Benelli Super Black Eagle III

Φωτιές άναψα. Ας μείνουμε στο ότι αυτό το όπλο είναι έρωτας (προσωπική άποψη) και ότι αφού ο φίλος το έβαλε στο μάτι, να μη διαβάζει και αγχώνεται (γιατί και εγώ είχα μπεί στο τριπάκι αυτό πριν τη πάρω), μόλις το πάρει στα χέρια του και το επεξεργαστεί, θα τελειώσουν όλα :P

Η μπερετα δεν ειχε ποτ τετια θεματα
Όταν έκανα εγώ τις δοκιμές έριξε και ένας φίλος από περιέργεια με Α400 xtreme plus και το όπλο είχε μια κατανομή 15- 85 χαμηλά σοκαριστηκαμε με το ποσό χαμηλά έριχνε, δεν γνωρίζω για ποιο λόγο μπορεί να το έκανε αυτό.

Όταν έκανα εγώ τις δοκιμές έριξε και ένας φίλος από περιέργεια με Α400 xtreme plus και το όπλο είχε μια κατανομή 15- 85 χαμηλά σοκαριστηκαμε με το ποσό χαμηλά έριχνε, δεν γνωρίζω για ποιο λόγο μπορεί να το έκανε αυτό.
Με μια βολη δε βγαινει συμπερασμα

H Benelli αναφέρει το παρακάτω.
Στην super vinci μου το έχω τεστάρει με lazer και στοχεύει ακριβώς όπως δείχνει στην εικόνα παρακάτω. Λογικά και στην SB3 το ίδιο ακριβώς θα ισχύει.

Capture.PNG
Στην τελευταία γραμμή αναφέρει ότι υπάρχουν τρόποι να το ρυθμίσεις. Και αναφέρει ότι μπορείς να το ρυθμίσεις με τις φλαντζες κλισης στο κοντάκι ή βάζοντας πιο μεγάλη οπτική ίννα-μπίλια μπροστά. Διαφορετικά να απευθυνθείς με το τμήμα εξυπηρέτησης της benelli για βοήθεια.

Εμενα η σσ τενεκε στα σαραντα δεν εβρησκε ψιλα εριχνε με μονοβολο
Θα κάνω μια ερώτηση και εγώ,γνωρίζουμε ότι τα ιταλικά κοντάκια όλα θέλουν κούμπωμα του ζηγοματικου.Οταν μπορείς να κουμποσεις και η εικόνα που βλέπεις είναι σωστή,ρίγα στόχαστρο ψιλοτουφεκανε και πάλι?To κύριο όπλο μου,ήταν μια Μοντεφελτρο του 80',όταν για το α η β λόγο δεν κουμπώνες,τότε μόνο υπήρχε το φαινόμενο.

Θα κάνω μια ερώτηση και εγώ,γνωρίζουμε ότι τα ιταλικά κοντάκια όλα θέλουν κούμπωμα του ζηγοματικου.Οταν μπορείς να κουμποσεις και η εικόνα που βλέπεις είναι σωστή,ρίγα στόχαστρο ψιλοτουφεκανε και πάλι?To κύριο όπλο μου,ήταν μια Μοντεφελτρο του 80',όταν για το α η β λόγο δεν κουμπώνες,τότε μόνο υπήρχε το φαινόμενο.
Το ποσό δυνατά θα κουμπώσει εξαρτάται από τις κλίσεις του κοντακιου.
Θα κουμπώσει τόσο ώσπου να φτάσεις στην επιθυμητή εικόνα,να είσαι με την αίσθηση που σε ευχαριστεί.
Το λίγο ψηλότερα δεν είναι σοβαρό πρόβλημα,έτσι κι αλλιώς είναι μέσα στα όρια του σκοπευτικού λάθους που λίγο πολύ κάνουμε όλοι οι μέσοι σκοπευτες-κυνηγοι και διορθώνεται από την διασπορά των σκαγιων.
Το πολύ,είναι πρόβλημα.
Το ψιλοτουφεκισμα η μη,με ΣΚΟΠΕΥΜΕΝΗ βολή είναι θέμα σύγκλισης κανης-ριγας(η σκοπευτικής ράμπας στο τελείωμα της κάνης.
Αν σε βολευε το κούμπωμα που έκανες,όλα καλά!

Back