Πολυ ωραιο οπλο φιλε μου. Καποτε ηταν στο μυαλο μου οταν ηθελα να αποκτησω μπενελλι πριν την τελευταια μου αγορα.Raffaello elegant... μου αρέσει η εικόνα του όπλου και η χωριτικότητα φυσιγγίων
.
Πολυ ωραιο οπλο φιλε μου. Καποτε ηταν στο μυαλο μου οταν ηθελα να αποκτησω μπενελλι πριν την τελευταια μου αγορα.Raffaello elegant... μου αρέσει η εικόνα του όπλου και η χωριτικότητα φυσιγγίων
.
Ναι. Εκτος απο τα μοντελα sl80 121 και 123. Γενικα δεν τεριαζει σε οσες εχουν καπακι της βασης εννιαιο με την καννηΓεια χαρα! Εχω μια ερωτηση στο κλαμπ. Η κανη της crio φοριέται στην παλιά raffaello? Ευχαριστώ!
Σχεδον τεφιαζει απο ολες τις μπεν αλλα και μπρεντα αδρανειας απ οσο ξερω. Αν θες να κανεις κατι ας το κανει ξυλας ειδικος. Τι ακριβως θες να κανειε?στην special lusso δεν κατεβαινει η παπια μεχρι κατω ρε γαμωτο και μαλλον θελει να την μεταποιησω αφαιρωντας υλικο εσωτερικα. αλλά λυπαμαι να χαλασω τα ξυλα. Αν υποθεσω οτι βρισκω αλλη παπια και την αλλάξω δεν θα εχω θεμα ελπίζω?
Βυρωνα,μπορεις να βαλεις καμια φωτο?Στις πανω γωνιες που κανει το ξυλο στο σημειο που ερχεται κι ακουμπαει στο οπλο θελει λιγο φαγωμα εσωτερικα της ταξης του ενος χιλιοστου σε καθε μερια.
Βυρωνα η κανη κανει μια χαρα οπως σου ειπε και ο Μαριος! Εγω εβαλα μια κανη σχετικα καινουρια σε παλια benelli Centro και ειχα θεμα εκει που λες ,αλλα μην το σκεφτεσαι δεν ειναι τιποτα,εγω το εφαγα μονος μου το ξυλο.αλλα αν φοβασαι μην κανεις ζημια πηγαινε σε ενα ξυλουργο ειναι θεμα 10 λεπτων γι'αυτον.Στις πανω γωνιες που κανει το ξυλο στο σημειο που ερχεται κι ακουμπαει στο οπλο θελει λιγο φαγωμα εσωτερικα της ταξης του ενος χιλιοστου σε καθε μερια.
Αυτο δε φοραει..?Αν έχει κοντάκι comfort , δες το πέλμα comfort gel
Σε benelli supersport υπάρχει κάποιο καλύτερο πέλμα από αυτό που φοράει?
Και εγώ με τη Μ2 με comfort δε νοιώθω κανένα λάκτισμα. Είναι όπως όταν ρίχνω με Urika που νοιώθω ότι ρίχνω με αεροβόλο, με φυσίγγι οποιασδήποτε γόμωσης. Βέβαια να σημειώσω ότι μέχρι στιγμής με τη Μ2 έριξα φυσίγγια μέχρι 32γρ...Αν το όπλο είναι στα μέτρα σου δεν κλωτσάει και το λέω αυτό ως πρώην κάτοχος καραμπίνας αερίων και τώρα κυνηγάω με μπενέλι.Σχεδόν καμία διαφορά.