με φιδισιες στροφες να συμπληρωσω .banana.Και μπήκαν στον ίσιο δρόμο ακολουθοντας την "μέση οδό"!
με φιδισιες στροφες να συμπληρωσω .banana.Και μπήκαν στον ίσιο δρόμο ακολουθοντας την "μέση οδό"!
.asking.Ναι ρε φίλος και άμα λάχει δηλαδή του βάζω και μια τρίαινα για κάνα χταποδακι, είναι ωραίο στα κάρβουνα........
Eυριπο η Τολαρα ειναι τωρα στο κηπο εχει ξαπλωμενη την παρτουζοισπανιδα και σκεφτεται αν εκαμε λαλακια που την πηρε.buy buy..buy buy.(σε πειραζω ρε τολαρα,υπομονη μεχρι τον οκτωβρη ερχεται νεο αιμα απο αγριογατες στην σαλονικα)οχιιιιιι καποιοι μετανιωασαν που το εδωσαν και τωρα το θελουν πισω αλλα δεν
Όλοι τον πειράζουμε.....Eυριπο η Τολαρα ειναι τωρα στο κηπο εχει ξαπλωμενη την παρτουζοισπανιδα και σκεφτεται αν εκαμε λαλακια που την πηρε.buy buy..buy buy.(σε πειραζω ρε τολαρα,υπομονη μεχρι τον οκτωβρη ερχεται νεο αιμα απο αγριογατες στην σαλονικα)
Δεν το νομίζω Ευριππιδη.καλα περιμενε και με το ιμιτασιον γιατι θα κλαις παλι
αυτα ειναι τα ωραια και το αλατι.χωρις αυτα δεν γινεται παιδιαΌλοι τον πειράζουμε.....
Ααααα μάγκα μου για ξεδιπλώσου.....
Η αλήθεια είναι ότι κάτι θυμόμουν, αλλά δεν ήμουν σίγουρος!
Είσαι ωραίος.....!
Ευθυμη τι προβλημα να βγαλει η αδρανεια; Ωστοσο θα περίμενα λιγο και μετα θα το έπαιρνα.Γκάλοπ περιέργειας... Έστω ότι εισάγεται η αδρανείας 156 στην Ελλάδα/
Θα την αγοράζατε, ή θα φοβόσασταν τις "παιδικές ασθένειες" που σούρνει μαζί του το κάθε πρώτο προϊόν της κάθε εταιρίας.? Καθώς είναι από όσο γνωρίζω η πρώτη απόπειρα της Baikal στην αδράνεια.
Όχι εγώ Αρίστο, τα μπαικαλ μας είναι ωραιότερα.......Είσαι ωραίος.....!
Όχι εγώ Αρίστο, τα μπαικαλ μας είναι ωραιότερα.......
Νίκο τις ρυθμίσεις για τις γομώσεις φυσιγγίων ανάλογα με αυτά που έριχνε, τις είδε; Light-HeavyΜια βοηθεια ,φιλος με baikal mp153 του παρουσιαζει εμπλοκες
Χαρακτηριστικα καμια φορα ειτε με την 1η ειτε με την 2η μενει κλειδωμενο πισω το κλειστρο και δεν ερχεται μπροστα με τιποτα ουτε με σφυρι που λεει ο λογος
Τι μπορει να ειναι?δεν φαινεται κατι φθαρμενο παντως
Χρήστο οι εμπλοκες λόγο της ρυθμισης δεν ανοίγουν τερμα το κλείστρο.Νίκο τις ρυθμίσεις για τις γομώσεις φυσιγγίων ανάλογα με αυτά που έριχνε, τις είδε; Light-Heavy
Δεν το εχει πειραξει Χρηστο απο την μερα αγορας και δεν αντιμετωπισε προβλημα ποτε..Απλα τωρα τελευταια ειτε εκανε εμπλοκη στην 1η σφαιρα η στην 2η και εμενε κολλημενο το κλειστρο ανοιχτο και δεν εκλεινε με τιποταΝίκο τις ρυθμίσεις για τις γομώσεις φυσιγγίων ανάλογα με αυτά που έριχνε, τις είδε; Light-Heavy
περιμενεις παντα σε καινουργια μοντελα οτι και να ναι και μετα αγοραζειςΓκάλοπ περιέργειας... Έστω ότι εισάγεται η αδρανείας 156 στην Ελλάδα/
Θα την αγοράζατε, ή θα φοβόσασταν τις "παιδικές ασθένειες" που σούρνει μαζί του το κάθε πρώτο προϊόν της κάθε εταιρίας.? Καθώς είναι από όσο γνωρίζω η πρώτη απόπειρα της Baikal στην αδράνεια.
Επανατατικο πισω δεν εχει στο κοντακι εχει μονο ενα εξω απο την αποθηκη(σωληνα) και ενα μεσα στην αποθηκηΑν δεν είναι θέμα ρυθμίσεων για το φυσίγγι θα πρότεινα να ελέγξει κατά σειρά, για κανένα σκουπίδι ή γρέζι στη διαδρομή του κλείστρου, το ελατήριο τις γλώσσας, το ελατήριο της αποθήκης και τέλος το επανατατικό ελατήριο.