Σίγουρα το πλαγιοκαννο έχει μικρότερο κοντάκι. Αυτό με έκανε να καταλήξω στην αγορά mp155. Μέρα με νύχτα η αίσθηση κατά την επωμηση.μια ερώτηση της MP-155 το κοντάκι εχει το ιδιο μήκος με την πλαγιοκανο
Σίγουρα το πλαγιοκαννο έχει μικρότερο κοντάκι. Αυτό με έκανε να καταλήξω στην αγορά mp155. Μέρα με νύχτα η αίσθηση κατά την επωμηση.μια ερώτηση της MP-155 το κοντάκι εχει το ιδιο μήκος με την πλαγιοκανο
Έπαιρνες ένα σούπερ πόζε που έχει από τα χαμηλότερα προφίλ και κανες βουτηγμένες στο υδροκυάνιο (δηλητήριο).Όταν ακόμα ήταν 2 τα όπλα στο σπίτι.Δηλαδή μπενέλι ραφαέλο κρίο και τοζ34, έπαιρνα μανιωδώς το τοζ34!
οχι μπρατσαΕπαιρνες το ρωσο για να κάνεις μπρατσα... Πες την αλήθεια...
Τουφεκιές δηλητήριο φίλε γιάννη...Έπαιρνες ένα σούπερ πόζε που έχει από τα χαμηλότερα προφίλ και κανες βουτηγμένες στο υδροκυάνιο (δηλητήριο).
https://www.car.gr/xyma/view/312976997-dikanno-super-poze-allilepitheto-baikal-iz-27-made-in-ussr……, ο χάρος βγήκε παγανιά…οπλο που ρίχνει το 90% τον εμπορικών φυσηγγι ον.. το αγωραζη και ξεχνάς το θεμα φυσηγγιΤουφεκιές δηλητήριο φίλε γιάννη...
Έχω δυο αλλά πλάγιοκανα δεν με βολεύουν ντουφεκες από 28 μεχρει 36 γραμμάρια στην στρατοσφαιραΤο ξέρω πωλείται ένα με κάποιες τροποποιήσεις 71 στ με 5/3 με καδτ οφ ωραίο πέλμα κατάμαυρα ξύλα νίκελ και έναν ξυστό σαν γκρα το έχω ζαχαρωσει πολλές φορές αλλά αλλά.
Ηλία εδώ σε έχω......https://www.car.gr/xyma/view/312976997-dikanno-super-poze-allilepitheto-baikal-iz-27-made-in-ussr……, ο χάρος βγήκε παγανιά…οπλο που ρίχνει το 90% τον εμπορικών φυσηγγι ον.. το αγωραζη και ξεχνάς το θεμα φυσηγγι
Ωρε φίλε οπλα θρύλος τουλαχηστον εδώ… να το χαίρεσαι το έχεις κοσμημα
Άμα του κάνεις ένα λίφτινγκ;Ε ναι......Τώρα μάλιστα.........
Δεν μπορώ να πω κουβέντα..........
Και του ταιριάζει ωραία ο παραδοσιακος πλεκτος αορτηρας...
Με έναν τέτοιο μου το άφησε ο παππους μου(δώρο με την αγορά του οπλου στα τέλη της δεκαετίας του '80)αλλά μετά από λίγα χρόνια τον "άλλαξα" γιατί δεν τον εμπιστευόμουν ως προς την αντοχή, το δέρμα είχε ξεραθεί κ ανοίξει....
Στην άκρη για ενθύμιο....
View attachment 50055
Έχω το ίδιο με 2*-4* ,αθάνατο όπλο, τό έχω 39 χρόνια, έχει ρίξει πααρα πολλά φυσίγγια και πολλά Demi Magnum , τά κλειδιά του είναι ακόμη σφιχτά. Η κάτω βελόνα έχει γίνει από τίς πολλές τουφεκιές από στρογγυλή σχεδόν πλακέ, τά φυσίγγια όμως τά σκάει κανονικά
Ωραίο τσοκαρισμα!!!!!!!!Έχω το ίδιο με 2*-4* ,αθάνατο όπλο, τό έχω 39 χρόνια, έχει ρίξει πααρα πολλά φυσίγγια και πολλά Demi Magnum , τά κλειδιά του είναι ακόμη σφιχτά. Η κάτω βελόνα έχει γίνει από τίς πολλές τουφεκιές από στρογγυλή σχεδόν πλακέ, τά φυσίγγια όμως τά σκάει κανονικά
υπαρχουν ειδικα υλικα για αναζωογονηση δερματος....δοκιμασε με βερνικι camel αυτογυαλιστο .....το καναμε σε δερματινο τιμονι και εγινε σαν καινουριοΕ ναι......Τώρα μάλιστα.........
Δεν μπορώ να πω κουβέντα..........
Και του ταιριάζει ωραία ο παραδοσιακος πλεκτος αορτηρας...
Με έναν τέτοιο μου το άφησε ο παππους μου(δώρο με την αγορά του οπλου στα τέλη της δεκαετίας του '80)αλλά μετά από λίγα χρόνια τον "άλλαξα" γιατί δεν τον εμπιστευόμουν ως προς την αντοχή, το δέρμα είχε ξεραθεί κ ανοίξει....
Στην άκρη για ενθύμιο....
View attachment 50055
Έτσι ακριβώς σπανιο "μαμά" τσοκαρισμα για τα Baikal τουλάχιστον εδώ Ελλάδα!Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχουν πολλά με αυτό το τσοκαρισμα, τά περισσότερα που υπάρχουν στην Ελλάδα είναι 1*-3*
όχι μόνο εδώ Ελλάδα ακόμη και στην Ρωσία αν μπείτε στο site της baikal μονο 1*-3* το βγάζει πλέον. Με 2*-4* μάλλον έβγαλε πολύ λίγα κομμάτια κάποια στιγμή στο παρελθόν.Έτσι ακριβώς σπανιο "μαμά" τσοκαρισμα για τα Baikal τουλάχιστον εδώ Ελλάδα!
Άμα του κάνεις ένα λίφτινγκ;
Και έτσι να γίνει δεν προκειται να το μεταχειριστω άλλο...υπαρχουν ειδικα υλικα για αναζωογονηση δερματος....δοκιμασε με βερνικι camel αυτογυαλιστο .....το καναμε σε δερματινο τιμονι και εγινε σαν καινουριο
Εκεί τα κυνήγια τους είναι κυρίως μεγάλα θηράματα, αντε κ κανα τρυγόνι, ελάχιστοι ασχολούνται με φερμαριστα κ αυτοι θα χρησιμοποιούν διασποράς κ λύνεται το θέμα!όχι μόνο εδώ Ελλάδα ακόμη και στην Ρωσία αν μπείτε στο site της baikal μονο 1*-3* το βγάζει πλέον. Με 2*-4* μάλλον έβγαλε πολύ λίγα κομμάτια κάποια στιγμή στο παρελθόν.