Σταματα γιατι θα του κανει την πλατη πορτινγκ μεταΑν τις δημοσιεύσεις θα πάρω τηλ.την γυναίκα σου να της πω ότι μου ζήτησες δανεικά για να πάρεις baikall sporting.
.pop.ha haaa
Ετσι που τους "εφτιαξε "ο οδοντιατρος
Σταματα γιατι θα του κανει την πλατη πορτινγκ μεταΑν τις δημοσιεύσεις θα πάρω τηλ.την γυναίκα σου να της πω ότι μου ζήτησες δανεικά για να πάρεις baikall sporting.
.pop.ha haaa
καλο τουφεκο να ειναι Μυρο .. παραδοσιακά γεμίσματα να φανταστώ έχεις κατά νου !
ΕυχαριστώΧρήστο!καλο τουφεκο να ειναι Μυρο .. παραδοσιακά γεμίσματα να φανταστώ έχεις κατά νου !
καλορίζικο καλότυχο καλοτούφεκο φιλαράκι
Ευχαριστώ!καλορίζικο καλότυχο καλοτούφεκο φιλαράκι
περιμένω κι εγώ τις ευχές σου
Ευχαριστώ!
Αποφάσισα όμως να κατέβεις να φάμε τα καλτσούνια εδώ
Καλοριζικο Μυρο καλοτουφεκο το εργαλειο
Καλορίζικο φίλε μου. Σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς
Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....
Καλοντουφεκο το κανονι μυρο εκανεσ την καλύτερη δουλειά ολλοι με αυτα τα οπλα έπρεπε να κυνηγαμε
Καλοντούφεκο να είναι Μύρο, να'σαι γερός να το χαρείς.
Καλοτουφεκο,αντε να παρης και ενα οπλο ανθροπιας οχη νεροσολινες μονο χαχαχα τωρα θα δεις τη εστη ρελιαστο χαρτινο.φονιας λαγου παντος καιρου.μην σε ξαναδο με αυτογεμες θα σε βαλο να ξιλονης μαυτην ολους τους ασπαλαθους του ψηλορειτη μονο γιαυτο ειναι.χαχαχαΑ τωρα εσύ εχεις τον λογο..
Καλος Σεπτεμβρης,καλα αγριοπεριστερα..
Υγ Ο φωτοβολιδας θα σε εκτιμησει περισσότερο
Καλοτουφεκο,αντε να παρης και ενα οπλο ανθροπιας οχη νεροσολινες μονο χαχαχα τωρα θα δεις τη εστη ρελιαστο χαρτινο.φονιας λαγου παντος καιρου.μην σε ξαναδο με αυτογεμες θα σε βαλο να ξιλονης μαυτην ολους τους ασπαλαθους του ψηλορειτη μονο γιαυτο ειναι.χαχαχα