gvp9000
Banned
Όχι, δεν είναι του ΉφαιστουΑ
Αυτό δεν είναι δουλειά του ηφεστου
Όχι, δεν είναι του ΉφαιστουΑ
Αυτό δεν είναι δουλειά του ηφεστου
Ξέχασα το πορτινκ
Το ξέρω Νίκο.View attachment 51488
Αυτό είναι το πορτινκ
Την θεωρία την ξέρω, την πράξη ψάχνω.Άκου η θεωρία λέει ότι μειώνει το λάκτισμα ταυτόχρονα μειώνει την αναπήδηση τής καννης και τα περίσσια αέρια δεν ακολουθούν τα σκάγια κατά την έξοδο από την κάνη με αποτελέσματα τα σκάγια να μην τρώνε την κλωτσιά από ττην εκτόνωση τον αερίων αφού αυτα έχουν βγει από το πορτινκ.
το θέμα είναι τα γίνει σωστά με σωστή γεωμετρία ώστε η κάνη να μην γίνει φλογερα και παίζει σόλο παγωνισιο
Κάποτε ομως οπλουργος και κοντακας ήταν ένας. Και το κοντάκι ήταν μέρος του όπλου και ώφειλε ο οπλουργος να ξέρει τουλάχιστον να το φέρει στα μέτρα του κατόχου του όπως και σε περίπτωση ζημιάς να ξέρει να το επισκευάσει η να φτιάξει καινούριο για να είναι ξανά λειτουργικό το όπλο. Οι παλιοί οπλουργοι τα έκαναν όλα. Τα τελευταία χρόνια νομίζω έχουν διαχωριστεί σαν ειδικότητες. Και καλώς συμβαίνει ετσι για να υπάρχει μεγαλύτερη εξειδίκευση ο καθένας στον τομέα του.Ειναι λιγο ''ωμο'' αλλα ειναι αληθεια.......Υπαρχουν τεχνιτες με αρχιδια και αρχιδια τεχνιτες.........
Δυστιχως το εχουμε δει πολλες φορες το εργο αυτο.......
Θα πω επισεις και μια αλλη μεγαλη αληθεια και ας γινω ''δυσαρεστος''
Δεν υπαρχει οπλουργος και κοντακας ......δηλ 2 σε 1...............εχω δει τραγικα πραγματα σε δουλειες που πληρωθηκαν αντι να καταβληθει στον κατοχο χρηματικο προστιμο ψυχικης οδυνης για το αποτελεσμα!!!!!
Το να ασχωληθει καποιος με το ξυλο πρεπει να το κατεχει οχι μονο σαν τεχνη αλλα να γνωριζει τις ιδιοτητες και να μπορει να το ''διαβασει''..........τοτε μονο θα μπορεις να δουλεψεις μαζι του.....το ξυλο δεν ειναι νεκρο.......σου μιλαει και πρεπει να ξερεις να το ακους.........
Αλλο λοιπον η δουλεια του οπλουργου και αλλη η δουλεια του κοντακα....
Καποτε οι απαιτησεις και οι γνωσεις ηταν ελαχιστες πανω στο κοντακι....καποτε αναθεμα αν οι κυνηγοι ειχαν μεσα στα ενδιαφεροντα τους το θεμα κοντακι και οι αποτυχιες στο κυνηγι......Κάποτε ομως οπλουργος και κοντακας ήταν ένας. Και το κοντάκι ήταν μέρος του όπλου και ώφειλε ο οπλουργος να ξέρει τουλάχιστον να το φέρει στα μέτρα του κατόχου του όπως και σε περίπτωση ζημιάς να ξέρει να το επισκευάσει η να φτιάξει καινούριο για να είναι ξανά λειτουργικό το όπλο. Οι παλιοί οπλουργοι τα έκαναν όλα. Τα τελευταία χρόνια νομίζω έχουν διαχωριστεί σαν ειδικότητες. Και καλώς συμβαίνει ετσι για να υπάρχει μεγαλύτερη εξειδίκευση ο καθένας στον τομέα του.
Νομιζω ειναι λιγα 1200 ευρω!!!!
Ειναι χρυσοσκάνδαλη, συλλεκτική και για αυτους που ξερουν?
Μαλλον για αυτους που ΔΕΝ ξερουν...χαχαΕιναι χρυσοσκάνδαλη, συλλεκτική και για αυτους που ξερουν?
Κάτι θα έφαγε ο άνθρωπος και τον πείραξε, άκου 1200 ευρώ!
Όντως Γιάννη, κανονικά θα έπρεπε να έγραφε ανταλλαγή με διαμέρισμα 60 τετραγωνικών και άνω στη ΓλυφάδαΝομιζω ειναι λιγα 1200 ευρω!!!!