Με προβληματισες τώρα.Σ'εχω για μερακλή.Τζολι,Μπελούτσι,Βασιλειάδου.Για πε...Για εμενα η ομορφιά κ η "ασχήμια" είναι σχετικά οχι μονο στα οπλα αλλά κ σε οτιδήποτε..
Με προβληματισες τώρα.Σ'εχω για μερακλή.Τζολι,Μπελούτσι,Βασιλειάδου.Για πε...Για εμενα η ομορφιά κ η "ασχήμια" είναι σχετικά οχι μονο στα οπλα αλλά κ σε οτιδήποτε..
Εννοείται πως δεν υπάρχει μετρο συγκρισης, μιας κ η διαφορά κόστους αναμεσα στο όπλο που περιγραφεις κ στο Baikal μπορει να είναι.. χαοτική.....Ασχέτως τώρα τι λέμε έχει κάποια όπλα που έχουν σπαταληθεί πολλές ώρες επάνω τους και όντως είναι κοσμήματα και εμφανισιακά και όταν τα πιάσεις στα χέρια νιώθεις κατι διαφορετικό ,αυτά δεν μπαίνουν σε μετρό συγκρίσεις και ας κάνουν την ίδια δουλειά με τα υπόλοιπα .
μπααααα τι μας λες;;;; ο φίλος σου φταίει! δεν ξέρει ότι το 1/3 σκοτώνει και μακριά και κοντά!Για περπατητο τσίχλας ρωτάω γιατί ένας φίλος που έχει δίκαννο με 1-3 τσοκ όπως έχει γίνει το περπατητο που τα πουλιά είναι με δύσκολες πτήσεις έχει αποτυχίες.
Μα δεν σου είπε κανένας να μην δεις ολα τα υπολοιπα!Έχει χυθεί μελάνι λόγο της αξιοπιστίας που έχουν δείξει σε βάθος χρόνου όπως και οι μπενελι τώρα αν αυτό είναι το κριτήριο ενός κυνηγετικού συμφωνώ για μένα παρόλο που θαυμάζω τα τέρατα αξιοπιστίας δεν είναι γιατί δεν προκυτε να πάρω όπλο για μια ζωή όπως δεν υπήρχε περίπτωση να έχω την ίδια γυναίκα μια ζωή αυτή που πρωτογνώρισα.Ουτε το ίδιο αυτοκίνητο δεν πάει να ήταν ότι θες .Είμαι της απόψης ότι ανανέωση δίνει ζωή,ως ένα όριο .Καλό το μπαικαλ καλή η μπενελι καλή η Μπερέτα αλλά γιατί να μη δω και τα υπόλοιπα.?
Καλημέρα συμφωνώ με την μετατροπή αλλα το οπλο είναι merkel καλύτερα να αγοράσεις άλλο παρα να το πειράξεις.μπααααα τι μας λες;;;; ο φίλος σου φταίει! δεν ξέρει ότι το 1/3 σκοτώνει και μακριά και κοντά!
πέραν της πλάκας πες του φίλου σου, πως αν κυνηγάει ΜΟΝΟ περπατητό να πάει να ανοίξει τα τσοκ! και μεγαλύτερες επιτυχίες θα έχει και πιο οικονομικά θα του βγει!
Δεν μας είπες με τι φυσίγγια έριχνε ο φίλος σου κ είχε αποτυχίες...Καλημέρα συμφωνώ με την μετατροπή αλλα το οπλο είναι merkel καλύτερα να αγοράσεις άλλο παρα να το πειράξεις.
Δεν μας είπες με τι φυσίγγια έριχνε ο φίλος σου κ είχε αποτυ
Νομίζω ότι ο φίλος πρέπει να πάει σε δάσκαλο σκοποβολής. Ούτε το Μέρκελ φταίει ούτε το 3-1 τσοκ, ούτε τα φυσίγγια πιστεύω. Άμα δεν είσαι πάνω στο πουλί όταν τουφεκας δεν γίνεται τίποτα.Καλημέρα συμφωνώ με την μετατροπή αλλα το οπλο είναι merkel καλύτερα να αγοράσεις άλλο παρα να το πειράξεις.
