Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
benellakides μια ερωτηση εχω μια Μ2 και μετα απο 1-1,5 ωρα με κουραζει μου φαινεται πολυ βαρια και με ποναει και ο καρπος,ειπαρχει καποιος τροπος να την ελαφρινω λιγο η να την πεταξω?.lazy.
.buy buy..buy buy.
Βάλε αορτήρα, κάνε γυμναστική!.buy.

benellakides μια ερωτηση εχω μια Μ2 και μετα απο 1-1,5 ωρα με κουραζει μου φαινεται πολυ βαρια και με ποναει και ο καρπος,ειπαρχει καποιος τροπος να την ελαφρινω λιγο η να την πεταξω?.lazy.
Πάρε μια AL390 (φοβερο οπλο βλητικά αλλα καρτεροντουφεκο και ιδιαιτερα κουραστικο στο περπατημα) για να εκτιμήσεις την Μ2 σου!!!!

δεν ξερω εχω φαει σκαλομα με μια crio comfort ενος ξαδερφου μου ειναι σαν παιχνιδακι μπροστα στην δικια μου ειδικα μετα απο 1 ωρα κυνηγιου. αλλα το no maney το ξερετε?
Φιλε,αναλογως τα κυνηγια που κανεις διαλεξε κ βαρος οπλου,αν παρεις καποιο που ειναι πιο ελαφρυ απο την m2 κ ριχνεις απο 36gr κ πανω παλι θα μετανοιωσεις για την επιλογη σου,εκτος αν κρατησεις την m2 κ μοιραζεις τα κυνηγια σου

Να κανεις προπονηση να δηναμωσεις.,,,,,.

Γενικα ποια ειναι η αποψη σ για τα λανμπερ λ συγκεκριμενα για το σπορτινγκ;;;μιας κ το ανεφερες
Δυστυχώς δεν τα γνωρίζω απο πρώτο χέρι, μόνο απο την γενικότερη άποψη οτι είναι πολύ καλα δικαννα και αξίζουν μέχρι το τελευταίο τους ευρώ.
Παλιότερα ειχα πιάσει ενα σπορτιγκ στο σκοπευτήριο Σχιστού και μου άφησε καλές εντυπώσεις, ωραία επωμιση και φινίρισμα θεωρώ ισάξιο ακριβοτερων όπλων

Καλή χρονιά σε όλους.τι να κάνω στην montefiltro που βλέπω αρκετή κάνη στη σκόπευση παρόλο που έχω βάλει την φλάντζα με την μεγαλύτερη κλίση.ταιριαζει καμία φλάντζα από άλλο όπλο με μεγαλύτερη κλίση η υπάρχει καμία πατέντα;

Βαλε τη φλατζα που σου δινει σωστο πιτς!
Οπλισου με θαρρος και υπομονη,παρε μια ρασπα και κατεβασε το χτενι!
Υποψη,οσο κατεβαινεις,θα αλλαζει και το καστ...
Γιάννη είμαι άσχετος με τους όρους που χρησιμοποίησες .μπορείς να μου το κάνεις πιο λιανα..παιρνω μια λίμα και τρώω το κάτω μέρος από το κοντάκι.σωστα..

Βαζεις την κλιση που σου δινει το πιο σωστο κουμπωμα στον ωμο.
Αρχίζεις να τρως το πάνω μέρος του κοντακιου,εκει που ακουμπά το ζυγωματικο σου(χτενι),ξεκινωντας απο πισω και κατεβαινοντας μπροστα.
ΔΕΝ πειραζεις το σημειο που ακουμπαει ο αντιχειρας σου!!!
Δεν το βαθαινεις,επειδη μπορει να βρεις την τρυπα της τζαβετας(το σιδερο που δενει το οπλο με το κοντακι).
Οσο κατεβαινεις,το χτένι "παχαινει",με αποτελεσμα να σε βγαζει εκτος σκοπευτικης γραμμης σε οτι αφορα την κατακορυφο.
Πρεπει να "τρως"και πλαγια...
Οταν εισαι πολυ κοντα στην εικονα που θελεις,συνεχίζεις με γυαλοχαρτα.
Εννοειται,χρειαζεσαι φινιρισμα μετα!;)

Βαζεις την κλιση που σου δινει το πιο σωστο κουμπωμα στον ωμο.
Αρχίζεις να τρως το πάνω μέρος του κοντακιου,εκει που ακουμπά το ζυγωματικο σου(χτενι),ξεκινωντας απο πισω και κατεβαινοντας μπροστα.
ΔΕΝ πειραζεις το σημειο που ακουμπαει ο αντιχειρας σου!!!
Δεν το βαθαινεις,επειδη μπορει να βρεις την τρυπα της τζαβετας(το σιδερο που δενει το οπλο με το κοντακι).
Οσο κατεβαινεις,το χτένι "παχαινει",με αποτελεσμα να σε βγαζει εκτος σκοπευτικης γραμμης σε οτι αφορα την κατακορυφο.
Πρεπει να "τρως"και πλαγια...
Οταν εισαι πολυ κοντα στην εικονα που θελεις,συνεχίζεις με γυαλοχαρτα.
Εννοειται,χρειαζεσαι φινιρισμα μετα!;)
Ευχαριστώ πολύ αλλά νομίζω ότι θα του βγάλω τα μάτια αν το προσπαθήσω..

Δεν αλλαζει δραματικα το πιασιμο του οπλου με την επιμηκυνση του κοντακιου (πιο χοντρό πελμα).
Η σχεση δαχτυλου σκανδαλης.
Μπορει ν'αλλαξει το ανοιγμα του αγκωνα...
Αλλαζει το, οποιο,ζυγισμα (κι αυτο αναλογα στο βαρος του καινουριου πελματος)και υπαρχει ο κινδυνος να βρισκει το κοντακι στη μασχαλη κατα την επωμιση.
Παντως,χαμηλωνει και παιρνει και καστ...
Το χαμηλωμα απο μονο του,ενιοτε,μας δινει καλυτερη τοποθετηση του ζυγωματικου πανω στο χτενι.

Status
Not open for further replies.
Back