Benelli Super Black Eagle III

Εξαρτάται από το πόσο θα καταφέρεις να το δώσεις. Αν καινούργιο το όπλο σου κάνει ας πούμε 2000, πόσο κάποιος θα το αγόραζε μεταχειρισμένο; Γιατί και ατουφέκιστο να είναι με τη ζελατίνα θεωρείται μεταχειρισμένο και κανείς δε θα το έπαιρνε πχ 1800.
1400 θα το δίνεις και δεν θα το παίρνουν θα κάνουν και παζάρια!!! οταν το ειχα βάλει εγω 1500 μου κάναν προσφορές 1170 και 1200 οπότε καταλαβαίνεις τι θα ακούσει

Τι θελει να πει ο ποιητης????

Έρχεται προχθές στο μαγαζί ο πατέρας μου να πάρει καφέ, Και του λέω. Η ρεαλ Μαδρίτης στο ποδόσφαιρο παρόλο που πήρε το τσαμπιονς λιγκ, έσκασε 100 εκατομμύρια και πήρε τον εμπαπε. Εγώ να μην πάρω κάνα σκυλί? Τι έκανες πάλι ρε μαλακισμενο μου λέει ? Πήρα δύο σκυλιά του λέω..... ωραία δεν του το έφερα? 🤣 🤣

Έρχεται προχθές στο μαγαζί ο πατέρας μου να πάρει καφέ, Και του λέω. Η ρεαλ Μαδρίτης στο ποδόσφαιρο παρόλο που πήρε το τσαμπιονς λιγκ, έσκασε 100 εκατομμύρια και πήρε τον εμπαπε. Εγώ να μην πάρω κάνα σκυλί? Τι έκανες πάλι ρε μαλακισμενο μου λέει ? Πήρα δύο σκυλιά του λέω..... ωραία δεν του το έφερα? 🤣 🤣
Σου είπα στείλε μου τον Βινίσιους
Αλλά εσυ θες να έχεις επίθεση φωτιά

1400 θα το δίνεις και δεν θα το παίρνουν θα κάνουν και παζάρια!!! οταν το ειχα βάλει εγω 1500 μου κάναν προσφορές 1170 και 1200 οπότε καταλαβαίνεις τι θα ακούσει
Πόσο καιρό είχες το οπλο στα χέρια σου όταν το έβαλες αγγελία ?

Ναι αυτό σκέφτομαι και μάλλον θα μείνω σε αυτό απλά θα ελπίζω να μην έχει τόσο μεγάλες διάφορες στην απόδοση
Ευχαριστω
Κράτα το όπλο σου και κοίτα να το ευχαριστηθείς(και θα το ευχαριστηθείς πίστεψε με)
Αλλά μην ζεις με αυτή την σκέψη του "καλύτερου" ή το άλλο έχει και εκείνο, έχει και το άλλο κτλ..
Ότι όπλο κι αν πάρουμε ,πάντα κάποιο άλλο θα πλασάρει κάτι διαφορετικό, επέμεινε στην αρχική σου επιλογή και όταν τα βρεις μαζί του, θα έχεις όλες τις βελτιώσεις του κόσμου

Εξαρταται απο το ποσο ωραια το πηρε ο μπαμπας αδερφε .big smile.
Εαν σου φορεσε τον καφε καπελο οχι 😂
Επρεπε να βρεις ενα καλυτερο παραδειγμα
Πχ
Μπαμπα θα φερω αλλα δυο σκυλια
Πες οτι εχεις να πεις πριν την παραγγελια για να ξερω αν θα φτιαξω καφε η κατι να σε ηρεμισει😂

Εξαρταται απο το ποσο ωραια το πηρε ο μπαμπας αδερφε .big smile.
Εαν σου φορεσε τον καφε καπελο οχι 😂
Επρεπε να βρεις ενα καλυτερο παραδειγμα
Πχ
Μπαμπα θα φερω αλλα δυο σκυλια
Πες οτι εχεις να πεις πριν την παραγγελια για να ξερω αν θα φτιαξω καφε η κατι να σε ηρεμισει😂

