Συνήθως τι αυλό έχουν Μάριε;
Συνήθως τι αυλό έχουν Μάριε;
18,4 και παλαιότερα 18,2!Συνήθως τι αυλό έχουν Μάριε;
18,2 ap oso ξερωΣυνήθως τι αυλό έχουν Μάριε;
Μια φορα και εναν καιρο..18,2 ap oso ξερω
Αν ήταν πειραγμένο θα είναι και αχρωμίωτο (αποχρωμιωμένο) αλλά θα το έλεγε στην αγγελία (... ή θα έπρεπε να το αναφέρει). Και μάλλον θα είχε και άλλα "πειράγματα", π.χ. αφαίρεση ριγών, βελτίωση στα ξύλα κλπ. Ξέρουμε ότι ο πασίγνωστος "μάστορας" έκανε τέτοιες επεμβάσεις στα Baikal, δεν ξέρω αν έκανε κι ο Κούρκουλος. Αυτό πάντως φαίνεται απείραχτο ...Μήπως είναι πειραγμένο; Υπάρχει περίπτωση να βγήκε έτσι από το εργοστάσιο; Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει αυτή η περίπτωση...να μην έχουν δηλαδή δυο ίδια όπλα τον ίδιο αυλό. Κάνω λάθος;
Με τη τιμη που ζηταει αποκλείεται να πουληθεί ότι και να είναι φτιαγμένο ή μη...
*να συμπληρώσω κ εγώ σε αυτά που λέει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ..Ενιοτε και 18.1.
Τα παλιοτερα made in USSR.
Τα πιο συγχρονα 18.4( made in Russia).
Συνθηθως εννοειται οτι για τον πειραγμα το πειραγμα στον αυλο προυποθετει αποχρωμιωση και γι αυτον τον λογο δεν εναφερεται... Μπορει να βγαζαν και τετοια. Πχ Ενας φιλος στο φορουμ μμ, δεν θυμαμαι ποιος εχεις στην κατοχη του ρεμι με 18,9Αν ήταν πειραγμένο θα είναι και αχρωμίωτο (αποχρωμιωμένο) αλλά θα το έλεγε στην αγγελία (... ή θα έπρεπε να το αναφέρει). Και μάλλον θα είχε και άλλα "πειράγματα", π.χ. αφαίρεση ριγών, βελτίωση στα ξύλα κλπ. Ξέρουμε ότι ο πασίγνωστος "μάστορας" έκανε τέτοιες επεμβάσεις στα Baikal, δεν ξέρω αν έκανε κι ο Κούρκουλος. Αυτό πάντως φαίνεται απείραχτο ...
Για το δεύτερο ερώτημα, φαντάζομαι ότι υπάρχει αυτή η περίπτωση. Πως γινόταν στα Beretta, Benelli κλπ. ίδιο μοντέλο να το βρίσκεις με 18,3 - 18,4 - 18,5 ... γιατί όχι και στα Baikal ... Αυτό θεωρώ και το πιο πιθανό. ... Αν δεν είναι τυπογραφικό λάθος στην αγγελία (... στις φωτό δεν φαίνονται οι σφραγίδες του όπλου, όπου θα ξέραμε σίγουρα)
Ποιος ξερει τι ειναι... Αυτος ολο κατι μυστηρια και περιζητητα εχει στο μαγαζι τουΝα το πάρεις καινούργιο και να τα φτιάξεις όλα αυλους ριγες κονους κάπου τόσο θα πάει
Παραθέτω την εμπειρία μου δεδομένου οτι έχω διασκευάσει μέχρι τώρα 3 ΙΖ27 και ένα ΤΟΖ34. Παρακάτω θα αναφερθώ σε ένα από τα 3 ΙΖ27:Να το πάρεις καινούργιο και να τα φτιάξεις όλα αυλους ριγες κονους κάπου τόσο θα πάει
Penthouse νομίζω λέγεται..Τις έχω και εγώ αυτές τελικά, πρέπει να θυμηθώ σε ποιο περιοδικό