Toz mc 21-12......
Mια χαρά τιμή είναι γιατί συνοδεύεται κ με θήκη πολυτελείας......
Mια χαρά τιμή είναι γιατί συνοδεύεται κ με θήκη πολυτελείας......
ασε κωστα τον πηρα τηλ να μου κανει σκοντο στην τιμη και ηταν ανενδοτος ,παω να σκασω.Μαλλον θα παρω την BRAONICΕιναι χρυσοσκάνδαλη, συλλεκτική και για αυτους που ξερουν?
Πριν το παρεις να το πας σε κανενα καλο οπλουργο να το δει.....ασε κωστα τον πηρα τηλ να μου κανει σκοντο στην τιμη και ηταν ανενδοτος ,παω να σκασω.Μαλλον θα παρω την BRAONIC
Σωστά τα λες δεν λέω κάτι διαφορετικό.Καποτε οι απαιτησεις και οι γνωσεις ηταν ελαχιστες πανω στο κοντακι....καποτε αναθεμα αν οι κυνηγοι ειχαν μεσα στα ενδιαφεροντα τους το θεμα κοντακι και οι αποτυχιες στο κυνηγι......
Καποτε δεν υπηρχαν κοντακαδες γιατι δεν υπηρχε ενδιαφερον σε αυτον τον τομεα....
Αν καποτε ειχαν καποιο θεμα το ελυναν οι οπλουργοι με αυτοσχεδιες λυσεις και ''μπαλωματα'' ......και εδω πολλα τα παραδειγματα.
Και στα περιπτερα βρισκουμε Depon και ασπιρινες αλλα δεν ειναι φαρμακεια.....
Οι σημερινες απαιτησεις σε ενα κοντακι απαιτουν γνωσεις πανω στο ξυλο.......γνωσεις που κανενας οπλουργος δεν διαθετει......
Αλλη η δουλεια του ναυτη και αλλη του καντηλαναυτη.
Το αγαπημένο μου όπλο ,το είχα αγοράσει πριν 10 χρόνια 350 ευρώ γνωρίζοντας ότι το παίρνω ακριβά επειδή έψαχνα τέτοιο ,1200 ευρώ τρομερή απατεωνιά ,αν κόψει το χιλιάρικο θα είναι ενταξει και χωρίς θηκη
Πουλαει και μια auto5 παλι 1200. Μαλλον θελει να ξεφορτωθει τη σαβουρα, να βγαλει αδεια και φυσιγγια για φετος. Η auto 5 ειναι μεσ τη σκουριαΤο αγαπημένο μου όπλο ,το είχα αγοράσει πριν 10 χρόνια 350 ευρώ γνωρίζοντας ότι το παίρνω ακριβά επειδή έψαχνα τέτοιο ,1200 ευρώ τρομερή απατεωνιά ,αν κόψει το χιλιάρικο θα είναι ενταξει και χωρίς θηκη
Baikal 27 ανοιγμα τσοκ 18.οο και στις 2 καννεςView attachment 53088
Το κόστος πάνω-κάτω;Baikal 27 ανοιγμα τσοκ 18.οο και στις 2 καννεςView attachment 53087View attachment 53088View attachment 53090
Η πραγματική τιμή του όπλου είναι αυτή που τελικά θα καταφέρει να το πουλήσει, όχι αυτή που ζητάει.Πρέπει να υπάρχουν πολλοί τρελοί παπάδες εδώ.
Διαφορετικά, δεν μπορώ να καταλάβω ποιός βάφτισε όλους αυτούς.
18.25Για τι αυλός πρόκειται;