Μίλησα με τον ΗΦΑΙΣΤΟ για την παρέμβαση στο baikal (πλαγιοκανο) ήθελα να πάω στο χωριό να δω την ριγα του όπλου. Τελικά είχα το πιο παλιό που είναι μονοκόμματο στην ρίγα όποτε δεν γίνεται να γίνει η ελάφρυνση στης κάνες. Βέβαια δεν με ενδιέφερε κιόλας ιδιαίτερα όποτε του ζήτησα να κάνουμε άυλους μεγαλύτερους 18,55 κώνους μεγαλύτερους στην μια κάνη που είναι ένα άστρο θέλω να το κάνουμε δυο και βελτίωση στης σκανδαλες. Όλες αυτές η παρεμβάσεις γίνονται ούτως η άλλος όταν κάνει την βελτίωση καλύτερα να κρατήσω το βάρος του όπλο θα το κάνει καλύτερο σε γενική χρήση ποιο ξεκούραστο. Η τιμές είναι 100€η βελτίωση στης κάνες 120€ η βαφή 40€ το τσοκ γιατί ήθελα μόνο το ένα και 50€ η σκανδαλες. Και είπαμε να δούμε κι πέλματα και πως μου κάθεται απο κοντά αν και το όπλο μου έρχεται πολύ καλά όπως το έχω δει μπορεί όχι τέλεια αλλά 85%με 90%. Όποτε το κόστος δεν είναι απαγορευτικό για ένα όπλο που είναι σχεδόν καινούριο και σίγουρα ποιο ποιοτικό σε ανοχή και αντοχή μετάλλων απο όπλα το 1000€ και 1200€.