Δεν το εχω δοκιμασει σε καμια...βιντεο σε youtube μονο και βασικα φετος το εμαθα..Θεωριτικα ναι,πρακτικα οχι.Βρισκει το κλειστρο στον παφυλα.
Δεν το εχω δοκιμασει σε καμια...βιντεο σε youtube μονο και βασικα φετος το εμαθα..Θεωριτικα ναι,πρακτικα οχι.Βρισκει το κλειστρο στον παφυλα.
Η Affinity π.χ δεχεται.Δεν το εχω δοκιμασει σε καμια...βιντεο σε youtube μονο και βασικα φετος το εμαθα..
Όρεξη για τροχίσματα κολλήματα να έχεις και όλα γίνονται.Θεωριτικα ναι,πρακτικα οχι.Βρισκει το κλειστρο στον παφυλα.
Έτσι έκανα και εγώ και έσπασε ο κόκορας της σκανδάλης φίλε μου..πάλι καλά είχα εγγύηση!!!153 με -15C και δεν καταλαβαινει τιποτα,ουτε η 155...Απλα η δευτερη 1)θελει το κλειδι
για ρυθμιση γραμμαριων και 2)επειδη δεχεται 4ο φυσιγγι στην γλωσσα πολλοι της
βγαζουν τα ματια με αποτελεσμα να κανει εμπλοκες.
Εδω θυραματα δεν υπαρχουνε κυνηγι δε μπωρουμε να παμε θα προσθεσουμε και παραπανω φυσιγγι αχαχαχαχαχαχαχαΌρεξη για τροχίσματα κολλήματα να έχεις και όλα γίνονται.
Εγώ δεν έχω ...
Είχε πέσει στα χέρια μου ένα τέτοιο κόλπο κάποτε εάν εννοούμε το ίδιο.Υπάρχουν κάποιες καραμπινες που το παίρνανε με κόλπο οι περισσότερες δεν το δέχονται οι παλιες μπερετες το έπαιρναν ολες στη γλώσσα .
Μετα τα 100 θα ανοίγει μόνο του όταν ντουφεκας για να γεμίζει γρήγορα!!!!!Η αν παρεις Ρωσικό θα ριχνει καμια 150άρια Χρόνια
Κώστα εσυ δεν ξέρεις γιατί δεν έχεις baikal.. Μακριά φίλε μου μακριά.....Αν υπάρχει μια ρεμι σε κάθε σπίτι φαντάσου ποσά Ρωσικά θα υπάρχουν.
Έχω κυνηγήσει με BaikalΚώστα εσυ δεν ξέρεις γιατί δεν έχεις baikal.. Μακριά φίλε μου μακριά.....
Έχει δίκιο ο Ηλίας... Εγώ βασανιζομαι τόσα χρόνια να λυνω κ να σφίγγω τον σφιχτηρα μετά από κάθε τουφέκια...
Μην κοιτάς που δεν το λέω... Αυτό είναι κοινό μυστικό εξαλλου..
Τι να κάτσω να πω?? Εχω περασει τα πάθη του χριστου με αυτό το όπλο.. Από το 2000 στα χέρια μου..
Αλλά λυπάμαι να το πεταξω...
View attachment 21593
Άμα ρίχνεις βαριές γομωσεις βάζε διπλό σφιχτηρα .Κώστα εσυ δεν ξέρεις γιατί δεν έχεις baikal.. Μακριά φίλε μου μακριά.....
Έχει δίκιο ο Ηλίας... Εγώ βασανιζομαι τόσα χρόνια να λυνω κ να σφίγγω τον σφιχτηρα μετά από κάθε τουφέκια...
Μην κοιτάς που δεν το λέω... Αυτό είναι κοινό μυστικό εξαλλου..
Τι να κάτσω να πω?? Εχω περασει τα πάθη του χριστου με αυτό το όπλο.. Από το 2000 στα χέρια μου..
Αλλά λυπάμαι να το πεταξω...
View attachment 21593
Έβαζα διπλο κ μου τον εσπαγε...Άμα ρίχνεις βαριές γομωσεις βάζε διπλό σφιχτηρα .
Ηλία ειμαστε εκτός θέματος πήγαινε στο πλάγιο και εξήγησε μας τα υπέρ και τα κατά των ρωσικών χωρίς ειρωνείεςΆμα ρίχνεις βαριές γομωσεις βάζε διπλό σφιχτηρα .
Τι να σου εξηγήσει ρε φίλε?? Ξέρει??Ηλία ειμαστε εκτός θέματος πήγαινε στο πλάγιο και εξήγησε μας τα υπέρ και τα κατά των ρωσικών χωρίς ειρωνείες
Οικογενειακό είναι.Έβαζα διπλο κ μου τον εσπαγε...
Ευχαριστώ για την συμβουλή....
Έχεις πολυ κοφτερό μυαλό τελικα.. Δεν το περιμενα.