Με καρυδια θα παρω.Ναι .
Σε ευχαριστω πολυ Γεροντα.Επίσης,αν θυμάμαι καλά,ζητάει δισκανδαλο και με απλούς εξολκεις.Στο λέω λίγο επιφυλακτικά.Καλυτερα να τον κάνεις ένα τηλ.Ειναι εξυπηρετικοτατος..
Αν είσαι δεξιόχειρας πιστεύω ότι είναι εύκολα τα πράγματα.Εγω θα το έπαιρνα με άσπρη βάση και τσοκακια και θα το πηγαινα σε κοντακα για Άγγλε κοντάκι και ένα καλό πέλμα .Σκεφτομαι να αγορασω δισκανδαλο. Το θελω να γινει με αγγλε κοντακι απο 3100 εως 3200 γραμμαρια
Και γω αυτο σκεφτομαι να κανω. Και επι πλεον λεπτυμα παπιας. Ποσο λες να ελαφρυνει?Αν είσαι δεξιόχειρας πιστεύω ότι είναι εύκολα τα πράγματα.Εγω θα το έπαιρνα με άσπρη βάση και τσοκακια και θα το πηγαινα σε κοντακα για Άγγλε κοντάκι και ένα καλό πέλμα .
Το δικό μου είναι 3400 μαγκνουμ δεν είναι και υπερβολικό, ασε που τα 32αρια έχουν ανάκρουση φλομπερ.Και γω αυτο σκεφτομαι να κανω. Και επι πλεον λεπτυμα παπιας. Ποσο λες να ελαφρυνει?
Κάτσε όπως είσαι.Τσιχλοκοτσυφα και λαγο.
Έχεις κυνηγήσει με όπλο με αγγλε κοντάκι αν όχι πιάσε πρώτα κάποιο με αγγλε.Προσωπικά,αν με έπαιρνε το μήκος του τσοκαρισματος ,θα έκοβα λίγο κάννες, σταθερό 4* 2*,δισκανδαλο,αγγλε κοντάκι και χωνευτη ρίγα...
Είχα διαβάσει ότι προσεχτικο και σταδιακό γυάλισμα του άγκιστρου των καννων μαλακώνει την όπλιση.Δημήτρη νομίζω ότι δε θα μαλακώσει έτσι. Το σφίξιμο έχει να κάνει με την επαφή του σίδερου της πάπιας με τη μπασκουλα. Δοκίμασε να γυαλισεις τα σημεία επαφής με ψιλό ντουκοχαρτο. Πρόσεξε μη χαλάσεις το σχήμα. Αν δε τοχεις άσε να στο κάνει οπλουργος. Επίσης σφίγγει η χαλαρώνει με χτύπημα του αγγιστρου που ασφαλίζει η πάπια. Το δεύτερο μη το επιχειρήσεις καν μόνος.
Τι εννοεις?Κάτσε όπως είσαι.
Αυτό έχω κάνει κι εγώ στο μονόκαννο IZH 18, (μόλις το πήρα, και ανακάλυψα την αιτία που ήταν τόσο σφιχτό) ... Και ανοιγοκλείνει σαν εγγλέζικο !!Είχα διαβάσει ότι προσεχτικο και σταδιακό γυάλισμα του άγκιστρου των καννων μαλακώνει την όπλιση.
Προφανώς ίδιο αποτέλεσμα έχουν και με το κτύπημα του αγγιστρου αλλά το βλέπω πολύ βάρβαρο!
Ειναι 4-2 απο κτασκευης η τα ανοιξες εκ των υστερων?