650 mpaΣτην καννη στις σφραγιδες γραφει ενα νουμερο που ακολουθιτε απο τα γραμματα Ba ποσο γράφει;;;
650 mpaΣτην καννη στις σφραγιδες γραφει ενα νουμερο που ακολουθιτε απο τα γραμματα Ba ποσο γράφει;;;
Το όπλο είναι πιστοποιημένο στα 900bar. Ούτε σεμι θεωρητικά δεν μπορεί να ριξει.650 mpa
Από Μόσχα .. έτυχε να ταξιδέψει ένας φίλος για δουλειές και μου έκανε την χάρη να μου το αγοράσει !Το σετ από που το πήρες γιατί τώρα που το υδα μου μπήκανε ιδέες
Πω πω τι μας έκανες τώρα!Το baikal mp27 του αδερφού μου σε νέες περιπέτειες ...
Αφού του έχω κάνει διάφορες παρεμβάσεις όπως την αφαίρεση ρίγας , βαφή καννων γυάλισμα βάσης κ αλλά ....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φτιάξ-το-μόνος-σου.580/post-361123
Προχώρησα σε μια υπέρβαση ... το έκανα το ποιο «κακό» baikal της πιάτσας !
Φέρεσαι το νέο πλαστικό εργοστασιακό κουστούμι που είχα ποστάρει πρόσφατα !
το κοντάκι είναι ίσιο εντελώς και η ποιότητα ίδια με την αριστερή 155 που έχει ο αδερφός !
Σχετικά χαμηλό αλλά όχι υπερβολικά κάπου στο 58 η μεγάλη κλίση . Ο αδερφός που είναι αριστερός βολεύτηκε άμεσος .
View attachment 7869View attachment 7870View attachment 7871View attachment 7872View attachment 7873
Εξαιρετική δουλειά Χρήστο . Εύγε. Πράγματι το όπλο πήγε σε άλλη κατηγορία .Το baikal mp27 του αδερφού μου σε νέες περιπέτειες ...
Αφού του έχω κάνει διάφορες παρεμβάσεις όπως την αφαίρεση ρίγας , βαφή καννων γυάλισμα βάσης κ αλλά ....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φτιάξ-το-μόνος-σου.580/post-361123
Προχώρησα σε μια υπέρβαση ... το έκανα το ποιο «κακό» baikal της πιάτσας !
Φέρεσαι το νέο πλαστικό εργοστασιακό κουστούμι που είχα ποστάρει πρόσφατα !
το κοντάκι είναι ίσιο εντελώς και η ποιότητα ίδια με την αριστερή 155 που έχει ο αδερφός !
Σχετικά χαμηλό αλλά όχι υπερβολικά κάπου στο 58 η μεγάλη κλίση . Ο αδερφός που είναι αριστερός βολεύτηκε άμεσος .
View attachment 7869View attachment 7870View attachment 7871View attachment 7872View attachment 7873
Φιλε η καινουρια σειρα δικαννων ξερεις αν και ποτε θα ερθει ΕΛΛΑΔΑ???Από Μόσχα .. έτυχε να ταξιδέψει ένας φίλος για δουλειές και μου έκανε την χάρη να μου το αγοράσει !
να είναι καλά
φαντάζομαι λες για το mp 234 ! δυστυχώς δεν εχω ακούσει κάτι για Ελλάδα , αλλά στην Ρωσία λεει το επίσημο σαιτ έχει κυκλοφορήσει .Φιλε η καινούρια σειρα δικαννων ξερεις αν και ποτε θα ερθει ΕΛΛΑΔΑ???
μπορείς να "παίζεις" με τον μεταφραστή σελίδας του google , εγώ έτσι τα χαζεύωυπάρχει κανα επίσημο site στα αγγλικά για τα baikal?
Απο που προκυπτει αυτο?υπόψιν o αυλός της mp155, ενώ γράφει 18.4 μάλλον είναι πιο κοντά στα 18.5 νομίζω)
Έχεις δύο επιλογές στην 155.carlsons lm ή gemini ported mod επειδή δε βγάζει lm η gemini νομίζω.οποιο από τα 2 αυτά θα σε καλύψει μπορείς επίσης να πας σε kicks αλλά εκεί σφίγγουν πολύ τα πραματαΣτέφανε αν δεν κάνω λάθος έχει γραφτεί κατά καιρούς από κατόχους 155 εδώ στο φορουμ πως ο πραγματικός αυλός είναι κοντά στα 18.5......ενδεικτικά αν λέει κάτι, και το carlson's cylinder για την βαικαλ δίνει 18.542 για την mp155
Σωστά το λες.light mod με το οποίο προσωπικά ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος και στην 155 και στο δίκανο.καπου εδώ μέσα πρέπει να έχω δοκιμές με όλα αυτά αλλά με το δίκανο πιο πολυ.επισης σου προτείνω αν κυνηγάς και τσίχλες να χτυπήσεις αργότερα κι ένα skeet carlsons.θα δεις ωραία πραματαΕυριπίδη, σε carlsons λέω να παίξω.....όταν λες Im εννοείς light modified φανταζομαι.....όχι Improved modified?
(χαζη ερώτηση...just to be sure)