Eιναι και με καρυδια!!!
Γνωρίζεις ποτε σταμάτησαν να κατασκευάζονται?
Το 1991 διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση. Τώρα δε ξέρω πότε ακριβώς σταμάτησαν να κατασκευάζονται.Γνωρίζεις ποτε σταμάτησαν να κατασκευάζονται?
Πραγματικά δικανο που τραβάει το βλέμμα επάνω του ,εκπληκτικά ομαλή γραμμή στο σύνολο του . Συγχαρητήρια για την μετατροπή στα μαστορια και στον ιδιοκτήτη του οπλουBaikal IJ 58
Ενα πλαγιοκανο που αξιζει καποιος να το περιποιηθει και να το ευχαριστηθει χωρις να ξοδεψει μια περιουσια!!!
Βεβαια θα κοστισει καποια χρηματα αλλα πιστεψε με αξιζει το αποτελεσμα .........
Οι εργασιες που εγιναν στο συγκεκριμενο ηταν απο τον ΗΦΑΙΣΤΟ και απο εμενα.
Ο Ντινος ο Παπατσαρουχας εκανε επιμυκηνση κονων....αφαιρεση τσοκαρισματων(εγινε απο τον κατοχο)......αφαιρεση πανω και κατω ριγας ...τοποθετηση σκαυτης ριγας απο πανω......και βαψιμο καννων με τον παραδοσιακο τροπο.........και εγω το κοντακι και την παπια στα μετρα του κατοχου.
Το αποτελεσμα ηταν καταπληκτικο οσο αφορα το ζυγισμα του οπλου!!!! απο 3150 εγινε 2750.....ενα απιστευτο δικανο που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλα πολλαπλασιας αξιας........
View attachment 14553
View attachment 14554
View attachment 14555
View attachment 14556
Μια ερώτηση η πάπια στην πίσω πλευρά στα πλάγια γινόταν χωρίς αυτό το σκαλί ;Πραγματικά δικανο που τραβάει το βλέμμα επάνω του ,εκπληκτικά ομαλή γραμμή στο σύνολο του . Συγχαρητήρια για την μετατροπή στα μαστορια και στον ιδιοκτήτη του οπλου
Θα γινοταν ποιο λεπτη αλλα παλι θα ειχε αυτο το σκαλοπατακι αλλα σε μικροτερο μεγεθος.Μια ερώτηση η πάπια στην πίσω πλευρά στα πλάγια γινόταν χωρίς αυτό το σκαλί ;
Βαλε πραμα για οφθαλμολουτρο μαστορααα χρυσα χερια εχειςBaikal IJ 58
Ενα πλαγιοκανο που αξιζει καποιος να το περιποιηθει και να το ευχαριστηθει χωρις να ξοδεψει μια περιουσια!!!
Βεβαια θα κοστισει καποια χρηματα αλλα πιστεψε με αξιζει το αποτελεσμα .........
Ο Ντινος ο Παπατσαρουχας εκανε επιμυκηνση κονων....αφαιρεση τσοκαρισματων(εγινε απο τον κατοχο)......αφαιρεση πανω και κατω ριγας ...τοποθετηση σκαυτης ριγας απο πανω......και βαψιμο καννων με τον παραδοσιακο τροπο.........και εγω το κοντακι και την παπια στα μετρα του κατοχου.
Το αποτελεσμα ηταν καταπληκτικο οσο αφορα το ζυγισμα του οπλου!!!! απο 3150 εγινε 2750.....ενα απιστευτο δικανο που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλα πολλαπλασιας αξιας........
View attachment 14553
View attachment 14554
View attachment 14555
View attachment 14556
Δυστιχως δεν με ''αφηνουν''Βαλε πραμα για οφθαλμολουτρο μαστορααα χρυσα χερια εχεις
Ποιοι;Δυστιχως δεν με ''αφηνουν''
Ποιοι;
Μαλον καποιοι ενωχληθηκαν.Ποιοι;
Baikal IJ 58
View attachment 14553
View attachment 14554
View attachment 14555
View attachment 14556
Βαλε πραμα για οφθαλμολουτρο μαστορααα χρυσα χερια εχεις
Δυστιχως δεν με ''αφηνουν''
Ποιοι;
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γενικές-Ανακοινώσεις.878/post-477479Μαλον καποιοι ενωχληθηκαν.
Η γνώμη μου είναι να παρεις ένα τσοκ έσω που να μετράει 17,9 που είναι 3* ακριβώς κ με το 4* μαμά είσαι καλυμενος!Καλησπέρα στην παρέα.. λογικά μέχρι Παρασκευή θα έχω στα χέρια μου το mp27em με τσοκ...
Επειδή θέλω να πάρω έξτρα τσοκ, έχετε να προτείνετε κάποια πού είναι δοκιμασμένα;;
Τα Baikal είναι καλά;;να πάρω ίδια;
17,9 χιλιοστά, γιατί αλλά γράφουν κ άλλο είναι! Το τσοκ καρλσον που γράφει λαϊτσ φουλ 2* είναι 17,9 χιλ κ ισουται με 3* βάση του αυλού του μπαϊκαλ που είναι 18,4χιλΤα άλλα ποζε πού έχω είναι με σταθερά Τσοκ..
Δεν ξέρω καθόλου από Τσοκ.
Τι εννοείς να μετράει 17.9;;
Με τά μαμά τσοκ είσαι ευχαριστημένος;
Αν ψαχναμε το απολυτο αυτο θα ηταν για χρηση στο σκοπευτηριο που εκει μπορει να παιξει μεγαλο ρολο ακομα και ενα σκαι που θα βρει το πιατακι....για τετοια χρηση ψαχνουμε το απολυτο τσοκ....τωρα για κυνηγετικη χρηση και τα μαμα τσοκακια κανουν πολυ καλα την δουλεια τους με τα καταλληλα φυσιγγια που θα πρεπει να αφιερωσεις χρονο για να βρεις......Καλησπέρα στην παρέα.. λογικά μέχρι Παρασκευή θα έχω στα χέρια μου το mp27em με τσοκ...
Επειδή θέλω να πάρω έξτρα τσοκ, έχετε να προτείνετε κάποια πού είναι δοκιμασμένα;;
Carlson... σταθερή αξιαΚαλησπέρα στην παρέα.. λογικά μέχρι Παρασκευή θα έχω στα χέρια μου το mp27em με τσοκ...