Αυτο ξαναπεστοΑμα τον δει Να περνει τουμπες απο πλαγιοκαννο και να τον πληρωνουν δεν ξαναπαει στο λαγο με αλλο οπλο
Αυτο ξαναπεστοΑμα τον δει Να περνει τουμπες απο πλαγιοκαννο και να τον πληρωνουν δεν ξαναπαει στο λαγο με αλλο οπλο
Καλοτουφεκο,αντε να παρης και ενα οπλο ανθροπιας οχη νεροσολινες μονο χαχαχα τωρα θα δεις τη εστη ρελιαστο χαρτινο.φονιας λαγου παντος καιρου.μην σε ξαναδο με αυτογεμες θα σε βαλο να ξιλονης μαυτην ολους τους ασπαλαθους του ψηλορειτη μονο γιαυτο ειναι.χαχαχα
Να έρθεις, αν πάρεις τωρα τα εισιτηρια θα ειναι 50-60€ τα υπόλοιπα εμείς (σπιτι φαι οπλα φυσιγγια).Μακαρι να μπορουσα ετσι απλα να παρω εστω το ενα σκυλι και να ρθω και γω ενα διημερο μαζι σας
Πλαγιο θα μου δινε ενα ο Γιαννης φυσιγγια δυο δικα του τιποτε αλλο δεν χρειαζομαστε
Ε ρε κυνηγι που θα ταν αυτο
Ότι σου λέει ο ΝίκοςΜακαρι να μπορουσα ετσι απλα να παρω εστω το ενα σκυλι και να ρθω και γω ενα διημερο μαζι σας
Πλαγιο θα μου δινε ενα ο Γιαννης φυσιγγια δυο δικα του τιποτε αλλο δεν χρειαζομαστε
Ε ρε κυνηγι που θα ταν αυτο
Ναι ελα φερε το σπορτινγκ με το portingha haaaεγω που εχω ποζε να ερθω???
Ότι σου λέει ο Νίκος
Να έρθεις, αν πάρεις τωρα τα εισιτηρια θα ειναι 50-60€ τα υπόλοιπα εμείς (σπιτι φαι οπλα φυσιγγια).
Ότι σου λέει ο Νίκος
Αμε δυκανο ειναι και αυτο.οχη νεροσολινα χαχαεγω που εχω ποζε να ερθω???
Σημφονο απολητα.ασε τα υποληπα πανομαςΌτι σου λέει ο Νίκος
Ναι αλλά θα το κρατάς στο πλάι να είναι σαν πλαγιοεγω που εχω ποζε να ερθω???
εγω που εχω ποζε να ερθω???
Στην ιστοσελιδα της powervision υπαρχει ενα βιντεο με τον πλαστουργο που λεγετε η σωστη κυνηγετικη σκοπευση
Χρησιμοποιουν ενα μαυρο δισκανδαλο μπαικαλ πλαγιο με σκαυτη ριγα
Επειδη δεν μπορω να το βαλω καποιος αν θελει μπορει να μου πει ποιο μοντελο ειναι κ εαν ειναι απ την μανα ετσι η ειναι διαμορφωμενο
Μαρεσε κ θελω να το ψαξω
το εχω ποσταρει στο θεμα στωστη επομηση φενετε οτι ειναι διαμορφομενοΣτην ιστοσελιδα της powervision υπαρχει ενα βιντεο με τον πλαστουργο που λεγετε η σωστη κυνηγετικη σκοπευση
Χρησιμοποιουν ενα μαυρο δισκανδαλο μπαικαλ πλαγιο με σκαυτη ριγα
Επειδη δεν μπορω να το βαλω καποιος αν θελει μπορει να μου πει ποιο μοντελο ειναι κ εαν ειναι απ την μανα ετσι η ειναι διαμορφωμενο
Μαρεσε κ θελω να το ψαξω
Ναι Μανο ευχαριστω .cool.Αυτό λες Χρύσανθε;
https://www.powervision.gr/o-orismos-tis-sostis-skopefsis/
Για να καταλαβαινουν ολοι τι κανει το bakal και τι οπλαρα ειναι...<iframe width="1518" height="853" src="" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Τα κατεβάζει και το φτωχό το δικαννάκι τελικά
Θα έλεγα ότι τα κατεβάζει αυτός που το κρατάει.<iframe width="1518" height="853" src="" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Τα κατεβάζει και το φτωχό το δικαννάκι τελικά