Γεια σου φίλε μου. Ε εντάξει θελω το 2.οπλο εαν θα πάθει κατι η καραμπίνα εχω το win sx3 supermagnum ειμαι πολυ ευχαριστημένος αλλά νιωθω σαν να λείπει κατι μεσα μου επειδή μεγάλωσα έμαθα το κινηγι με το πλαγιοκαννο του παππού μου( baikal cccp ij43 70mm θαλαμη)οπου πηγαίναμε μαζί στο κινηγι με τον παππού εχω αδυναμία , μανια στα δικαννα και νιώθω περισσότερο κινηγος με δικαννο. Περνω και δικαννακι καπου κάπου μαζι μου στο βαλτο αλλά επειδή μονο επιτρέπονται τα ατσαλινα φισιγγια δεν θελω να το πονέσω να κουνήσω τις κλειδιες του. Υπάρχουν κ ατσάλινα για παλιά οπλα lambro classic steel αλλά ειναι 30γρ κ δεν κάνει τοσο για τον παλικαρι πρασινοκεφαλι παπι
)). Μου λέτε πάρε ακόμα ένα αυτογεμες εχω ενα των αεριων αλλα να παρω αλλο ενα των αερίων εεε εαν δεν ειχα οπλο θα έπαιρνα πάλι των αερίων αλλα κάτι διαφορετικό θα ήθελα τωρα για 2.οπλο να παρω αδρανειας δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά απο δικαννο η ποζε στο θεμα ανακρουσης( στα φτηνα οπλα εννοω) επισης το δικαννακι οτι καιρο κ να κάνει ψύχρα κ να πέσει μεσα στο παγωμένο νερο με λάσπη κ τετοια το βγαζεις απο λασπη γεμιζεις κ συνεχίζεις να ρίχνεις δηλαδή δεν ειναι σαν αυτογεμεις παγωσε το κλειστρο απο παγωνια ελα καθαρισε τη θαλαμη λύσε δεσε το οπλο περασε ημερα τα παπια περνανε δεν σε περιμενουν να καθαρισεις το οπλο
. Γιαυτο τον λογο θα ήθελα ενα δικαννο η ποζε οχι για συχνή χρήση δηλαδή αλλά με κανει να νιώθω κινηγος παραδοσιακός.