Οι καννες ειναι να υποθεσω 66εκατοστα?Από κατασκευής...
View attachment 60214
Είναι 71cmΟι καννες ειναι να υποθεσω 66εκατοστα?
Με τσοκ ειναι πιο προσαρμόσιμο,έναν έλεγχο ότι είναι ομόκεντρα και βιδωνουν ξεβιδωνουν με ευκολία .Γνωριζεις αν βγαινει ακομα σε 71 cm 4-2 αστρα? Θα ειναι το ιδανικο για μενα.
Κώλο η δίκανοΚαι ανοιγοκλείνει σαν εγγλέζικο !!![]()
Aν δεν βρω καινουργιο η μεταχειρισμενο με 4-2 αναγκαστικα θα παω σε εναλλασομενα τσοκ.Με τσοκ ειναι πιο προσαρμόσιμο,έναν έλεγχο ότι είναι ομόκεντρα και βιδωνουν ξεβιδωνουν με ευκολία .
Μην το πειράξεις.Τι εννοεις?
Δε γνωρίζω αν βγαίνει ακόμα, πιθανον είχαν εισαχθεί κάποια κομμάτια!!Γνωριζεις αν βγαινει ακομα σε 71 cm 4-2 αστρα? Θα ειναι το ιδανικο για μενα.
Αυτος ο ελεγχος γινεται και σε καινουργιο η μονο σε μεταχειρισμενο? Ισως φανω αδαης αλλα πως γινεται αυτος ο ελεγχος?Με τσοκ ειναι πιο προσαρμόσιμο,έναν έλεγχο ότι είναι ομόκεντρα και βιδωνουν ξεβιδωνουν με ευκολία .
Οι οποιες παρεμβασεις γινονται για δικη μας ευκολια. Να μην πειραξω τι?Μην το πειράξεις.
Εννοω αν ειναι ομοκεντρα!Με τσοκ ειναι πιο προσαρμόσιμο,έναν έλεγχο ότι είναι ομόκεντρα και βιδωνουν ξεβιδωνουν με ευκολία .
Οπτικά στο κατάστημα πριν το αγοράσεις να μην φαίνεται ότι στραβοπαταει -εξεχει στη μια μεριά της κάννης ,και βιδωσε -ξεβιδωσε τα προσφερόμενα τσοκ .Όπως φυσικά κανείς οπτικό έλεγχο σε όλο το όπλο ,έχεις και δύο φυσίγγια αδράνειας να οπλισεις και να ρίξεις τις σφύρες.Αυτος ο ελεγχος γινεται και σε καινουργιο η μονο σε μεταχειρισμενο? Ισως φανω αδαης αλλα πως γινεται αυτος ο ελεγχος?
Ο.κ σε ευχαριστω φιλε!Οπτικά στο κατάστημα πριν το αγοράσεις να μην φαίνεται ότι στραβοπαταει -εξεχει στη μια μεριά της κάννης ,και βιδωσε -ξεβιδωσε τα προσφερόμενα τσοκ .Όπως φυσικά κανείς οπτικό έλεγχο σε όλο το όπλο ,έχεις και δύο φυσίγγια αδράνειας να οπλισεις και να ρίξεις τις σφύρες.
Στο link παρακάτω θα δεις το δικό μου απείραχτο καινούριο είναι 3177 γραμμάρια. Οπότε αν θέλεις αυτό το βάρος τότε δεν χρειάζεται να κάνεις καμία μετατροπή και αφαίρεση μετάλλου. Μόνο το περίσσιο ξύλο αν αφαιρέσεις και το μετατρέψεις σε αγγλε θα πέσει σίγουρα περίπου άλλα 100γρ κάτω. Από την εμπειρία μου πάντως τα 3150γρ που ζυγίζει περίπου και η super vinci και το baikal mp43 και το IJ58 που έχω εμένα δεν με κουράζουν στο περπατητό κυνήγι σε αντίθεση με το mp27 που ζυγίζει 3400 μετά την πρώτη ώρα με κουράζει.Σκεφτομαι να αγορασω δισκανδαλο. Το θελω να γινει με αγγλε κοντακι απο 3100 εως 3200 γραμμαρια
Σε ευχαριστω φιλε. Θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μου πεις ποσο ειναι η μεγαλη και η μικρη κλιση του κοντακιου.Στο link παρακάτω θα δεις το δικό μου απείραχτο καινούριο είναι 3177 γραμμάρια. Οπότε αν θέλεις αυτό το βάρος τότε δεν χρειάζεται να κάνεις καμία μετατροπή και αφαίρεση μετάλλου. Μόνο το περίσσιο ξύλο αν αφαιρέσεις και το μετατρέψεις σε αγγλε θα πέσει σίγουρα περίπου άλλα 100γρ κάτω. Από την εμπειρία μου πάντως τα 3150γρ που ζυγίζει περίπου και η super vinci και το baikal mp43 και το IJ58 που έχω εμένα δεν με κουράζουν στο περπατητό κυνήγι σε αντίθεση με το mp27 που ζυγίζει 3400 μετά την πρώτη ώρα με κουράζει.
Βάρος baikal mp43em 72,5 1*&3* δισκάνδαλο
Με τσοκ να μπορείς και στις δύο κάννες να ρίχνεις μονοβολα η ατσάλινα.Aν δεν βρω καινουργιο η μεταχειρισμενο με 4-2 αναγκαστικα θα παω σε εναλλασομενα τσοκ.
Εχω αποφασισει. Πλαγιοκαννο μπαικαλ, λευκη βαση, δισκανδαλο, απλοι εξολκεις και εναλλασομενα τσοκακια. Ελπιζω να εχω αποφασισει σωστα!Με τσοκ να μπορείς και στις δύο κάννες να ρίχνεις μονοβολα η ατσάλινα.
Δεν το έχω μετρήσει. Μόλις βρω χρόνο θα το μετρήσω.Σε ευχαριστω φιλε. Θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μου πεις ποσο ειναι η μεγαλη και η μικρη κλιση του κοντακιου.