. Ο οπλουργος οταν τις δοκιμασε επαθε και με ρωτησε καλα πως ριχνεις με τετοιες σκανδαλες? Παντως μου ειπε οτι θα το φτιαξει και θα το κανει αγνωριστο. ............
σε ποιον οπλουργό αναφέρεσαι??
. Ο οπλουργος οταν τις δοκιμασε επαθε και με ρωτησε καλα πως ριχνεις με τετοιες σκανδαλες? Παντως μου ειπε οτι θα το φτιαξει και θα το κανει αγνωριστο. ............
θα το κανω συντομα και πριν το παω για να δειτε ολοι τη δουλεια που θα κανει. Παντως προκειται για εναν κυριο με Κ κεφαλαιο με τρομερη αντιμετωπιση στους πελατες του και με πολυ λογικες τιμες..........Πέτρο όποτε μπορέσεις βγάλε φωτο κ απο το 26αρι..
Browning b425 ακουω Πετρο ... !!!!Οταν με το καλο αγορασω και το B425
Μακαρι χρηστο περιμενω το οκ απο τον ιδιο για να το παρω, ειναι φοβερη περιπτωση. Δεν ειχα σκοπο για αλλα αγορα οπλου αλλα οτον το ειδα επαθα ετσι οπως το εχει και οταν το επωμισα πραγματι αλλο οπλο...Browning b425 ακουω Πετρο ... !!!!
αντε με το καλό! μετα το baikal και εγω σε browning πήγα ..τέλεια μετάβαση , ίσως γιατί μου ήταν πιο οικείο το βαθύ προφίλ του και το σχήμα του
Πέτρο τι τσοκάρισμα και τι αυλούς έχει το ij 26 ?? το έχω σκεφτεί αν τύχει κάποια Μεταχειρησμένη περίπτωση για ανακατασκευή (με προσωπική δουλειά όσο μπορώ και με οπλουργό στα δύσκολα ) .. μιας που δεν είναι πολύ συνηθισμένο και μου αρέσει περισσότερο απο pm43.ΦΩΤΟ απο το ij 26 που δυστυχως ο πατερας μου δεν το προσεχε αναλογα
gif upload
windows 7 print screen
pic hosting
free photo upload
image hosting 15mb
Το τσοκαρισμα ειναι 1/3 αλλα για αυλους δεν ξερω ουτε το εχω μετρησει. Μια και λες για το 54 εχει ενα στη βιτρινα ο Αλεξιου το ειδα το πηρα και στα χερια μου σε αριστη κατασταση πραγματικα και οταν τον ρωτησα ποσο το πουλας μου απαντησε 1000+....Πέτρο τι τσοκάρισμα και τι αυλούς έχει το ij 26 ?? το έχω σκεφτεί αν τύχει κάποια Μεταχειρησμένη περίπτωση για ανακατασκευή (με προσωπική δουλειά όσο μπορώ και με οπλουργό στα δύσκολα ) .. μιας που δεν είναι πολύ συνηθισμένο και μου αρέσει περισσότερο απο pm43.
το ιδανικό θα ήταν το 54 .. αλλα δύσκολο να βρεθεί και σίγουρα ποιο ακριβό .
ναι ρε φιλε ακυρο γιατι σκεφτηκα να εχω ενα οπλο κι ενα φυσιγγι για σκοπευτηριο και κυνηγι.για φυσιγγι αν και ειναι ασχετο με το συγκεκριμενο topic κατεληξα σε lambro sporting σε νουμερα 7 1/2 και 8 και σε nsi due σε νουμερο 8 1/2 εναλλακτικα.και για το παρα πολυ κρυο το sipe που δεν μου σφαλει.ας ειναι καλα κατι παιδια απο εδω μεσα απ το φορουμ που μου ανοιξαν τα ματια.ξερουν αυτοι ποιο ειναι δεν χρειαζεται να τους αναφερω και τους ευχαριστω πολυΔλδ Ευριπίδη άκυρο το πλάγιόκαννο;
Μιας και το ανέφερες έπεσα πάνω του τυχαία όταν χάζευα αγγελίες
http://www.car.gr/parts/view/7712194/
Πάντως το έχει ένας φίλος μου και το έχω κυνηγήσει μια φορά, μου άρεσε αρκετά απλά για κάποιο λόγο δεν το βολεύτηκα(όσο μπορούσα μέσα σε 1 ώρα.
Ευριπίδη, γνώμη μου ... καλλιά να γυρεύεις τη δουλειά σου! Μα έχεις s/p Baikal και είδες πόσο καλά τα πας μαζί του! Τι παραπάνω θα σου δώσει μωρέ το sporting??? Μήπως και θα αρχίσουμε να παίρνουμε μέρος σε πρωταθλήματα και ... Grand Prix ???Μόλις τώρα έμαθα τιμή.περιπου 900 με 950 αυτά.τι λέτε μπαικαλαδες και μη?
στελιο εχω και τη 1100 του πατερα μου οποτε δεν με χαλαει που θα δωσω την 11-87.αν ειναι ρε φιλε καμμια φορα να παω στο δελτα για παπια σημαινει οτι θα εχω πιασει το τζοκερ και θα παρω 10 rem.που λεει ο λογος.εχω και την 302 οποτε καταλαβαινεις οτι η αλλη θα καθοτανε.εκτος των αλλων αμα σου μπει ο διαολος ξερει πως ειναι η τρελαΕυριπίδη, γνώμη μου ... καλλιά να γυρεύεις τη δουλειά σου! Μα έχεις s/p Baikal και είδες πόσο καλά τα πας μαζί του! Τι παραπάνω θα σου δώσει μωρέ το sporting??? Μήπως και θα αρχίσουμε να παίρνουμε μέρος σε πρωταθλήματα και ... Grand Prix ???
Ειδικά μάλιστα αν έχεις σκοπό να ... "σκοτώσεις" τη Remington για να το πάρεις, μην το κάμεις ... .smashfrak. .vah.
Το πολύ-πολύ πάρε κι ένα πλαγιοκαννάκι, έτσι για την κ@υλα ... και είσαι άρχοντας!!!