gvp9000
Banned
Αυτογεμές και εσύ... ο επόμενος αχαχαχΘα ήθελα μια σεζόν να βάλω δυο ίδια τσοκ και 1 φυσίγγι σερί, για να δω πόσο πιο χάλια ή πιο καλά είναι τα πράγματα.
Αυτογεμές και εσύ... ο επόμενος αχαχαχΘα ήθελα μια σεζόν να βάλω δυο ίδια τσοκ και 1 φυσίγγι σερί, για να δω πόσο πιο χάλια ή πιο καλά είναι τα πράγματα.
Βρε ας εχει κυνήγια και θα ακούσεις τις ριπές να πάνε σύννεφο !!!Με 10€ το κουτί όλα τα αυτογεμη τα βλέπω να δουλεύουν σα δίκανα από τη νέα σεζόν για όσους βγάλουν άδεια
Μη σου πω και σφραγισμενη αποθηκη η το μειωτηρα για δυο οπως εχουν τα μπερεττα αχαχαχαχαΜε 10€ το κουτί όλα τα αυτογεμη τα βλέπω να δουλεύουν σα δίκανα από τη νέα σεζόν για όσους βγάλουν άδεια
Καλησπέρα.Καιρός ήταν να ανοίξω αυτό το θέμα και πολύ αργησα..
Κάτοχος τριών Baikal εδώ και χρονια( ij 43m ussr-ij 18 cal 36-ij 18m em)και είμαι πολυ ευχαριστημένος δίχως κανένα πρόβλημα δυσλειτουργίας.
Ας γράψουμε λοιπόν τα πάντα γύρω από τα baikal
Όταν αγοράζουμε καινούργιο Baikal είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογείται τελείως, να καθαρίζεται επιμελώς από τα εργοστασιακά γράσα και καμιά φορά και ροκανίδια και να επαναλιπαίνεται με καλά λιπαντικά.Καλησπέρα.
Προέκυψε ένα θέμα με το καινούργιο baikal mp27m.
Πήγα να δοκιμάσω το καινούργιο όπλο στο σκοπευτήριο Σχιστού.
Αφού έριξα 50 φυσίγγια όλα λειτουργούσαν κανονικά.
Μετά άρχισαν να μην λειτουργούν οι αυτόματοι εξωλκεις(δεν πέταγε τα φυσίγγια).
Μόλις τελείωσα την πούλα αποσύρθηκα για να λύσω το όπλο.
Διαπίστωσα ότι εσωτερικά της πάπιας είχε μαζέψει πάρα πολύ πριονίδι (πούδρα).
Όσοι κοίταξαν το όπλο δεν είδαν κάποια φθορά.
Εσωτερικά της πάπιας από την μια πλευρά έχει αποχρωματισμό όλη η πλευρά,από την άλλη πλευρά είναι ποιο σκουρόχρωμη.
Δεν έχω λύσει ακόμα το κοντάκι να δω εσωτερικά την σκανδάλη.
Φωτογραφίες δεν έβγαλα γιατί δεν φαινόταν τίποτα πέρα από το πριονίδι.
Αύριο πρωί θα ασχοληθώ με το κοντακι-σκανδαλι.
Μήπως γνωρίζει κανείς το οτιδήποτε;;;;;
Ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ.Όταν αγοράζουμε καινούργιο Baikal είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογείται τελείως, να καθαρίζεται επιμελώς από τα εργοστασιακά γράσα και καμιά φορά και ροκανίδια και να επαναλιπαίνεται με καλά λιπαντικά.
Εγώ αυτό έκανα και 8 χρόνια τώρα το 27em 1c δεν είπε κιχ.
Δουλεύει υποδειγματικά.
Αν κάποιος συνάδελφος δεν ξέρει να σε καθοδηγήσει, τότε θέλει μάστορα.Ευχαριστώ.
Το έχω καθαρίσει.
Προσεξες αν οι άδειοι κάλυκες ήταν σε καλή κατάσταση?Καλησπέρα.
Εσωτερικά της πάπιας από την μια πλευρά έχει αποχρωματισμό όλη η πλευρά,από την άλλη πλευρά είναι ποιο σκουρόχρωμη.
Ευχαριστώ πολύ.
δες που βρισκει η παπια πανω στις κανες η στους εξωλκεις και αν σου κουνιεται η παπια !!Καλησπέρα.
Ευχαριστώ πολύ.
Στην αρχή πέταγε τα άδεια φυσίγγια.Προσεξες αν οι άδειοι κάλυκες ήταν σε καλή κατάσταση?
Η ήταν με πολυ κοντό (8 mm) μέταλλο ενδέχεται να διμηουργησουν προβλημα κατά την εξωλκευση...
Αφου του κανεις κ εναν ελεγχο, δοκίμασε κ με αλλά φυσίγγια ώστε να σιγουρευτείς...
Δεν παρατήρησα τα άδεια φυσίγγια.Προσεξες αν οι άδειοι κάλυκες ήταν σε καλή κατάσταση?
Η ήταν με πολυ κοντό (8 mm) μέταλλο ενδέχεται να διμηουργησουν προβλημα κατά την εξωλκευση...
Αφου του κανεις κ εναν ελεγχο, δοκίμασε κ με αλλά φυσίγγια ώστε να σιγουρευτείς...
Λάθος διατύπωση...να καταργηθεί ο επιλογέας και να ρίχνει μόνιμα η πάνω κάνη γίνεται?Όλα έχουν επιλογέα
Επίσης το διπλοτουφεκισμα διορθώνεται! (δηλαδή πατώντας την σκανδάλη πέφτουν και οι δύο κανες)Λάθος διατύπωση...να καταργηθεί ο επιλογέας και να ρίχνει μόνιμα η πάνω κάνη γίνεται?
Δες μηπως γυρησανε οι βιδες που τους απενεργοποιουν και γιαυτο δεν στους πετουσε τους καληκεςΔεν παρατήρησα τα άδεια φυσίγγια.
Είχα δύο διαφορετικές εταιρείες φυσίγγια.
Οκ, ευχαριστώ πάντως.
Όχι φίλε μου.Δες μηπως γυρησανε οι βιδες που τους απενεργοποιουν και γιαυτο δεν στους πετουσε τους καληκες