Πέρσι που είχα πάρει μια άλλη καινούρια σκύλα δεν την είχε δει μέχρι που ξεκίνησε το κυνήγι. Σηκώνει η σκύλα ένα λαγό με μούτρα και τον βγάζει στον ξάδερφο μου. Τον βαράει και βλέπει ένα άγνωστο σκυλί να έρχεται. Ο πατέρας μου δίπλα στον ξάδερφο μου. Μου μιλάνε στον ασύρματο και μου λένε ότι τον βάρεσαν αλλά είναι από ξένο σκυλί... δεν είναι ξένο τους λέω είναι το καινούριο που πήρα 🤣 🤣🤣 φέτος που πήρα δύο σκυλιά δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε 🤣🤣🤣

Πέρσι που είχα πάρει μια άλλη καινούρια σκύλα δεν την είχε δει μέχρι που ξεκίνησε το κυνήγι. Σηκώνει η σκύλα ένα λαγό με μούτρα και τον βγάζει στον ξάδερφο μου. Τον βαράει και βλέπει ένα άγνωστο σκυλί να έρχεται. Ο πατέρας μου δίπλα στον ξάδερφο μου. Μου μιλάνε στον ασύρματο και μου λένε ότι τον βάρεσαν αλλά είναι από ξένο σκυλί... δεν είναι ξένο τους λέω είναι το καινούριο που πήρα 🤣 🤣🤣 φέτος που πήρα δύο σκυλιά δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε 🤣🤣🤣
Τα λένε αυτά!
Θ'αφησουν κάνενα ατουφεκιστο...

Που ν
Στο τσακ ήταν να μην τον τουφεκισει ο ξάδερφος. Απλά ήταν σήκωμα με μούτρα και δεν είχε χρόνο να σκεφτεί 🤣
Που να δεις ενα σηκωμα στον κ…. Που θα σου εκανε ετσι και τον αφηνε να φυγει και η σκυλα ηταν η δικια σας
Πως κανουν το χωραφι τα γουρουνια;
Ε ετσι θα ταν ο κ….. σου .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Που ν

Που να δεις ενα σηκωμα στον κ…. Που θα σου εκανε ετσι και τον αφηνε να φυγει και η σκυλα ηταν η δικια σας
Πως κανουν το χωραφι τα γουρουνια;
Ε ετσι θα ταν ο κ….. σου .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Θα τον χτύπαγε στην δεύτερη γύρα ρε φίλε. Με καταδιωκτικα πάμε για κυνήγι όχι με κοκονια .yelling.

Όλοι αυτό που είμαστε, είμαστε!🙂
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στην προκειμένη!
Υπάρχει βολεύομαι η δεν βολεύομαι.
Έχω επιτυχία,δεν έχω επιτυχία.
Προσωπικά θέλω να "βλέπω"λίγο ρίγα στο τελείωμα της και ρίχνω πάντα βλέποντας όλο τον στόχο πάνω από την ρίγα μου.
Μπορώ να ρίξω και με όπλα που είναι στημένα 50-50 και χρειάζεται να σκεπάσω τον στόχο...
Το πρώτο όμως, είναι αυτό που βολεύομαι!
Είναι άλλο πράγμα να έχω αυτή την εικόνα και το όπλο μου να στέλνει τα σκαγια-σφαιριδια-βλημα εκεί που βλεπω,με την απόκλιση που βάζω ΕΓΩ και άλλο να "βλέπω" αυτό που θέλω και το όπλο να χτυπάει άλλους 30 πόντους ψηλότερα.
Αν ισχύει το δεύτερο,πρέπει να στηθεί το κοντάκι έτσι που επωμιζοντας όπως έχω συνηθίσει,με την ίδια αίσθηση στο ζυγωματικο,να βλέπω την κορφή της μπίλιας.
Όταν όμως έχω μάθει να βλέπω, με την περιφερειακή μου όραση,λίγο ρίγα,αυτό με ξενίζει και πρέπει να το συνηθίσω!
Αν το συνηθίσω και μετά πιάσω άλλο τουφέκι που δεν έχει αυτή την ιδιαιτερότητα,πρέπει να μηδενίσω χιλιόμετρα και να το πάω πάλι απ'την αρχή...
Σε δουλειά να βρισκόμαστε!
Καλησπέρα.εχω τη modefeltro κ βλέποντας λίγο Ρίγα είμαι οκ στο γουρουνι που πάω συνήθως.θελω να ρωτήσω αν κάποιος έχει την sbe3 best με Ρίγα ανθρακόνημα κ χρησιμοποιεί στα αγριογούρουνα.Το θέμα είναι να ρίχνει κυρίως φλατ 50/50 συνήθως στον αγριόχοιρο,που ρίχνουμε δράμια κ μονοβολα.ευχαριστω