Μάλιστα.........Διάφορα άλλα με συγκεντροτηρα.
Εχεις δίκιο από μια μεριά, αλλά κ στον δάσκαλο σκοποβολής να παει κάποιος δεν θα προτεινει να κάνει περπατητο με 1-3 κ να βαζει φυσίγγια με συγκεντρωτηρα.....Νομίζω ότι ο φίλος πρέπει να πάει σε δάσκαλο σκοποβολής. Ούτε το Μέρκελ φταίει ούτε το 3-1 τσοκ, ούτε τα φυσίγγια πιστεύω.
Πολυ σωστό...Άμα δεν είσαι πάνω στο πουλί όταν τουφεκας δεν γίνεται τίποτα.
Τι να πω, εγώ όποτε πάω με το δικαννακι μου περπατητο με HIT 8 νούμερο 9 το ευχαριστεμαι και ας κάνω μεγάλα διαστήματα να το πιάσω στα χέρια ( μαλακιοδως) και είναι 3-1 τσοκ και φυσίγγι με συγκεντρωτηρα ΑΛΛΆ του έχω φτιάξει κοντάκι στα μέτρα μουΜάλιστα.........
Για πεστου να δοκιμασει ότι σου προτείναμε τις προαλλες....
Εχεις δίκιο από μια μεριά, αλλά κ στον δάσκαλο σκοποβολής να παει κάποιος δεν θα προτεινει να κάνει περπατητο με 1-3 βάζοντας φυσίγγια με συγκεντρωτηρα.....
Πολυ σωστό...
Αλλά στην συγκεκριμένη περιπτωση κ επειδή συνήθως είναι κοντινές οι βολές κ πολλες φορες δεν έχουμε κ την ευχέρεια να αφήσουμε το θηραμα να ξεμακρύνει(η την έχουμε αλλά είμαστε "νευρικοί") Θα χρειαστουμουμε κάτι που θα μας ανοίξει την τουφεκιά κ συνάμα θα διορθώσει τα σκοπευτικα μας λάθη που προερχονται από γρηγορη κ ατσαλη επωμιση κλπ, έτσι ώστε να παρουμε το θηραμα ακομα κ αν δεν είμαστε...πανω του......
Μωρέ κ άλλοι έχουν φτιάξει κοντακια στα μέτρα τους αλλά με ανοιχτά τσοκ κυνηγάνε την τσίχλα στο περπατητο,ίσως για να μην....κατακρεουργουν τα πουλια....Τι να πω, εγώ όποτε πάω με το δικαννακι μου περπατητο με HIT 8 νούμερο 9 το ευχαριστεμαι και ας κάνω μεγάλα διαστήματα να το πιάσω στα χέρια ( μαλακιοδως) και είναι 3-1 τσοκ και φυσίγγι με συγκεντρωτηρα ΑΛΛΆ του έχω φτιάξει κοντάκι στα μέτρα μου
Με αυτό το όπλο μια φορά έχω σκάσει τσίχλα στον αέρα, από τότε προσέχω και τις παίρνω με ακροσκαγα ( μάλλον) αχαχαχαχαχαΜωρέ κ άλλοι έχουν φτιάξει κοντακια στα μέτρα τους αλλά με ανοιχτά τσοκ κυνηγάνε την τσίχλα στο περπατητο,ίσως για να μην....κατακρεουργουν τα πουλια....
Αν δεν τις διαλύεις εκεί που πρεπει τότε θα χρειαστεί επανελεγχος....
Πλάκα κάνω ρε Κωστααααααααα
Κυνηγά ποιο συχνά με το δίκαννο γιατί παμε χαμένοι ρεεεεεεεεεεε
Για να αναδειχθεί η ομορφιά των baikal θα πρέπει να είναι εμφανής και η τιμή τους.Αν βάλεις απέναντι από κάποιον κυνηγό η ... κάποιον γενικότερα ,σε πέντε όπλα,το εν λόγω,ένα αγγλικό,ένα γαλλικό,ένα ιταλικό κι ένα ... τσέχικο και ζητήσεις να σου δείξουν το πιο όμορφο,πόσα χέρια πιστεύεις ότι θα δείξουν τον....μπολσεβικο?