Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σαράντο στην περίπτωση του κλειδώματος του κλείστρου δεν νομίζω πως θα μπορούσε να εχει πρόβλημα ο αναστολέας
Να συμπληρώσω πως το όπλο του Γιάννη είναι περίπτωση!!αυτό βέβαια δεν πάει να πει πως δεν φτιάχνεται!!
O αναστολεας ειναι αναλωσιμος τουλαχιστον στο εργκαλ μοντελο,σιγουρα δεν εχει να κανει με το κλειδωμα,αλλα δημιουργει πολλα προβληματα οταν η ημερες του τελειωσουν.Σιγουρα το προβλημα εδω φτιαχνεται,στην μηχανικη η κατι δουλευει η οχι,τη στιγμη που δεν ειναι νορμαλ για μια μπενελλι να μπλοκαρει.Οτι σαβουρα απο φυσσιγκια εριχναν η δικες μου.Εδω τωρα θελει ψαξιμο μαλλων στο κλειστρο και κατα ποσο γλυκα δουλευευον τα κομματια του,το νυχι κτλ.Λεμε μερικα.

O αναστολεας ειναι αναλωσιμος τουλαχιστον στο εργκαλ μοντελο,σιγουρα δεν εχει να κανει με το κλειδωμα,αλλα δημιουργει πολλα προβληματα οταν η ημερες του τελειωσουν.Σιγουρα το προβλημα εδω φτιαχνεται,στην μηχανικη η κατι δουλευει η οχι,τη στιγμη που δεν ειναι νορμαλ για μια μπενελλι να μπλοκαρει.Οτι σαβουρα απο φυσσιγκια εριχναν η δικες μου.Εδω τωρα θελει ψαξιμο μαλλων στο κλειστρο και κατα ποσο γλυκα δουλευευον τα κομματια του,το νυχι κτλ.Λεμε μερικα.
.well done.

αγορασε μια montefeltro και αδημονουσε να ερθει η δευτερα να παει το οπλο για κωνους αντι να δοκιμασει το οπλο να δει τι κανει η και εαν δουλευει σωστα στην τελικη αυτος πρωι πρωι θα παει να το χαλασε .[/QUOTE]
Σε ενα αυλο 18,3 ο κωννος το φτιαχνει δεν το χαλαει εδω που τα λεμε,ενταξει ακομα δεν το εχεις ριξει ειναι λιγο βιαστικο.sarcastic.Αλλα αμα τοπαει για κωννο τη να του πεις μη το πας?:rolleyes:

Δεν πιστεύω να μου λες ψέματα εσύ που είσαι ενδιάμεσα σε beretta και benelli.yelling.
Ηλια αυτο ειναι γεγονος, ρωτα και οποιον καθηγητη σκοποβολης εχεις γνωστο ;).
Εδω η ζυγαρια γερνει στα benelli και δεν υπαρχει αμφισβήτηση

Αφου το εχεις παραποιειση πως θα το παει πισω αμα χρειαστει,λεμε τωρα.
Από κινητά λάπτοπ τα πάντα ότι είναι να πειράξω πάντα τα αφήνω 2 μήνες να δω αν θα βγάλουν τίποτα και μετά .sarcastic. συνήθως ότι είναι να βγάλουν θα το βγάλουν σχετικά νωρίς

Πουλιά δεν σκοτώνουν οι benelli....στα γουρούνια κάνουν δουλειά?
Κάποιος που κυνηγούσε μόνο αγριόχοιρους με Benelli μου είχε πει ότι στα πυκνά έτυχε, αρκετές φορές, να σκαλώσει ο μοχλός όπλισης με αποτέλεσμα να ξεκλειδώσει το κλείστρο χωρίς να το καταλάβει και τη στιγμή της πυροδότησης να ....hair.χωρίς να αντιληφθεί μέχρι τότε το λόγο.

Κάποιος που κυνηγούσε μόνο αγριόχοιρους με Benelli μου είχε πει ότι στα πυκνά έτυχε, αρκετές φορές, να σκαλώσει ο μοχλός όπλισης με αποτέλεσμα να ξεκλειδώσει το κλείστρο χωρίς να το καταλάβει και τη στιγμή της πυροδότησης να ....hair.χωρίς να αντιληφθεί μέχρι τότε το λόγο.
Ισχύει.
Ενας λογος που επελεξα το παλιο καλο κλειστρο benelli.

παιδια μπαινω στην παρεα σαν κατοχος μιας montefeltro αριστερης.αληθεια τι σημαινει εμπλοκη δεν ξερω μετα απο σχεδον δεκα χρονια χρησης.
Σε λάθος θεμα ρωτας για εμπλοκες!!!!
Να πας στους απεναντι(αυτοι εμ τα βελη) που εχουν εμπειρια απο τετοια...

Πάντως εχειτο δικιο ο φιλος πιο πανω που λεει πως βιαζεται ο συναδερφος με τους κωνους χωρις να το ριξει.
Εκτος κι αν εχει την αναλογη εμπειρία και γνωση ωστε να το φτιαξει αμεσως.
Που δεν.νομιζω γιατι αναφερθηκε για νεο κυνηγο που απλα παρασύρθηκε απο γνωμες και γραφόμενα αλλων.

Σε λάθος θεμα ρωτας για εμπλοκες!!!!
Να πας στους απεναντι(αυτοι εμ τα βελη) που εχουν εμπειρια απο τετοια...
με τη μαρκα με τα βελη δεν εχω εμπειρια εκτος απο μια 391 ενος φιλου που εκανε εμπλοκη αλλα μονο αν δε την καθαριζε.

Πάντως εχειτο δικιο ο φιλος πιο πανω που λεει πως βιαζεται ο συναδερφος με τους κωνους χωρις να το ριξει.
Εκτος κι αν εχει την αναλογη εμπειρία και γνωση ωστε να το φτιαξει αμεσως.
Που δεν.νομιζω γιατι αναφερθηκε για νεο κυνηγο που απλα παρασύρθηκε απο γνωμες και γραφόμενα αλλων.
Η ,benelli το θελει το κονο της

Status
Not open for further replies.
Back