Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είναι να μη σου κάτσει προβληματικό όπλο...Εγώ έχω την ραφαέλλο από το 2008 και πέρυσι άρχισε να μη μου βγάζει εντελώς το τρίτο φυσίγγι ειδικά σε φυσίγγια που δεν ήτανε καλά ρελιασμένα! Άλλαξα το ελατήριο της αποθήκης και την τάπα της αποθήκης και έβαλα αλουμινένια και δεν το ξανάκανε! Κλικ μου έκανε φέτος όταν πήγα να αλλάξω φυσίγγι στη θαλάμη και άφησα το κλείστρο σιγά για να μην κάνει θόρυβο! Ο ξάδερφός μου αγόρασε 391 του κουτιού και μετά από τρεις μήνες τη σούταρε αφού είχε πάει αντιπροσωπεία τρείς φορές για να του λύσουν το θέμα των εμπλοκών χωρίς αποτέλεσμα!!! Το ίδιο και μία browning fusion!
Πάντως Γιάννη αν αποφασίσεις να τη δώσεις (18,5 δεν είναι?) την αγόρασα χθες και μη στεναχωριέσαι που θα μου δώσεις προβληματικό όπλο!!!!!!;)

Η comfort μου παντως ριχνει χωρίς εμπλοκή ακομα και χωρίς να την εχω επωμισει. Μηδέν εμπλοκές απο τοτε που την πηρα και γενικότερα δεν εχω κανενα παράπονο. Και να σκεφτείτε οτι την ειχα παρει μεταχειρισμένη με αρκετή χρήση.

Εδω στο Γιδισταν καποιος πεταξε την ρουκετα οτι τα benelli ειναι οικολογικα οπλα και δεν σκοτωνουν ,και αμεσως ολοι ετρεξαν να πειραξουν καννες κλπ Κανενας δεν σκεφτηκε οτι μπορει να φταιει ο ιδιος επειδη δεν βαραει θηραματα ,η οτι το κοντακι δεν ειναι σωστο επανω του Και φυσικα δεν μιλαμε για φυσιγγια εδω στο γιδισταν κυκλοφορει πολυ σαβουρα καο λογο κοστους ολοι τρεχουν να τα αγορασουν και φυσικα δεν παιρνουν πουλι με αυτα Ειναι τραγικο να ακους τετοιες μπαρουφες ειδικα απο νεους ανθρωπους Την παρασκευη σε γνωστο μαγαζι ενας πιτσιρικας αγορασε μια montefeltro και αδημονουσε να ερθει η δευτερα να παει το οπλο για κωνους αντι να δοκιμασει το οπλο να δει τι κανει η και εαν δουλευει σωστα στην τελικη αυτος πρωι πρωι θα παει να το χαλασε .Απορια αφου τα benelli δεν σκοτωνουν γιατι τα αγοραζουν?
Απλοτητα-ποιοτητα γιαυτο τα αγοραζουν,και αλλες εταιριες βγαζουν τετοιες καννες αλλα δεν υπαρχη η εμμονη που υπαρχη εδω,και βλητικα η στεννες εχουν μια συγκεκριμενη συμπεριφορα,που δεν αφορα ποιος της φτιαχνει.Σιγουρα και ο χειρισμος στο θεμα ποσο ευκολα μπορει η τουφεκια να σου φυγει επανω εχουν παιξει ρολο.

Πάντως Γιάννη αν αποφασίσεις να τη δώσεις (18,5 δεν είναι?) την αγόρασα χθες και μη στεναχωριέσαι που θα μου δώσεις προβληματικό όπλο!!!!!!;)
Εχω και εγω ενα τετοιο αλλα ειναι κληρονομικο,αν με αφησουν να το δωσω θα σε εχω υποψη μου,οσοι εχουν δει την τουφεκια τριβουν τα ματια τους,και ρωτουν αν ειναι απο μπενελλι.sarcastic.