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ακριβώς. Από ότι καταλαβαίνω από αυτό που γράφεις θέλεις να πεις ότι αν είναι το κοντάκι σωστά στα μέτρα σου στα ιταλικά τότε όλα οκ αλλιώς είναι δύσκολο να το φέρεις στα μέτρα σου. Και μιας και μιλάς για Τσώρτσιλ αναφέρεσαι σε διόφθαλμη στόχευση. Ενώ στα FN ακόμη και αν δεν ειναι σωστό το κοντάκι μπορείς και σημαδεύεις. Με άλλα λόγια σου κάθεται καλύτερα το κοντάκι στα FN. Και είναι φυσιολογικό αυτό διότι στα ιταλικά κάθε μάρκα έχει τα δικά της κοντάκια. Ακόμη και στην ίδια μάρκα τα αλλάζουν τα κοντάκια οι Ιταλοί. Ενώ στα FN από όσο ξέρω είναι πιο σταθεροι στα κοντάκια. Αυτό το συμπέρασμα βγάζω εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο.

Επίσης με μπερδεύεις με τον όρο σημαδεύω στην SX3. Σημαδεύω σαν όρος επικρατεί κυρίως στην μονόφθαλμη σκόπευση διότι υποδηλώνει ευθυγράμμιση του όπλου σε έναν στόχο όπως γίνεται στα ραβδωτά μονόφθαλμα. Ενώ στοχεύεις δηλώνει επικεντρώνεις το βλέμμα σου σε έναν στόχο όπως είναι το σωστό στα λειόκαννα και επικρατεί στην διόφθαλμη σκόπευση.
Οπότε αν με την SX3 σημαδεύεις μονόφθαλμα φυσιολογικό να μην έχεις πρόβλημα. Σε όλα τα όπλα που δεν έχουν κατασκευαστικό πρόβλημα αν σημαδεύεις μονόφθαλμα διορθώνοντας το λάθος ευθυγραμμίζοντας το μάτι σου στα σκοπευτικά του όπλου και στον στόχο ποτέ δεν θα έχεις πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση σε ένα όπλο που δεν έχει κατασκευαστικό πρόβλημα και αλλού δείχνουν τα σκοπευτικά του και αλλού πάνε τα σκάγια αν το κοντάκι είναι σωστό στα μέτρα σου και επωμίζεις σωστά τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλιώς συνήθως φταίει ή το κοντάκι ή η επώμιση.
Καλησπέρα στους φίλους.προβλημα σε benelli.το όπλο έχει κλίση dx επάνω μιας κ είμαι δεξις.αλλα πρόσεξα ότι το κοντάκι όταν επωμιζω αυθόρμητα κάθεται πιο έξω ελάχιστα,δε κλειδώνει απόλυτα.με αποτέλεσμα κατά την πυροδότηση να με διώχνει πιο δεξιά.υπαρχει κλίση να το κάνω κάτι ενδιάμεσα σε δεξί κ αριστερό;απόλυτα ισιο ,η κάνω κάτι λάθος; ευχαριστώ

Καλησπέρα στους φίλους.προβλημα σε benelli.το όπλο έχει κλίση dx επάνω μιας κ είμαι δεξις.αλλα πρόσεξα ότι το κοντάκι όταν επωμιζω αυθόρμητα κάθεται πιο έξω ελάχιστα,δε κλειδώνει απόλυτα.με αποτέλεσμα κατά την πυροδότηση να με διώχνει πιο δεξιά.υπαρχει κλίση να το κάνω κάτι ενδιάμεσα σε δεξί κ αριστερό;απόλυτα ισιο ,η κάνω κάτι λάθος; ευχαριστώ
Αν καταλαβαίνω τι διαβάζω, πράγμα που δεν είμαι απόλυτα βέβαιος, τότε μάλλον κάνεις κάτι λάθος.

Τι εννοείς το κοντάκι κάθεται πιο έξω; Πού είναι το μάτι σου σε σχέση με τη ρίγα; Πιο αριστερά ή πιο δεξιά;

Back