D
DrV
Άρθρο του Χατζιωτη σε παλιό about ανέφερε δοκιμές Αμερικανών που κατέληξαν ότι φυσιγγια απλά σε θαλαμη μαγκνουμ έβγαζαν λίγο καλύτερες τουφεκιές
Λογική κ σωστή η απόφαση σου,άντε με το καλό να πάρεις κ το οπλακιΠαιδιά τελικά μετά απο σκέψη αποφάσισα αρχικά να ξεκινήσω οικονομικά με baikαl 155. Με 66 καννη μαγκνουμ.Το βρήκα 510€ πολύ καλή τιμή.
Αν μου αρέσει ο χώρος κυνήγι-σκοποβολη ισως πάω σε ενα καλύτερο αργότερα.
Το μαγαζι μου είπε οτι δε μπορω να πάω να ρίξω ανεξέλεγκτα ακόμη και σε δικο μου χώρο(χωραφι κλπ). Πρέπει να βγάλω άδεια σκοπευτή και μονο σε σκοπευτήριο. Λιγο ξενέρωσα...
Για το κυνήγι εντάξει γνωρίζω απο φίλο τη διαδικασία.
Με το καλό Τάκη, μην ξενερώνεις με το σκοπευτήριο θα σου διδάξει πολλά, θα ρίξεις μπόλικες τουφεκιές που συνήθως δεν ριχνουμε τόσες στο κυνήγι, θα μάθεις το όπλο σου καλύτερα και πάντα με καλή παρέα είναι ένα ευχάριστο περιβάλλον. Αν υπάρχει και πίνακας δοκιμών ακόμα καλύτερα.Παιδιά τελικά μετά απο σκέψη αποφάσισα αρχικά να ξεκινήσω οικονομικά με baikαl 155. Με 66 καννη μαγκνουμ.Το βρήκα 510€ πολύ καλή τιμή.
Αν μου αρέσει ο χώρος κυνήγι-σκοποβολη ισως πάω σε ενα καλύτερο αργότερα.
Το μαγαζι μου είπε οτι δε μπορω να πάω να ρίξω ανεξέλεγκτα ακόμη και σε δικο μου χώρο(χωραφι κλπ). Πρέπει να βγάλω άδεια σκοπευτή και μονο σε σκοπευτήριο. Λιγο ξενέρωσα...
Για το κυνήγι εντάξει γνωρίζω απο φίλο τη διαδικασία.
Ναι,έχεις δίκαιο τελικα,89άρα έχει κ η nova,πήγα την ειδαΜανώλη,
Η Nova έχει θαλάμη 89χιλ. Ο φίλος σου κάνει λάθος. Μόνο οι ραβδωτές κάννες των Nova & Super Nova έχουν θαλάμες 76χιλ. και οι 20άρες.
Κατ' αρχήν καλορίζικο κ καλοτουφεκοΧρόνια πολλα στους Γιωργηδες!
Παιδιά το μαγαζι που πήρα το όπλο μου είπε οτι μπορώ να το χρησιμοποιήσω κατευθείαν βγάζοντας το από το κουτί.Οτι ειναι έτοιμο δηλ. Σε βιντεάκι όμως στο ytυbe εχω δει οτι βγάζει ένας τα εργοστασιακά λάδια και το καθαρίζει με νέο λάδι. Τι ισχύει τελικά;
Καλώς ήρθες στο team, φωτορεπορτάζ για τα καλοριζικα θέλουμε!!!Χρόνια πολλα στους Γιωργηδες!
Παιδιά το μαγαζι που πήρα το όπλο μου είπε οτι μπορώ να το χρησιμοποιήσω κατευθείαν βγάζοντας το από το κουτί.Οτι ειναι έτοιμο δηλ. Σε βιντεάκι όμως στο ytυbe εχω δει οτι βγάζει ένας τα εργοστασιακά λάδια και το καθαρίζει με νέο λάδι. Τι ισχύει τελικά;
καλοτουφεκη ΤακηΕυχαριστώ παιδιά.