Βαγγελη,εχει συμβει πολυ περισσοτερες φορες!:)
Τοσο πολλες,που να μην δικαιολογει "λαθος"χειρισμο μου!
Το εχω δοκιμάσει επωμισμενος σταθερά,εχοντας κανει κι αυτη τη σκεψη!
Μια περίοδο είχα θέμα με το κλικ στην 123 raffaello και κατέληξα στο ότι κολλούσε η κεφαλή του κλείστρου κατά την περιστροφή μετά από καθάρισμα του όπλου με WD40... Είχε κάνει πατίνα το καθαριστικό και δεν έστριβε η κεφαλή εύκολα. Είχα αλλάξει και ελατήριο επανάταξης αλλά συνέχιζε το πρόβλημα. Όταν το κατάλαβα καθάρισα τη φωλιά που κλειδώνει το κλείστρο καλά και έβαλα λίγο Α2 και από τότε έχω ριξει 1500 φυσίγγια χωρίς κλικ.

Γιάννη είπες μεγάλη κουβέντα, καλό είναι να είμαστε συγκαταβατικοι και με τις απόψεις των άλλων και χωρίς χαρακτηρισμούς καλύτερα.
Κατάγομαι από ένα ακριτικό νησί και το μοναδικό κυνηγομαγαζο στον πρώτο όροφο είναι και καφενείο και κυνηγετικό στέκι, εκεί μέσα έχω ακούσει τα μεγαλύτερα ψέματα όπως και αρκετά χρήσιμα πράγματα όπως και χοντρές μ@λ@κιες και γενικά αποφεύγω τις συζητήσεις απλά ακούω και φιλτραρω αυτα που με ενδιαφέρουν . Τα τελευταία χρόνια επικρατεί κάτι που εμένα δεν μου αρέσει προσωπικά, και αυτό ειναι η απολυτοτητα μερικών, 3 στους 5 νέους κυνηγούς που θα αγοράσουν όπλο περνούν benelli και δεν είναι κακό αυτό αλλά το θέμα είναι ότι το κάνουν όχι γιατί έχουν ψαχτει αλλά γιατί τούς το επιβάλουν, εκεί μέσα λοιπόν αν πάει κάποιος για αγορά όπλου και κάνει την μαλ. να μην είναι benelli την έβαψε, το γιουχαρισμα που θα φάει δεν λέγεται, φαντασθείτε τον εαυτό σας 18χρονων με τη χαρά του νέου κυνηγού και πρώτου όπλου και να έχεις πάνω στο κεφάλι καμία 10αρια μαντραχαλαδες και να σου πιπιλανε το μυαλό για το τί θα αγοράσεις. Πρώτος και καλύτερος κάποιος που κυνηγούσε με remington 1100 και ήταν το απόλυτο όπλο στον πλανήτη και δεν άκουγε κουβέντα , τώρα όμως είναι η benelli γιατί αυτήν έχει τώρα. Εμπλοκές κάνουν όλα τα όπλα, έχω δει sbe2 αρκετές φορές και με φυσίγγια 36γρ, και με 3" και με 3 1/2 ,πρόσφατα δύο δικοι μας εδώ αγόρασαν την έκδοση sbe2 fly away τις συλλεκτικές.
https://www.budsgunshop.com/catalog/mobile/product/411557651/redirec
Αφού έγινε το (απαραίτητο στρώσιμο όπως επιβάλει και το manual στο σκοπευτήριο) είχε κανονιστεί κυνήγι χήνας, αυτά τα δύο λοιπόν τους τρελαναν στις εμπλοκές, δεν ήμουν εκεί αλλά το έμαθα από κάποιον που ήταν μαζί τούς. Μην είμαστε απόλυτοι με μάρκες και οι γκρίνιες φέρνουν καυγάδες, ας κάνουμε συζήτηση και να ακούμε και τις αντίθετες απόψεις, έχω και γω τρία benelli και τα γουστάρω όπως και τα υπόλοιπα όπλα που έχω από άλλες μαρκες.
Κωνσταντινε για να μη παρεξηγηθω και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου,εγω τουλαχιστον δεν ειχα, ουτε εχω κολλημα με μια μαρκα οπλου.Αν αυριο μεθαυριο, δω μια beretta ή μια browning, και μου κατσει στο ματι και στο χερι δεν εχω καποιο προβλημα να αλλαξω μαρκα οπλου ή να το παρω και σα δευτερο.Ουτε μ ενδιαφερει να πεισω κανεναν οτι οι επιλογες μου ειναι παντα οι σωστες κι οι καλυτερες,ποτε δεν ημουν απολυτος.Τωρα πολλες φορες γραφουμε και προσπαθουμε μεσω γραπτου λογου ν αποτυπωσουμε εκτος της αποψης μας και το χιουμορ που εχουμε,καποιοι το καταλαβαινουν,αλλοι οχι.Σ ενα post πιο πανω οπου εγραψα την λεξη "ηλιθιος" και για να μη παρεξηγηθει κανενας, το εγραψα σε πρωτο προσωπο,ΕΓΩ,καπως επρεπε να το διατυπωσω.Και κατι αλλο για το συναδελφο κυνηγο,δασκαλος ή φιλολογος δεν ειμαι,απο που προκυπτει ομως οτι στο γραπτο λογο οι τελειες υποδηλωνουν ειρωνεια?Εν πασει περιπτωση δεκτη η συγγνωμη και το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι σε καμμια περιπτωση δεν ειχα και δεν εχω προθεση να θιξω τον οποιοδηποτε σε προσωπικο επιπεδο.Αυτα ειχα να πω και δε προκειται να επανελθω επι του ιδιου θεματος.

