Ενισχυεις την αποψη μου, απο αυτα που ειδα και εγω στα 20 μετρα....το modified της baikal ειναι για περπατητο και για καποιες τουφεκιες στα 35m...απο εκει και περα ανοιγει και προσωπικα θα επελεγα το gemini
Ενισχυεις την αποψη μου, απο αυτα που ειδα και εγω στα 20 μετρα....το modified της baikal ειναι για περπατητο και για καποιες τουφεκιες στα 35m...απο εκει και περα ανοιγει και προσωπικα θα επελεγα το gemini
Είχα ριξει με το *** gemini και ήταν πιο σφικτη η τουφεκιά αλλά τη φωτογραφία δε μπορώ να τη βρω, θα δοκιμάσουμε τη νέα σεζόν!Ενισχυεις την αποψη μου, απο αυτα που ειδα και εγω στα 20 μετρα....το modified της baikal ειναι για περπατητο και για καποιες τουφεκιες στα 35m...απο εκει και περα ανοιγει και προσωπικα θα επελεγα το gemini
Δυστυχως δεν εχω παχυμετρο σε αυτη τη φαση, να μετρησω τον αυλο και τα τσοκ π εχω....Είχα ριξει με το *** gemini και ήταν πιο σφικτη η τουφεκιά αλλά τη φωτογραφία δε μπορώ να τη βρω, θα δοκιμάσουμε τη νέα σεζόν!
Το μαμά *** πλησιάζει πιο πολύ με **** σύμφωνα με τον αυλό.
Νικόλα, εκκρεμεί η δοκιμή με μάλλινη για το σούπερ ποζε!Μπράβο παίχτη!
Είναι το πορτοκαλί, 32 γραμ.Πολυ ωραια ντουφεκια, δεν χρειαζεται ποιο σφιχτη! Το λαμπρο φυσιγγι ηταν το κιτρινο 30γρ. η το πορτοκαλι 32γρ
Πολυ ωραια ντουφεκια, δεν χρειαζεται ποιο σφιχτη! Το λαμπρο φυσιγγι ηταν το κιτρινο 30γρ. η το πορτοκαλι 32γρ
Για αυτο προανεφερα πριν ότι μάλλον δεν θα ψαχνομουν για έξτρα τσοκ!Στα μέτρα αυτά, για το 3*** η τουφεκιά είναι μια χαρά, για τα δεδομένα τα δικά μου πάντα.
Έτσι ακριβώς.Για αυτο προανεφερα πριν ότι μάλλον δεν θα ψαχνομουν για έξτρα τσοκ!
Τα τσοκ της 155 που τα έχω μέτρηση με παχυμετρο είναι το φουλ 17,4 το modified 17,9 και το IC 18,2 με ψηιακό και απλό παχυμετρο μετρημέναΔυστυχως δεν εχω παχυμετρο σε αυτη τη φαση, να μετρησω τον αυλο και τα τσοκ π εχω....
Η δικιά μου είναι μοντελο 13, το * είναι 17,6 και το *** 18.1 μετρημένο με ψηφιακο παχυμετρο.Τα τσοκ της 155 που τα έχω μέτρηση με παχυμετρο είναι το φουλ 17,4 το modified 17,9 και το IC 18,2 με ψηιακό και απλό παχυμετρο μετρημένα
Εγω βαζω λιγη δυναμη στο reset του παχυμετρο δηλαδή το πιέζω και μετά το μηδενιζω και εγώ κάπου τόσο τα έβγαλα σ τις πρώτες μετρήσειςΗ δικιά μου είναι μοντελο 13, το * είναι 17,6 και το *** 18.1 μετρημένο με ψηφιακο παχυμετρο.
Η δικιά μου είναι μοντελο 13, το * είναι 17,6 και το *** 18.1 μετρημένο με ψηφιακο παχυμετρο.
Ε μα ναι εκει ειναι το θεμαΓια μετρηστς και τους αυλους γιατι εχουν μετρηθει πολλες 155 και καμια δεν ηταν 18,4 ολες ηταν παραπανω απο 18,5
Αποστόλη εχω παρει το * και *** gemini εσώ έξω +5 που ειναι η πραγματική σύσφιξη, βέβαια φέτος μόνο το μαμα τριαρι είχα πανω και εδώ που τα λέμε ίσως είναι και περιττα τα εξτρα τσοκ στη φάση που είμαι εγώ, δηλαδή δε σηκωνω το τουφέκι για μακρυά. Μόνο με το σουπερ ποζε έχω δοκιμάσει σε 2 τσιχλιτσες και ήρθαν πατσαβούρια κάτω.
Καλη Ανασταση! Συγνωμη αλλα θα διαφωνισω για το Μ ειναι 18,03 - 18,00 μετρημενο με ψηφιακο κ με δυο τσοκομετρα οπλοπωλειον (σηδερενια κωνικη ραβδο)Τα τσοκ της 155 που τα έχω μέτρηση με παχυμετρο είναι το φουλ 17,4 το modified 17,9 και το IC 18,2 με ψηιακό και απλό παχυμετρο μετρημένα