Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ειναι βινυλιο
παιδιά δεν δοκιμασα να το βγάλω μόλις το έβαλα
επίσης δεν ειναι έτοιμο έτσι όπως το βλέπετε στην φωτο
μπαινει ακόμη απο πάνω άλλο ενα πολυ ψιλο διαφανο προστατευτικό αυτοκολητο που προφανώς θα το μονώνει απο θέμα βροχής υγρασίας γρατζουνιών

Μην αγχωνεστε. 3 χρονια εχω βαλει στο δικο μου, και εμενα ειναι γραμματα ξεχωριστα, χωρις το διαφανο πλαστικο. Εχουν φαει βροχες, ηλιους, χρηση 12 μηνες το χρονο, και τωρα ξεκινησε να ξεκολλαει ενα. Εχω παρει ακομα ενα για καβα, οταν το βγαλω

Μόλις ξεκίνησα να βλέπω το βίντεο και είδα την αναφορά στον μαυρο αετο 3 , σε ενα κυνηγι με τουφεκιες ΄΄μπαλα΄΄ μιας και ολες οι γαλοπουλες χτυπιουνται στο κεφαλι, ο νους μου πήγε στο κακκό. Κατι που όπως θα δείτε αποδυκνύεται και σε πραγματικες συνθηκες κυνηγιού, ακυρώνοντας τις αυθαιντίες που δηλώνουν πως το να ριχνει ενα όπλο ψηλα είναι κάτι σύνηθες για την ευρωπαική αγορά, οτι τα 35 μετρα ειναι πολλα κτλ...

Μόλις ξεκίνησα να βλέπω το βίντεο και είδα την αναφορά στον μαυρο αετο 3 , σε ενα κυνηγι με τουφεκιες ΄΄μπαλα΄΄ μιας και ολες οι γαλοπουλες χτυπιουνται στο κεφαλι, ο νους μου πήγε στο κακκό. Κατι που όπως θα δείτε αποδυκνύεται και σε πραγματικες συνθηκες κυνηγιού, ακυρώνοντας τις αυθαιντίες που δηλώνουν πως το να ριχνει ενα όπλο ψηλα είναι κάτι σύνηθες για την ευρωπαική αγορά, οτι τα 35 μετρα ειναι πολλα κτλ...

Μεγάλη αποτυχία από την benelli....πως να μην πάρουν τα πάνω τους οι Μογγόλοι μετά....

Eνα ωραιο αρθρο του Βourjailly για την SBE3. To οπλο ριχνει 80/20, οπως βλεπει ο ιδιος, αλλα του αρεσει. Τα πραγματα με το ψηλο POI παραμενουν οπως ειναι. Οποιος θελει 50/50 να κοιταξει αλλο μοντελο συνισταει ο συγγραφεας.

https://www.fieldandstream.com/shotgun-review-benelli-super-black-eagle-3

Βγαίνει ένα όπλο από το εργοστάσιο που ρίχνει στις 40 γιάρδες (ήτοι 36,5μ) 80/20.
Δηλαδή στα 15 μέτρα του Τσώρτσιλ τεστ ρίχνει 65/35 από το εργοστάσιο...
Μόνο αν ήταν benelli θα γινόταν τόσο ντόρος και θα το έβγαζαν άχρηστο...
Και να επιμένουν κιόλας ότι δεν κατεβαίνει με τίποτα η τουφεκιά...
Ο ίδιος ο αρθρογράφος λέει ότι κατέβασε την τουφεκιά με τη φλάτζα μέχρι το 65/35 (προφανώς στις 40γιάρδες πάλι)
Δηλαδή στα 15μ. σχεδόν κέντρο.
Καταρίφθηκε λοιπόν κι αυτός ο μύθος!

Βγαίνει ένα όπλο από το εργοστάσιο που ρίχνει στις 40 γιάρδες (ήτοι 36,5μ) 80/20.
Δηλαδή στα 15 μέτρα του Τσώρτσιλ τεστ ρίχνει 65/35 από το εργοστάσιο...
Μόνο αν ήταν benelli θα γινόταν τόσο ντόρος και θα το έβγαζαν άχρηστο...
Και να επιμένουν κιόλας ότι δεν κατεβαίνει με τίποτα η τουφεκιά...
Ο ίδιος ο αρθρογράφος λέει ότι κατέβασε την τουφεκιά με τη φλάτζα μέχρι το 65/35 (προφανώς στις 40γιάρδες πάλι)
Δηλαδή στα 15μ. σχεδόν κέντρο.
Καταρίφθηκε λοιπόν κι αυτός ο μύθος!

Δεν το εβγαλε κανενας αχρηστο. Το οτι ριχνει τοσο ψηλα το παραδεχεται και η ιδια η εταιρεια και μαλιστα εχει και ενθετο στοκουτι μεσα που το υποστηριζει. Συμφωνα με την εταιρεια φτειαχτηκε ετσι για τον ευρωπαιο κυνηγο που του αρεσει να βλεπει αυτη την εικονα.Οι τραπαδοροι και γενικα αυτοι που προτιμουν να βλεπουν ολο το πουλι τους αρεσει αυτη η ριξια.
Αυτοι που εχουν συνηθισει με 50/50 οχι. Εκει νομιζω βρισκεται ολο το ζουμι της υποθεσης αν καποιου του αρεσει το συγκεκριμενο μοντελο η οχι.

Επομένως αν φτιάξει μια φλάντζα με την ανάλογη κλίση θα έρθει 50/50 η τουφεκιά του.
Αυτο θα ηταν ιδανικο για μενα. Αν μπορουσε να εδινε μια ειδικη φλατζα γιαυτους που θελουν το 50.50. Ετσι ο καταναλωτης διαλεγει με τι POI θελει να ριξει. Απο την αλλη αν γινοταν αυτο θα το ειχε ηδη κανει

Status
Not open for further replies.
Back