Μια περίοδο είχα θέμα με το κλικ στην 123 raffaello και κατέληξα στο ότι κολλούσε η κεφαλή του κλείστρου κατά την περιστροφή μετά από καθάρισμα του όπλου με WD40... Είχε κάνει πατίνα το καθαριστικό και δεν έστριβε η κεφαλή εύκολα. Είχα αλλάξει και ελατήριο επανάταξης αλλά συνέχιζε το πρόβλημα. Όταν το κατάλαβα καθάρισα τη φωλιά που κλειδώνει το κλείστρο καλά και έβαλα λίγο Α2 και από τότε έχω ριξει 1500 φυσίγγια χωρίς κλικ.
Παρεπιπτοντως παιρνω ευκαιρια απο το μήνυμα σου για να πω οτι το wd 40 δεν ειναι τελικα τοσο αθώο. Εχει στη σύνθεση του ασετον και καλο θα ειναι να το αποφεύγουμε στον καθαρισμό του οπλου

Παρεπιπτοντως παιρνω ευκαιρια απο το μήνυμα σου για να πω οτι το wd 40 δεν ειναι τελικα τοσο αθώο. Εχει στη σύνθεση του ασετον και καλο θα ειναι να το αποφεύγουμε στον καθαρισμό του οπλου
Το κατάλαβα με τον δύσκολο τρόπο ;)

Κωνσταντινε για να μη παρεξηγηθω και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου,εγω τουλαχιστον δεν ειχα, ουτε εχω κολλημα με μια μαρκα οπλου.Αν αυριο μεθαυριο, δω μια beretta ή μια browning, και μου κατσει στο ματι και στο χερι δεν εχω καποιο προβλημα να αλλαξω μαρκα οπλου ή να το παρω και σα δευτερο.Ουτε μ ενδιαφερει να πεισω κανεναν οτι οι επιλογες μου ειναι παντα οι σωστες κι οι καλυτερες,ποτε δεν ημουν απολυτος.Τωρα πολλες φορες γραφουμε και προσπαθουμε μεσω γραπτου λογου ν αποτυπωσουμε εκτος της αποψης μας και το χιουμορ που εχουμε,καποιοι το καταλαβαινουν,αλλοι οχι.Σ ενα post πιο πανω οπου εγραψα την λεξη "ηλιθιος" και για να μη παρεξηγηθει κανενας, το εγραψα σε πρωτο προσωπο,ΕΓΩ,καπως επρεπε να το διατυπωσω.Και κατι αλλο για το συναδελφο κυνηγο,δασκαλος ή φιλολογος δεν ειμαι,απο που προκυπτει ομως οτι στο γραπτο λογο οι τελειες υποδηλωνουν ειρωνεια?Εν πασει περιπτωση δεκτη η συγγνωμη και το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι σε καμμια περιπτωση δεν ειχα και δεν εχω προθεση να θιξω τον οποιοδηποτε σε προσωπικο επιπεδο.Αυτα ειχα να πω και δε προκειται να επανελθω επι του ιδιου θεματος.
Λεωνίδα δεν μίλησα για σένα προσωπικά φίλε, όλοι μας και βάζω και τον εαυτό μου πρώτα μέσα και αυτό που θέλει καθένας μας είναι να γίνεται συζήτηση νομίζω ,ωραία χωρίς χαρακτηρισμούς όταν αρχίζει η κόντρα στην κόντρα οι μόνοι που βγαίνουν χαμένοι είμαστε εμείς παρεξηγούμαστε με κάποιον που τις περισσότερες φορές δεν τον ξέρουμε κιόλας. Αυτο που θέλω να πω ειναι οτι δεν αξίζει να χαλαμε τις καρδιές μας για τα παλιοσίδερα σε οποιαδήποτε μάρκα και αν ανήκουν.

