Baikal Team

Αυτονόητο δεν είναι τίποτε, αλλά δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε για την σωστή συμπεριφορά προς το περιβάλλον που θα έπρεπε όντως να είναι αυτονόητη.Π.χ και το κλείνω .Οδοκαθαριστες του δήμου που σκουπίζουν χειροκίνητα (με σκούπες) το οδόστρωμα ,κάθονται πίνουν καφέ στο διάλειμμα και οι ίδιοι που βρίζουν τους άλλους για την υποτιθέμενη κακή συμπεριφορά τους ότι πετάνε τσιγάρα καφέδες στο δρόμο ,καπνίζουν και πετάνε οι ίδιοι τις γόπες κάτω .Όταν το βλέπεις το μόνο που σκέφτεσε είναι ότι δεν υπάρχει σωτηρία σε τούτο το τόπο.

καπνίζουν και πετάνε οι ίδιοι τις γόπες κάτω
Αυτο το εισαι στην αμμουδια και να καπνιζεις και να καρφωνεις το αποτσιγαρο στην αμμο, ποτε δεν το καταλαβα...βρε βρωμιαρη στο σπιτι σου ετσι κανεις ??

ΥΓ Ωραια οπλα τα Baikal...

Τα κατάφερα, έσπασα την αριστερή βελόνα στο baikal. Πάντα είχα στο μυαλό μου να αποφεύγω την ξερή πυροδότηση, αλλά πάντα το έκανα με μια μικρή επιφύλαξη. Επιφύλαξη ξε-επιφύλαξη εκεί εγώ το έκανα, έλεγα έλα μωρέ σιγά , υπερβολές.

Τα κατάφερα, έσπασα την αριστερή βελόνα στο baikal. Πάντα είχα στο μυαλό μου να αποφεύγω την ξερή πυροδότηση, αλλά πάντα το έκανα με μια μικρή επιφύλαξη. Επιφύλαξη ξε-επιφύλαξη εκεί εγώ το έκανα, έλεγα έλα μωρέ σιγά , υπερβολές.
Πάρε δύο φυσίγγια αδρανείας να είσαι ήσυχος.

Να δω ποτε θα το καταφέρω κ εγώ..
Δυστυχώς τις περισσοτερες φορές τα "τσακανάω" τα οπλα κ μιλάμε για πολλα χρόνια......

Είναι κ κάτι λίγες φορές όμως που με ανοιχτό οπλο κ τις σκανδαλες πατημενες ρίχνω τις σφύρες..
Κακιά συνήθεια...
Και ξεκίνησε για πλακα γιατί μου άρεσε να ακουω το κλικ...😂

Δεν βαριέσαι λίγο το κακό...
Μόνο η φασαρία για να το πας σε οπλουργο κλπ....

Στα δισκανδαλα αν έχοντας σπασμένο το όπλο , κρατήσεις πατημενες τις σκανδαλες και το κλείσεις δεν μένει οπλισμένο.

Να δω ποτε θα το καταφέρω κ εγώ..
Δυστυχώς τις περισσοτερες φορές τα "τσακανάω" τα οπλα κ μιλάμε για πολλα χρόνια......

Είναι κ κάτι λίγες φορές όμως που με ανοιχτό οπλο κ τις σκανδαλες πατημενες ρίχνω τις σφύρες..
Κακιά συνήθεια...
Και ξεκίνησε για πλακα γιατί μου άρεσε να ακουω το κλικ...😂

Δεν βαριέσαι λίγο το κακό...
Μόνο η φασαρία για να το πας σε οπλουργο κλπ....
Ναι όλα οκ Τάσο, το πρωί το πήγα πριν λίγο το πήρα , έτοιμο.
Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν , έπαθα και έμαθα.

Πάρε δύο φυσίγγια αδρανείας να είσαι ήσυχος.
Γιώργο, 20 χρόνια τώρα όταν φεύγω απο κυνηγομάγαζο ,αναρωτιέμαι κάθε φορά......μωρέ κάτι έχω ξεχάσει,κάτι έχω ξεχάσει
Αυτά τα άτιμα όλο στα υπόψιν είναι, αλλά σήμερα κιόλας θα πάω μόνο για αυτά συγκεκριμένα

Γιώργο, 20 χρόνια τώρα όταν φεύγω απο κυνηγομάγαζο ,αναρωτιέμαι κάθε φορά......μωρέ κάτι έχω ξεχάσει,κάτι έχω ξεχάσει
Αυτά τα άτιμα όλο στα υπόψιν είναι, αλλά σήμερα κιόλας θα πάω μόνο για αυτά συγκεκριμένα
Πάρε αυτά από καλκατζακοA-ZOYM μην πάρεις πλαστικά 002-0199_0.jpg

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει να ρίχνονται οι σφύρες, ποτέ δεν το έχω κάνει και πότε δεν αντιμετώπισα θέμα σε κανένα όπλο ακόμα και σε ένα 50 χρόνων που έχω.

Back