Πριν λιγο καιρο ενας φιλος εφερε ενα Baikal sporting για περιποιηση στα ξυλα και μου δοθηκε η ευκαιρια νατο δω λιγο πιο βαθια.
Μπορω να πω πως δεν μου εκανε καθολου εντυπωση μιας και ηταν μια ακομα χοντροκατασκευη απο την εταιρια.
Ειχε που ειχε καποια προβληματα δισλειτουργιας το μοντελο με μια σκανδαλη......εβγαλαν και αυτο με την αποσπωμενη ηρθε και εδεσε το γλυκο!!!!
Ο φιλος μου δεν το πηρε για σκοπευτηριο αλλα για κυνηγι.......μεταχειρισμενο και σε τιμη 600 ευρω......
Πολυ κακες εφαρμογες μεταλου-ξυλου....με δυσκολια το βγαλε-βαλε της σκανδαλης....το κοντακι-παπια μια απο τα ιδια στα κυνηγετικα μοντελα και γενικα ενα οπλο που δεν το λες σκοπευτικο ουτε κυνηγετικο....αυτην την εντυπωση μου εδωσε παρ'ολη την συμπαθεια που εχω για τα ρωσσικα της χαμηλης χρηματικης κατηγοριας.
Με συζητησεις απο σκοπευτες κανενας δεν μου ειπε κατι καλο για αυτο το οπλο........και μαλιστα σε αυτα τα χρηματα που ζηταει...
Δεν το δουλεψα για να εχω προσωπικη αποψη αλλα απο την επαφη μου μαζι του οσο το δουλευα δεν με ''κερδισε'' καθολου μπορω να πω.......απεναντιας θα ηταν μια περιπτωση οπλου απο την Baikal που δεν θα με ενδιεφερε καθολου.
Αν ειχα σκεψεις για ενα οπλο που θα ηθελα χρηση σε σκοπευτηριο και τα οικονομικα μου δεν μου επετρεπαν αγορα καινουργιου οπλου τοτε θα επαιρνα ενα καλοδουλεμενο σκοπευτικο σε τιμη 1500-1800 και θα ειχα το κεφαλι μου υσηχο..........και ναι υπαρχουν αρκετα τετοια κομματια εκει εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και αν καπου μου περναγε και η ορεξη του σκοπευτηριου θα μπορουσα να το δωσω πολυ πιο ευκολα απο οτι το Baikal.
Δεν ειναι τυχαιο που ακομα και οι Ρωσσοι δεν το δουλευουν στα σκοπευτηρια τους και δεν μιλω για περιστασιακους που πανε να δουνε και να ριξουνε 2-3 πουλες.......
Μπορει να εγινε πιο ωραιο αλλα μεχρι εκει.................
Η λογικη πρεπει να επικρατει περισσοτερο απο την αγαπη σε κατι....οτι και αν ειναι αυτο.
View attachment 60002
View attachment 60003
View attachment 60004
View attachment 60005
View attachment 60006