Καλησπερα στους φιλους κυνηγους. Μπορειτε να μου πειτε ποια η διαφορα του baikal mp43 apo to ijh43. Το δευτερο υπαρχει στο car καινουργιο στα 400 ευρω.
Το καλυτερο το άφησες για το τέλος.....ξύλα/ εφαρμογές/ φινηρησματα και αλλά ας τα χαρούν αυτοί που μπορούν εμένα ποτέ δεν με ενιαξαν
Γιώργο δεν υπαρχουν ουσιαστικές διαφορες κ πρόκειται για το ίδιο όπλο..Καλησπερα στους φιλους κυνηγους. Μπορειτε να μου πειτε ποια η διαφορα του baikal mp43 apo to ijh43. Το δευτερο υπαρχει στο car καινουργιο στα 400 ευρω.
Μακαρι να ημουν κι εγω χωριατοπαιδο και να χα ζησει αυτα που εζησεςΤο μπαικαλ ήταν ειναι και θα ειναι το οπλο του φτωχούς κοσμάκη από πολύ παλιά εδώ στο χωριό δεν υπαρχη κυνηγός χωρίς μπαικαλ…εγώ με αυτό ξεκίνησα και με αυτό θα κυνηγάω στα γεράματα ΓΙΑΤΙ!! Για της ανάμνηση που μου χάρισε της αξέχαστες ντουφεκες στα κοπάδια από ψαρονια στα υδρόβια στης κυχλες.. δυστηχως δεν ξεκηνησαμε όλλοι με μπερετα η Φράνκι που τοτε ήταν πανάκριβα για εμάς τα χωριατόπαιδα… όσο για την ποιότητα / ξύλα/ εφαρμογές/ φινηρησματα και αλλά ας τα χαρούν αυτοί που μπορούν εμένα ποτέ δεν με ενιαξαν
Το μπαικαλ ήταν ειναι και θα ειναι το οπλο του φτωχούς κοσμάκη από πολύ παλιά εδώ στο χωριό δεν υπαρχη κυνηγός χωρίς μπαικαλ…εγώ με αυτό ξεκίνησα και με αυτό θα κυνηγάω στα γεράματα ΓΙΑΤΙ!! Για της ανάμνηση που μου χάρισε της αξέχαστες ντουφεκες στα κοπάδια από ψαρονια στα υδρόβια στης κυχλες.. δυστηχως δεν ξεκηνησαμε όλλοι με μπερετα η Φράνκι που τοτε ήταν πανάκριβα για εμάς τα χωριατόπαιδα… όσο για την ποιότητα / ξύλα/ εφαρμογές/ φινηρησματα και αλλά ας τα χαρούν αυτοί που μπορούν εμένα ποτέ δεν με ενιαξαν
Μαζί σου εγώ από μονοκανο Vickers με κόκορα ξεκίνησα αλλά πέρασα και από μπαικαλ για λίγο και από τα δύο είδη .Το μπαικαλ ήταν ειναι και θα ειναι το οπλο του φτωχούς κοσμάκη από πολύ παλιά εδώ στο χωριό δεν υπαρχη κυνηγός χωρίς μπαικαλ…εγώ με αυτό ξεκίνησα και με αυτό θα κυνηγάω στα γεράματα ΓΙΑΤΙ!! Για της ανάμνηση που μου χάρισε της αξέχαστες ντουφεκες στα κοπάδια από ψαρονια στα υδρόβια στης κυχλες.. δυστηχως δεν ξεκηνησαμε όλλοι με μπερετα η Φράνκι που τοτε ήταν πανάκριβα για εμάς τα χωριατόπαιδα… όσο για την ποιότητα / ξύλα/ εφαρμογές/ φινηρησματα και αλλά ας τα χαρούν αυτοί που μπορούν εμένα ποτέ δεν με ενιαξαν
φιλική συμβουλή: ξεκίνα να κυνηγάς τσίχλες κι ασε τα γουρούνια για ΠΟΛΥ αργότεραΚαλησπερα σε ολους
Σαν καινουργιο μελος και γενικοτερα "νεος" στο κουρμπετι θα ηθελα να ρωτήσω κάτι. Προσφατα πηρα το παλιο baikal ij58m του παππου μου και αφου το πηγα σε οπλουργο για να βεβαιωθω οτι ειναι λειτουργικο και για να το κανει και μια συντηρηση (είχε χρόνια αχρησιμοποιητο) σκεφτομαι να το παω καμια βολτα. 12αρι προφανως 70mm. Κατω απο την καννη γραφει 750 οπότε με τις πιεσεις και το μηκος καλυκα ολα καλα. Το ζητημα που εχω ειναι στα φυσιγκια για γουρουνια που μπορει να σηκωσει. Με βάση αυτα που μ ειπε ο οπλουργος καλα ειναι να βαζω μεσα μεχρι 34gr. Το θεμα ομως ειναι πως πολλα δραμια δε γραφουν πιεσεις ουτε τα gr τους. Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας
Σε αυτο δικιο έχεις αλλα δεν ειναι κακο να μαθαινει κανεις τεχνικες λεπτομερειες για τα εργαλεια που χρησιμοποιει.φιλική συμβουλή: ξεκίνα να κυνηγάς τσίχλες κι ασε τα γουρούνια για ΠΟΛΥ αργότερα
Το λάθος στην τσίχλα με τα ψιλά σκάγια αφήνει πολύ περισσότερα περιθώρια...Ποτε δε καταλαβα τη " συμβουλη", αντι για γρουνι ξεκινα με τσιχλα.
