν για μεταλα και κλειδια, εγω που εχω παρει στα χερια μου αρκετα νεα τα εβλεπα πιο φινιρισμενα και με εξισου σκληρα κλειδια. Τοσο αλλαγμενα ειναι πλεον τα μεταλα?
Θα συμφωνησω με τον Γιαννη. Κανείς λίγο υπομονή και περνεις ανώτερο όπλο εφόσον Μπαϊκάλ έχεις, κάλιστα μπορείς να ρίξεις Σπόρτινγκ με το κυνηγετικό. Εκτός αυτού να σε ενημερωσω, δίχως να θελω να σε επιρεασω αρνητικά, ότι το κυνηγετικό μπαικαλ δεν έχει καμία σχέση με το σκοπευτικό. Το σκοπευτικό είναι πολλή βαρη, εντελώς μα εντελώς αζυγιστο, πολλή εμπροσθοβαρω. Το έχω πιάσει και έχω ρίξει. Οι σκανδαλες είναι βαριές και το κοντάκι "ατσουμπαλο" Απλά φίλε Ευριπίδη εφόσον δεν έχεις πιάσει σκοπευτικό Μπαϊκάλ θέλω να σε βοηθήσω όσο μπορώ να έχεις μια εικόνα. Ελπίζω να μην σε χαλασα αλλά να σε βοήθησα.Όπλα έχεις ήδη αρκετά για να κάνεις τα χόμπι σου.
Έχεις και 900 ευρώ στην τσέπη για το βαικαλ.
Γιατί δεν κάθεσαι στα αυγά σου κανένα χρόνο ακόμα να μαζέψεις άλλο ένα χιλιάρικο και να παρεις ένα μεταχειρισμενο gp Sporter ή άλλο σκοπευτικο της Beretta σε καλή κατάσταση και να μην ξανασυζητησεις για άλλο όπλο στα επομενα δέκα χρόνια;