D
Deleted member 2
Ωραία ωραίαΤα όπλα που κυκλοφόρησαν στα αθηναϊκά μαγαζιά...πήγαιναν για Αμερική....είδα τα χαρτοκουτια!
Είδες καλά ; μην είναι αυτά που στέλνει πίσω η Αμερική και κλαίμε όλοι μαζί
Ωραία ωραίαΤα όπλα που κυκλοφόρησαν στα αθηναϊκά μαγαζιά...πήγαιναν για Αμερική....είδα τα χαρτοκουτια!
Πολύ πιθανό Νικολή...αλλά είδα στο μαγαζί στο Ίλιον που έγραφαν στα αγγλικά ότι πάνε για Αμερική δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγραφε αλλά μου έκανε εντύπωση και το προσεξα!Ωραία ωραία
Η αλλιώς παίρνεις μια a400 με kick off και τελείωσε. Αφού θες καννη Beretta . Τόσο χάλια είναι το υπόλοιπο δηλαδη; Με τα ιδια λεφτά παίρνεις την extreme a400.
Τα κανουν και καλητερα οι ελληνες σιγα μην περιμεναμε τους γιανκηδεςΥπαρχει καποιος στην ελλαδα που να κανει πιστο αντιγραφο μοντιφιας οπως της brilley στα benelli;
Αυτό που λες φιλε συμβαίνει.δεν νοείται να λέγεται ότι δεν υπάρχουν όπλα διαθέσιμα, ότι θα έρθει περιορισμένος αριθμός κλπ να βλέπεις μοντέλα παραγωγής 2016 και 2017.Ωραία ωραία
Oτι οπλο και να ειχε αν τουφεκαγε ετσι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε... Σε καποιες φευγει επανω, σε καποιες πισω...Δεν ειμαι κακος... Ξερετε
Τασκιαξε τα πουλιά ......Δεν ειμαι κακος... Ξερετε
Άστον μπας και κατέβουν προς τα κάτω!Τασκιαξε τα πουλιά ......
Αυτα τραβανε τα φασσια και δεν κινουν για ηπειρο... Τουλαχιστον στην καστορια τα τουφεκανε αλλα δεν πεφτουν!Τασκιαξε τα πουλιά ......
έχει χώρο η αποθήκη πάντως....Δεν ειμαι κακος... Ξερετε
Ειτε πρεπει να παει το τουφεκι που κραταει το παιδι σε αλλα χερια η να στειλετε τις φασουλες κατα δω να συναντησουν την "σωστη" benelli...και να δεις τι θα γινειΔεν ειμαι κακος... Ξερετε
Ποια είναι η σωστή μπενελι???Ειτε πρεπει να παει το τουφεκι που κραταει το παιδι σε αλλα χερια η να στειλετε τις φασουλες κατα δω να συναντησουν την "σωστη" benelli...και να δεις τι θα γινει
Benelli να ναι και οποία να ναι!Άσε μην απαντήσεις.ξερω ποια είναι .η sbe 3
Benelli να ναι και οποία να ναι!