.buy buy..buy buy.benellakides μια ερωτηση εχω μια Μ2 και μετα απο 1-1,5 ωρα με κουραζει μου φαινεται πολυ βαρια και με ποναει και ο καρπος,ειπαρχει καποιος τροπος να την ελαφρινω λιγο η να την πεταξω?.lazy.
Πάρε μια AL390 (φοβερο οπλο βλητικά αλλα καρτεροντουφεκο και ιδιαιτερα κουραστικο στο περπατημα) για να εκτιμήσεις την Μ2 σου!!!!benellakides μια ερωτηση εχω μια Μ2 και μετα απο 1-1,5 ωρα με κουραζει μου φαινεται πολυ βαρια και με ποναει και ο καρπος,ειπαρχει καποιος τροπος να την ελαφρινω λιγο η να την πεταξω?.lazy.
Φιλε,αναλογως τα κυνηγια που κανεις διαλεξε κ βαρος οπλου,αν παρεις καποιο που ειναι πιο ελαφρυ απο την m2 κ ριχνεις απο 36gr κ πανω παλι θα μετανοιωσεις για την επιλογη σου,εκτος αν κρατησεις την m2 κ μοιραζεις τα κυνηγια σουδεν ξερω εχω φαει σκαλομα με μια crio comfort ενος ξαδερφου μου ειναι σαν παιχνιδακι μπροστα στην δικια μου ειδικα μετα απο 1 ωρα κυνηγιου. αλλα το no maney το ξερετε?
Να κανεις προπονηση να δηναμωσειςbenellakides μια ερωτηση εχω μια Μ2 και μετα απο 1-1,5 ωρα με κουραζει μου φαινεται πολυ βαρια και με ποναει και ο καρπος,ειπαρχει καποιος τροπος να την ελαφρινω λιγο η να την πεταξω?.lazy.
Γενικα ποια ειναι η αποψη σ για τα λανμπερ λ συγκεκριμενα για το σπορτινγκ;;;μιας κ το ανεφερεςΚαι γιατι οχι ενα lanber sporting ;
πιο κατω κι απ τα μισα λεφτα
Δυστυχώς δεν τα γνωρίζω απο πρώτο χέρι, μόνο απο την γενικότερη άποψη οτι είναι πολύ καλα δικαννα και αξίζουν μέχρι το τελευταίο τους ευρώ.Γενικα ποια ειναι η αποψη σ για τα λανμπερ λ συγκεκριμενα για το σπορτινγκ;;;μιας κ το ανεφερες
ρίξε μια ματιά εδώΓενικα ποια ειναι η αποψη σ για τα λανμπερ λ συγκεκριμενα για το σπορτινγκ;;;μιας κ το ανεφερες
Γιάννη είμαι άσχετος με τους όρους που χρησιμοποίησες .μπορείς να μου το κάνεις πιο λιανα..παιρνω μια λίμα και τρώω το κάτω μέρος από το κοντάκι.σωστα..Βαλε τη φλατζα που σου δινει σωστο πιτς!
Οπλισου με θαρρος και υπομονη,παρε μια ρασπα και κατεβασε το χτενι!
Υποψη,οσο κατεβαινεις,θα αλλαζει και το καστ...
Ευχαριστώ πολύ αλλά νομίζω ότι θα του βγάλω τα μάτια αν το προσπαθήσω..Βαζεις την κλιση που σου δινει το πιο σωστο κουμπωμα στον ωμο.
Αρχίζεις να τρως το πάνω μέρος του κοντακιου,εκει που ακουμπά το ζυγωματικο σου(χτενι),ξεκινωντας απο πισω και κατεβαινοντας μπροστα.
ΔΕΝ πειραζεις το σημειο που ακουμπαει ο αντιχειρας σου!!!
Δεν το βαθαινεις,επειδη μπορει να βρεις την τρυπα της τζαβετας(το σιδερο που δενει το οπλο με το κοντακι).
Οσο κατεβαινεις,το χτένι "παχαινει",με αποτελεσμα να σε βγαζει εκτος σκοπευτικης γραμμης σε οτι αφορα την κατακορυφο.
Πρεπει να "τρως"και πλαγια...
Οταν εισαι πολυ κοντα στην εικονα που θελεις,συνεχίζεις με γυαλοχαρτα.
Εννοειται,χρειαζεσαι φινιρισμα μετα!
Τι πέλμα φίλε;δεν θα βλέπω τοσο πολύ ριγα με το πέλμα;Βάλε πελμα
Το πέλμα...θα πάει το ζυγωματικό σου πιο χαμηλά...το θέμα ειναι ότι θα απομακρύνει κ το δάχτυλο απ τη σκανδάλη...ισως...δοκιμασε κ βλέπειςΤι πέλμα φίλε;δεν θα βλέπω τοσο πολύ ριγα με το πέλμα;
θα το κάνω φίλε ελπίζω να μου λύσει το θέμαΤο πέλμα...θα πάει το ζυγωματικό σου πιο χαμηλά...το θέμα ειναι ότι θα απομακρύνει κ το δάχτυλο απ τη σκανδάλη...ισως...δοκιμασε κ βλέπεις