Τους πάει γαζί ο γέρος να ξέρεις!Eνα ενα μου τα λες ορε Αριστο..
Πέρυσι στην έναρξη πήγα και γω για παρέα κάνα δυο φορές, αλλά είναι σπίρτο αναμμένο και ασχολήθηκα με τό ποιντερακι μου και τα φτερωτά, προκειμένου να χαλάσουμε τις καρδιές μας!
Τους πάει γαζί ο γέρος να ξέρεις!Eνα ενα μου τα λες ορε Αριστο..
Ελπίζω να εννοείς το γνωστό τριχωτό θήραμα και όχι τον γνωστό "φουσκωτό" βουλευτή....llk.Κάνα μακρινό Λαγό έχεις σαραβαλιασει??
Σε ηλικία πέντε (5!) ετών εκείνο που κατάφερα να σαραβαλιάσω ήταν ο ...απορροφητήρας της κουζίνας μας!!!
Να σαι καλά φίλε!Άριστο να τον χαίρεσαι φιλε.σας ζηλεύω γιατί δεν μου δόθηκε ποτε η ευκαιρία να κυνηγησω με τον γερο.η απόσταση βλεπεις
Πρεπει να γραφει λαπουω65 mpa η 75mpa. Σημαινει 650 η 750 bar καθημερηνης χρησης ομως. Ριχνει φυσιγγοα ςφοβα καο σθνεχομεμσ με αθτες τος πιεσειςκαλησπερα εχω το μπαικαλ το πλαγιοκαννο 43Μ το απλο ξερετε σε ποσα μπαρ ειναι δοκιμασμενο δεν ανβαγραφει καπου κατι
ωραίος ο γέρος κι άφησε τον στο κέφι του κι αυτό που τον γεμίζειΤους πάει γαζί ο γέρος να ξέρεις!
Πέρυσι στην έναρξη πήγα και γω για παρέα κάνα δυο φορές, αλλά είναι σπίρτο αναμμένο και ασχολήθηκα με τό ποιντερακι μου και τα φτερωτά, προκειμένου να χαλάσουμε τις καρδιές μας!
Οι περισσότεροι λένε ότι είναι πιο ανοιχτά.παιδια τα εργοστασιακα τσοκ του μπαικαλ που εχω απο το 5αρι μεχρη το 1 αστερι , αντηστηχουν σωστα η ειναι λιγο ποιο ανοιχτα απο τα συνηθυζμενα τσοκ αλλων ετεριων
Ευθύμη τα τσοκ της 155 είναι πιο ανοιχτά, σύμφωνα με τα παραπάνω!Από ερασιτεχνική μέτρηση με ψηφιακό παχυμετρο της 155 το F είναι 17,52 αντί 17,4 όπως θα έπρεπε και M είναι 18,03 αντί 17,9 ενώ ένα M της Gemini που πήρα είναι 17,91, 5cm έσω έξω!
Μπορεί να τα άλλαξαν, τι να πω.?Ευθύμη τα τσοκ της 155 είναι πιο ανοιχτά, σύμφωνα με τα παραπάνω!
Σε ένα Baikal MP-153 που είχα κάποτε οι διαστάσεις των τσοκ δεν είχαν καμμία σχέση μ' αυτές που έπρεπε να είναι. Γι' αυτό και είχα πάρει μερικά επί πλέον, να συμπληρώσω τα κενά.
Τα τρία πρώτα (IC, M & F) είναι τα εργοστασιακά.
Οι διαστάσεις είναι μετρημένες με εσωτερικό μικρόμετρο (αυλόμετρο).
BAIKAL MP-153 12 ga., 3.5” chamber
Bore: .728” (18.49mm) Chamber: .811” (20.599mm) maximum, rear
IC: .7365 ”(18.70mm)
M: .7275 ”(18.47mm)
F: .717” (18.21mm)
F (Colonial): .710” (18.03mm)
TC/Full: .700” (17.78mm)
TC/EF: .690” (17.52mm)
TC/TKY: .675” (17.14mm)