Μη τρωγεστε με τους κάλυκες ωρε....
Διασπονται εύκολα και δεν ρυπαίνουν.
Άλλωστε, μη ξεχνάτε...
Χους ει και εις χουν απελευσειν
Διασπονται εύκολα και δεν ρυπαίνουν.
Άλλωστε, μη ξεχνάτε...
Χους ει και εις χουν απελευσειν
Αυτο το εισαι στην αμμουδια και να καπνιζεις και να καρφωνεις το αποτσιγαρο στην αμμο, ποτε δεν το καταλαβα...βρε βρωμιαρη στο σπιτι σου ετσι κανεις ??καπνίζουν και πετάνε οι ίδιοι τις γόπες κάτω
Πάρε δύο φυσίγγια αδρανείας να είσαι ήσυχος.Τα κατάφερα, έσπασα την αριστερή βελόνα στο baikal. Πάντα είχα στο μυαλό μου να αποφεύγω την ξερή πυροδότηση, αλλά πάντα το έκανα με μια μικρή επιφύλαξη. Επιφύλαξη ξε-επιφύλαξη εκεί εγώ το έκανα, έλεγα έλα μωρέ σιγά , υπερβολές.
Να δω ποτε θα το καταφέρω κ εγώ..Τα κατάφερα, έσπασα την αριστερή βελόνα στο baikal. Πάντα είχα στο μυαλό μου να αποφεύγω την ξερή πυροδότηση, αλλά πάντα το έκανα με μια μικρή επιφύλαξη. Επιφύλαξη ξε-επιφύλαξη εκεί εγώ το έκανα, έλεγα έλα μωρέ σιγά , υπερβολές.
Στα δισκανδαλα αν έχοντας σπασμένο το όπλο , κρατήσεις πατημενες τις σκανδαλες και το κλείσεις δεν μένει οπλισμένο.Τα κατάφερα, έσπασα την αριστερή βελόνα στο baikal. Πάντα είχα στο μυαλό μου να αποφεύγω την ξερή πυροδότηση, αλλά πάντα το έκανα με μια μικρή επιφύλαξη. Επιφύλαξη ξε-επιφύλαξη εκεί εγώ το έκανα, έλεγα έλα μωρέ σιγά , υπερβολές.
Ναι όλα οκ Τάσο, το πρωί το πήγα πριν λίγο το πήρα , έτοιμο.Να δω ποτε θα το καταφέρω κ εγώ..
Δυστυχώς τις περισσοτερες φορές τα "τσακανάω" τα οπλα κ μιλάμε για πολλα χρόνια......
Είναι κ κάτι λίγες φορές όμως που με ανοιχτό οπλο κ τις σκανδαλες πατημενες ρίχνω τις σφύρες..
Κακιά συνήθεια...
Και ξεκίνησε για πλακα γιατί μου άρεσε να ακουω το κλικ...
Δεν βαριέσαι λίγο το κακό...
Μόνο η φασαρία για να το πας σε οπλουργο κλπ....
Δεν το ήξερα, ωραίος ΠαναγιώτηΣτα δισκανδαλα αν έχοντας σπασμένο το όπλο , κρατήσεις πατημενες τις σκανδαλες και το κλείσεις δεν μένει οπλισμένο.
Που το έφτιαξες;Ναι όλα οκ Τάσο, το πρωί το πήγα πριν λίγο το πήρα , έτοιμο.
Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν , έπαθα και έμαθα.
ΧριστάκοΠου το έφτιαξες;
Γιώργο, 20 χρόνια τώρα όταν φεύγω απο κυνηγομάγαζο ,αναρωτιέμαι κάθε φορά......μωρέ κάτι έχω ξεχάσει,κάτι έχω ξεχάσειΠάρε δύο φυσίγγια αδρανείας να είσαι ήσυχος.
Ότι βρεις, όπου βρεις, αν βρεις.Με τα Baikal τώρα τί παίζει;
Έρχονται εισαγωγές ή υπάρχουν όσα έχουν μείνει στα κατά τόπους καταστήματα;
αμα δεν τα παταγες καθολου 2 ζωες θα της ειχες.Τα κατάφερα, έσπασα την αριστερή βελόνα στο baikal. Πάντα είχα στο μυαλό μου να αποφεύγω την ξερή πυροδότηση,
Ποτέ δεν ρίχνω τις σκανδάλες. Ποτέ δεν έπαθαν τίποτα και ποτέ δεν χρειάστηκε να αλλάξω ελατήρια σε κανένα όπλο μου. Και έχω ρίξει 6ψηφιο με σούπερ ποζέ.αμα δεν τα παταγες καθολου 2 ζωες θα της ειχες.
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει να ρίχνονται οι σφύρες, ποτέ δεν το έχω κάνει και πότε δεν αντιμετώπισα θέμα σε κανένα όπλο ακόμα και σε ένα 50 χρόνων που έχω.Τα κατάφερα, έσπασα την αριστερή βελόνα στο baikal. Πάντα είχα στο μυαλό μου να αποφεύγω την ξερή πυροδότηση, αλλά πάντα το έκανα με μια μικρή επιφύλαξη. Επιφύλαξη ξε-επιφύλαξη εκεί εγώ το έκανα, έλεγα έλα μωρέ σιγά , υπερβολές.