Το wd40,ΔΕΝ πρεπει να μενει!!!!!
Καλό καθαρισμα-στεγνωμα μετα τη χρηση του!
Υποψη,το οπλο καθαρίζεται ενδελεχώς μετα από ΚΑΘΕ χρηση!
Οι τορμοι της κεφαλής καθώς και οι εσοχες στην καννη,ειναι πεντακαθαροι!
Σε έχουμε πρήξει αλλά δοκίμασες από κάνα φίλο να πάρεις και να βάλεις όλο το κλειστρο-ουρα και να κυνηγήσεις για λίγο έτσι? Τουλάχιστον να διαπιστώσεις αν όντως το πρόβλημα είναι κάπου εκεί ή αλλού.

Λεωνίδα δεν μίλησα για σένα προσωπικά φίλε, όλοι μας και βάζω και τον εαυτό μου πρώτα μέσα και αυτό που θέλει καθένας μας είναι να γίνεται συζήτηση νομίζω ,ωραία χωρίς χαρακτηρισμούς όταν αρχίζει η κόντρα στην κόντρα οι μόνοι που βγαίνουν χαμένοι είμαστε εμείς παρεξηγούμαστε με κάποιον που τις περισσότερες φορές δεν τον ξέρουμε κιόλας. Αυτο που θέλω να πω ειναι οτι δεν αξίζει να χαλαμε τις καρδιές μας για τα παλιοσίδερα σε οποιαδήποτε μάρκα και αν ανήκουν.
Καταλαβα οτι δε το πες προσωπικα για μενα, απλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου.Δεν ειμαι ανθρωπος της φασαριας κι επειδη ενοιωθα οτι "μ επαιρνε η μπαλα" ηθελα να το ξεκαθαρισω.Ολα καλα.:)

Καταλαβα οτι δε το πες προσωπικα για μενα, απλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου.Δεν ειμαι ανθρωπος της φασαριας κι επειδη ενοιωθα οτι "μ επαιρνε η μπαλα" ηθελα να το ξεκαθαρισω.Ολα καλα.:)
Το ξέρω φίλε .well done.

Βαγγελη,εχει συμβει πολυ περισσοτερες φορες!:)
Τοσο πολλες,που να μην δικαιολογει "λαθος"χειρισμο μου!
Το εχω δοκιμάσει επωμισμενος σταθερά,εχοντας κανει κι αυτη τη σκεψη!
Τελικά μήπως φταίει ο αυλός .very funny. μπορεί να θέλει 18.4 και κάτω για να δουλέψει σωστά

Σε έχουμε πρήξει αλλά δοκίμασες από κάνα φίλο να πάρεις και να βάλεις όλο το κλειστρο-ουρα και να κυνηγήσεις για λίγο έτσι? Τουλάχιστον να διαπιστώσεις αν όντως το πρόβλημα είναι κάπου εκεί ή αλλού.
Τι μ'εχετε πρηξει ρε Πανο!?!?
Εχει πεσει του κοσμου η μαιμουδια!.sarcastic.
Αφου της πετουσα μπανανα και την ετρωγε με τη φλουδα και το κοτσάνι μαζι!!
Διορθώθηκε κατι πολυ!
Δεν θεραπευτηκε εντελως,ομως!
Δεν βαριεσαι....:)

Τι μ'εχετε πρηξει ρε Πανο!?!?
Εχει πεσει του κοσμου η μαιμουδια!.sarcastic.
Αφου της πετουσα μπανανα και την ετρωγε με τη φλουδα και το κοτσάνι μαζι!!
Διορθώθηκε κατι πολυ!
Δεν θεραπευτηκε εντελως,ομως!
Δεν βαριεσαι....:)
Είναι μη σου κάτσει....εδω σε μένα χαπα χρουπα...εβγαζε 7 διαφορετικές εμπλοκες....τι να πεις μετα?

Status
Not open for further replies.
Back