D
DrV
έλα άκυρος συναγερμός, είναι απ αυτές μου δεν σκοτώνουν (ευτυχώς γλύτωσε το δικαννάκι μ)
71cm κι πάνω. Γνώμη μου προσωπική.Σου ελειψα ε??? Το περιμενω σε 66αρα εγινε παραγγελεια διοτι 66αρια δεν εχουν μπει ακομα ελλαδα και θα αργησουν λιγο. εαν τραβιξει ομως πολυ η ιστορια και τον Νοεμβριο που ξεκιναω το κινηγη δεν εχει μπει εν ελλαδι το 66 περνω το 71 και εφυγα.το οπλο παντος ειναι στο 60/40.
Ελα τι εγινε τελικα.??.τωρα γυρισα απ το atm τσαμπα εφαγα τη βροχη???έλα άκυρος συναγερμός, είναι απ αυτές μου δεν σκοτώνουν (ευτυχώς γλύτωσε το δικαννάκι μ)
Η αλλιώς παίρνεις μια a400 με kick off και τελείωσε. Αφού θες καννη Beretta . Τόσο χάλια είναι το υπόλοιπο δηλαδη; Με τα ιδια λεφτά παίρνεις την extreme a400.Καλα μωρε!!
Τι κανετε ετσι??
Μια μπενελι με...κανονικη κανη ειναι!
Τι ειναι αυτο πια,που πρεπει να πληρωθει 2500€??
Παιρνεις μια ραφαελο και της φτιαχνεις την κανη τουμπανο, με τα μισα λεφτα!
Εκεί είναι το όλο το ζουμί ... για όπλο που προοριζόταν πάντως για την αμερικανική αγορά
τι έχεις κατά νου ;Υπαρχει καποιος στην ελλαδα που να κανει πιστο αντιγραφο μοντιφιας οπως της brilley στα benelli;
Τίποτα σιγουρο. Ισως επιμηκυνση στον κωνο και διεύρυνση αυλου στο 18.55. Ανεβαζεις και 0.05 την μπαρουτη και πιανεις τις ιδιες αρχικες και πιεσεις.τι έχεις κατά νου ;
Μάλλον έχουν στοκ από παλιά μοντέλα οι ιταλοί και πότε πότε φαίνεται και κανένα τέτοιο.Και ο SBE3 για εκεί προοριζόταν όπως και πλειστα αλλα
Συν τω χρόνω θα αποκτησει πατινα. Νικολα το καθαρισμα το γουστάρω. Να φανταστείς οτι το οπλο εχει λυθει και εχει καθαριστεί σε 10 λεπτα με μια χαρτοπετσετα για τον μηχανισμο και 2 3 για την καννη μετα απο 60 70 βολες.Ωραίο ακούγεται, θα έχεις μια κάννη αχρωμίωτη μετά που θα πρέπει να την περιποιείσαι περισσότερο.
Μέγα λάθος....Και ο SBE3 για εκεί προοριζόταν όπως και πλειστα αλλα
Τα όπλα που κυκλοφόρησαν στα αθηναϊκά μαγαζιά...πήγαιναν για Αμερική....είδα τα χαρτοκουτια!Μέγα λάθος....
Τι μαλακας είσαι???thinkthinkΌχι τα φτιάχνανε για την Ελλάδα για να τουφεκάει βαρέλια ο μαστοράκος