Καλά ναι το μόνο σίγουρο. Για την Αμερική είναι σχεδιασμένο το όπλο , για τέτοια κυνήγια.Οι αμερικανοι εισερχομενα στα ομοιοματα τουφεκανε αμα τα σκεφτεις ολα αυτα το πολυ να κατσει στο νερο
Καλά ναι το μόνο σίγουρο. Για την Αμερική είναι σχεδιασμένο το όπλο , για τέτοια κυνήγια.Οι αμερικανοι εισερχομενα στα ομοιοματα τουφεκανε αμα τα σκεφτεις ολα αυτα το πολυ να κατσει στο νερο
Ολα για αυτους ειναι σχεδιασμεναΚαλά ναι το μόνο σίγουρο. Για την Αμερική είναι σχεδιασμένο το όπλο , για τέτοια κυνήγια.
Εννοείται!!Ολα για αυτους ειναι σχεδιασμενα
Είναι άλλη η γωνία βολής.Το θεμα ειναι στα γουρουνια με φλατ ριγα κι μονοβολο ειμαι οκ στα πετουμενα δε με βολεβει καθολου
Παιζει και το πιτσ ρολο?Είναι άλλη η γωνία βολής.
Ναι αμέ!Παιζει και το πιτσ ρολο?
Όταν έκανα εγώ τις δοκιμές έριξε και ένας φίλος από περιέργεια με Α400 xtreme plus και το όπλο είχε μια κατανομή 15- 85 χαμηλά σοκαριστηκαμε με το ποσό χαμηλά έριχνε, δεν γνωρίζω για ποιο λόγο μπορεί να το έκανε αυτό.Η μπερετα δεν ειχε ποτ τετια θεματα
Με μια βολη δε βγαινει συμπερασμαΌταν έκανα εγώ τις δοκιμές έριξε και ένας φίλος από περιέργεια με Α400 xtreme plus και το όπλο είχε μια κατανομή 15- 85 χαμηλά σοκαριστηκαμε με το ποσό χαμηλά έριχνε, δεν γνωρίζω για ποιο λόγο μπορεί να το έκανε αυτό.
Δεν ήταν μία έριξε 4-5 αλλά και πάλι θέλει περισσότερο ψάξιμο, δεν διαφωνώ ,μπορεί στα χέρια μου η τα χέρια σου να είχε άλλη εικόνα.Με μια βολη δε βγαινει συμπερασμα
Δηλαδη Τολη οταν ενα οπλο εχει υπερυψωμενη ριγα,ψηλοντουφεκαει;(ρωταω γιατι δεν γνωριζω)Ολα αυτα η κριο κομφορτ με σημαδευτο σταθερο οπλο σε χαρτι εριχνε τοσο ψιλα μηπως ειχες υπεριψωμενη ριγα ???
Δεν ψηλοντουφεκαει τουλάχιστον δε ψιλό τουφεκουσε η ςς που είχαΔηλαδη Τολη οταν ενα οπλο εχει υπερυψωμενη ριγα,ψηλοντουφεκαει;(ρωταω γιατι δεν γνωριζω)
Εαν ειναι πισω πιο ψιλη ναιΔηλαδη Τολη οταν ενα οπλο εχει υπερυψωμενη ριγα,ψηλοντουφεκαει;(ρωταω γιατι δεν γνωριζω)
Εμενα η σσ τενεκε στα σαραντα δεν εβρησκε ψιλα εριχνε με μονοβολοΔεν ψηλοντουφεκαει τουλάχιστον δε ψιλό τουφεκουσε η ςς που είχα
Θα κάνω μια ερώτηση και εγώ,γνωρίζουμε ότι τα ιταλικά κοντάκια όλα θέλουν κούμπωμα του ζηγοματικου.Οταν μπορείς να κουμποσεις και η εικόνα που βλέπεις είναι σωστή,ρίγα στόχαστρο ψιλοτουφεκανε και πάλι?To κύριο όπλο μου,ήταν μια Μοντεφελτρο του 80',όταν για το α η β λόγο δεν κουμπώνες,τότε μόνο υπήρχε το φαινόμενο.Εμενα η σσ τενεκε στα σαραντα δεν εβρησκε ψιλα εριχνε με μονοβολο
Το ποσό δυνατά θα κουμπώσει εξαρτάται από τις κλίσεις του κοντακιου.Θα κάνω μια ερώτηση και εγώ,γνωρίζουμε ότι τα ιταλικά κοντάκια όλα θέλουν κούμπωμα του ζηγοματικου.Οταν μπορείς να κουμποσεις και η εικόνα που βλέπεις είναι σωστή,ρίγα στόχαστρο ψιλοτουφεκανε και πάλι?To κύριο όπλο μου,ήταν μια Μοντεφελτρο του 80',όταν για το α η β λόγο δεν κουμπώνες,τότε μόνο υπήρχε το φαινόμενο.