Μαριε κυνηγουσες φερμα η περπατητο με 1-3 κ διασποράς η ότι άλλο κ δεν έπαιρνες πουλια?Πάνω από δεκαετία κυνηγούσα με (*/***) και καραμπίνα *, από γουρούνι μέχρι τσίχλα (ΚΑΙ ΦΕΡΜΑ). Δοκίμασα ίσως όλα τα διασποράς που κυκλοφορούσαν τότε και ένα σωρό πατέντες.... Κατέληξα στα ίδια συμπεράσματα των Κυπρίδημου, Χατζιώτη, Νικητόπουλου και λοιπών Ελλήνων αρθρογράφων (για να μην πω για ξένους)
Και μόλις πήρες όπλο με τσοκ 4-3, 4-2 κλπ οι επιτυχίες ανέβηκαν κατακόρυφα??
Μονο μην μου δωσεις παραδειγματα για τουφεκιές σε πίνακες κ χαρτόνια γιατί δεν γνωρίζω κ ουτε θέλω να μαθω(δική μου γνώμη χωρίς φυσικά να κατηγορώ όποιον κάνει το αντίθετο)....
Λειτουργούσα, λειτουργώ κ θα λειτουργώ με ότι μου δείχνει ο εκάστοτε συνδιασμός που θα κάνω στον κυνηγοτοπο....
Έτσι λοιπόν εχω δει ότι με συγκεκριμένα διασποράς κ μεσοταπα τα τσοκαρισματα αυτα αποδίδουν εξαιρετικά στο περπατητο κ όπου αλλού χρειάζονται κοντινές βολές..
Αρα:
Ειναι εμφανεστατο ότι οι τουφεκιές μου ανοίγουν σε σχέση με ένα συγκεντρωτηρα στα ίδια μέτρα...
Τώρα, πόσο ανοίγουν??
Αυτό δεν το ξερω, σημασία έχει ότι ανοίγουν τόσο όσο χρειάζεται για να εχω επιτυχία σε αυτες τις αποστάσεις κ αυτό είναι που με ενδιαφέρει....
Δεν νομίζω να μην είναι κατανοητό αυτό που λέω....