Τι λιγοτερο εχει η τσιχλα απο το γρουνι?
Παντου υπαρχει ο κινδυνος να τραυματισεις ή να τραυματιστεις.
Η σωστοτερη συμβουλη θα ηταν "ξεκινα στο σκοπευτηριο".
Κατα βαση "δουλεψε" remington 9βολα ή 8βολα (αν και ειναι λιγο πιο δυνατα)....επισης rottweill 9βολο και Lambro 9βολο ...Καλησπερα σε ολους
Σαν καινουργιο μελος και γενικοτερα "νεος" στο κουρμπετι θα ηθελα να ρωτήσω κάτι. Προσφατα πηρα το παλιο baikal ij58m του παππου μου και αφου το πηγα σε οπλουργο για να βεβαιωθω οτι ειναι λειτουργικο και για να το κανει και μια συντηρηση (είχε χρόνια αχρησιμοποιητο) σκεφτομαι να το παω καμια βολτα. 12αρι προφανως 70mm. Κατω απο την καννη γραφει 750 οπότε με τις πιεσεις και το μηκος καλυκα ολα καλα. Το ζητημα που εχω ειναι στα φυσιγκια για γουρουνια που μπορει να σηκωσει. Με βάση αυτα που μ ειπε ο οπλουργος καλα ειναι να βαζω μεσα μεχρι 34gr. Το θεμα ομως ειναι πως πολλα δραμια δε γραφουν πιεσεις ουτε τα gr τους. Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας
Σιγουρα, δε συγκρινεται, το μονοβολο και τα δραμια με τα 8αρακια και τα 9αρακια.Το λάθος στην τσίχλα με τα ψιλά σκάγια αφήνει πολύ περισσότερα περιθώρια...
Τα σφαιρίδια....
Θα μου πεις παίζει και η τύχη ρόλο...
Μαζί σου σε ότι αφορά το σκοπευτήριο!!
Μια "συμβουλη" εαν επιτρεπεις....θα πατας την σκανδαλη μονο οταν δεις ολοκληρο το αγριογουρουνο και γενικοτερα το θηραμα!!! Και εαν το μερος ειναι επιπεδο θα προσεχεις να εχεις ασφαλη τερματισμο των δραμιων - μονοβολου! Ποτε δεν ριχνουμε στον αερα με τετοια φυσιγγια!! Στο βουνο δεν σημαινει οτι επειδη εχουμε "κλεισει" το μερος για παγανα....δεν θα υπαρχει αλλος ανθρωπος στο δασος!! Να το θεωρεις δεδομενο οτι θα υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι (κυνηγοι και μη)!! Συγγνωμη εαν κουρασα!Καλησπερα σε ολους
Να συμπληρωσω....δεν κουνιεσαι απο το καρτερι εαν δεν ενημερωσεις....!! Ειναι πολυ σημαντικο, ιδιαιτερα εαν ειστε καρτερια σε κοντινη αποσταση κλπ....Μια "συμβουλη" εαν επιτρεπεις....θα πατας την σκανδαλη μονο οταν δεις ολοκληρο το αγριογουρουνο και γενικοτερα το θηραμα!!! Και εαν το μερος ειναι επιπεδο θα προσεχεις να εχεις ασφαλη τερματισμο των δραμιων - μονοβολου! Ποτε δεν ριχνουμε στον αερα με τετοια φυσιγγια!! Στο βουνο δεν σημαινει οτι επειδη εχουμε "κλεισει" το μερος για παγανα....δεν θα υπαρχει αλλος ανθρωπος στο δασος!! Να το θεωρεις δεδομενο οτι θα υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι (κυνηγοι και μη)!! Συγγνωμη εαν κουρασα!
Πολυ σωστα πως πρεπει να μαθαινεις τα εργαλεια που θα δουλεψεις .......αλλα οχι στο γουρουνι..........Σε αυτο δικιο έχεις αλλα δεν ειναι κακο να μαθαινει κανεις τεχνικες λεπτομερειες για τα εργαλεια που χρησιμοποιει.
Δυστυχως, στο κυνηγι, υπαρχουν πολλοι που εχουν το συνδρομο της πουτσας που λεω εγω...Ο θεός να βάλει το χέρι του με την μη υποχρεωτική εκπαίδευση των κυνηγών στη Ελλάδα, ιδίως των μεγάλων τριχωτών.Τωρα ότι πρώτα πρέπει να περάσεις από την τσίχλα στο εξωτερικό αν θα μας διαβάζουν δεν ξέρω αν θα γελάνε η θα κλαίνε.