Με γεια! Καλοτουφεκο...Σας ευχαριστώ πολύ. Ιδού το εργαλείο,το σ/κ θα γίνει και το τεστ στα δισκάκια
Να το χαίρεσαι Βαγγέλη !Και επίσημα πλέον στο Baikal team με ένα καινούριο MP 27EM-1C με μαύρη βάση και Εναλλασσομενα τσοκ
Βαγγέλη καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς.Σας ευχαριστώ πολύ. Ιδού το εργαλείο,το σ/κ θα γίνει και το τεστ στα δισκάκια
Σε ευχαριστώ Γιάννη, όντως έχει ωραία λαβή και το κυριότερο δεν έχει κλίση το κοντακιΒαγγέλη καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς.
Ωραία λαβή βλέπω έχει το κοντάκι.
Καλό τουφέκι καλά κυνηγιαΣας ευχαριστώ πολύ. Ιδού το εργαλείο,το σ/κ θα γίνει και το τεστ στα δισκάκια
Στο super magnum δίνει τρία έσω έξω μαμά τσοκάκια +2εκ. (1*,3*,4*) και εννοεί ότι η απόδοσή του με ατσάλινα σκάγια είναι φουλ τσοκ ενώ με μολύβδινα είναι τριάρι.Κατσε ρε μαστορα γτ μας μπερδεψες...τα δικα του τσοκ δεν ειναι εσω εξω οποτε τι +2? Και επισης εννοεις ενα για ατσαλινα τρια για μολυβδινα? Παντως το αποτελεσμα τις τρίτης εικονας μοιαζει με το αποτελεσμα που ειχε το μαμα 4* σε δικες μου δοκιμες στα 36 μετρα, με αλλο φυσιγγι βεβαια..
Τα καλυτερα αποτελεσματα στις 3 φωτο που ανεβασες πάντως, νομιζω τα ειχε το +10 που γραφεις...
η s mag εχει +2 steel τσοκ δηλαδη 1* για ατσαλινα αλλα 3* για μολιβδινα. ναι ειναι παραπλισια τα αποτελεσματα. θελει κυκλο 76cm κ μετριμα σε τουλαχιστον 3 βολες το καθε ενα για να βγει συμπερασμαΚατσε ρε μαστορα γτ μας μπερδεψες...τα δικα του τσοκ δεν ειναι εσω εξω οποτε τι +2? Και επισης εννοεις ενα για ατσαλινα τρια για μολυβδινα? Παντως το αποτελεσμα τις τρίτης εικονας μοιαζει με το αποτελεσμα που ειχε το μαμα 4* σε δικες μου δοκιμες στα 36 μετρα, με αλλο φυσιγγι βεβαια..
Τα καλυτερα αποτελεσματα στις 3 φωτο που ανεβασες πάντως, νομιζω τα ειχε το +10 που γραφεις...
ποιο εχεις? με τι φυσιγγι το συγγρινεις?Την λεπτομερεια οτι ειναι σ.μαγκνουμ δεν την ηξερα!..πασο!
Πάντως βλεπω διαφορες με τις δικες μου βολες σε πίνακα, που μαλλον στο φυσιγγι οφείλονται...
155 magnum με φυσιγγι b&p classic 32 no8 νομίζω ηταν (αρκετα ποστ πισω) και τσοκ μαμα εσω 4*...ποιο εχεις? με τι φυσιγγι το συγγρινεις?
ξερεται πως βαζουν κυκλο? το χαρτονι εχει πλατος 75cm
Ο κυκλος Γιαννη πρεπει να ειναι 76εκ αρα σου λειπει και 1εκ απο το πλατος, θελει κανονικα πιο μεγαλα χαρτονια να χωραει ο κυκλος.ποιο εχεις? με τι φυσιγγι το συγγρινεις?
ξερεται πως βαζουν κυκλο? το χαρτονι εχει πλατος 75cm