Τυχερακηδες τΖαμπα κυνήγι
Τυχερακηδες τΖαμπα κυνήγι
Ευπροσδεκτος αδερφε!!!Τυχερακηδες τΖαμπα κυνήγι
Για να καταλαβω καλα. Το οπλο ειναι η νεα rafaello crio comfort με νεο κοντακι και μηχανισμο οπως η σβε3 και νεα ποιο ενησχυμενη βαφη? Γνωριζουμε αλλες λεπτομερειες για το οπλο? Ειναι δοκιμασμενο στην αμερικη? Αυλος στο 18.6?https://www.kalkantzakos.com/Product/5577/be-diamond,-karampina-benelli
Το μονο νεο που ειδα τουλαχιστον να αναφερεται ξεχωριστα ειναι η απλη θαλαμη σε κριο καννη
Δεν θα σου απαντήσω.γιατι δεν με καταλαβες.......να είσαι καλάΑκριβος ετσι οπως το λες ειναι...εμενα μου αρκουν. Δοκιμες ανεβασε εσυ απο τον σκοπευτικο. Θελεις να αρχισω να ριχνω στο βουνο να με μαζεψουν? Ειδες που δεν εχεις παρακολουθησει την συζητηση απο την αρχη? Εαν δεν κανω λαθος εσυ δεν ειπες πριν να κλεισει το θεμα διοτι γινεται καραγγιοζιλικη?? Εσυ με βαπτισες πριν....εγω σου ανταποδιδω. Καλος ηλθες στο καραγγιοζιλικη.
Καλορίζικο το φιδάκι
Τιν τουτ ωρε παλικαρια ???
Aftermarket τσοκ φρένου εκ Αμερικής..Τιν τουτ ωρε παλικαρια ???
Οπως ελεγε κι η διαφημιση, βρε καλως το ανακοντα 11880...Aftermarket τσοκ φρένου εκ Αμερικής..
ΣωστόσσσςΟπως ελεγε κι η διαφημιση, βρε καλως το ανακοντα 11880...
Καλες και αξεχαστες τουφεκιες!
Μιχάλη καλοντουφεκο .
Συγνωμη που το κουραζω αλλα επειδημε τα τσοκ στα οπλα ειμαι παντελος ασχετος και παντα δουλευω με τα μαμησια...οταν λες " φρενου" τι εννοεις?Aftermarket τσοκ φρένου εκ Αμερικής..
Καθόλου κουραστικός.. τσοκ φρένου θεωρείται αυτό που με κάποιο τρόπο που διαθέτει σταματά για κλάσματα του δευτερολέπτου το συγκεντρωτηρα.. αυτό έχει ως αποτελέσματα να κοντενει την άτρακτο τον σκαγιών.. έτσι τα σκάγια ταξιδεύουν όλα μαζί μεταφέροντας μεγαλύτερα ποσα ενέργειας πιο σφιχτές κατανομές και καιρεες καταβολές του θηράματος σε μεγαλύτερες αποστάσεις.. το συγκεκριμένο που βλέπεις έχει εσωτερικά ένα σπιράλ "κανάλι" το οποίο γεμίζει με αέρια της πυρίτιδας και στραγγαλίζει τον συγκεντρωτηρα (εξού και το όνομα) και τον φρενάρει.. υπάρχουν και άλλα ειδη φρένου όπως αυτός των kicks (τρίφτης γραβιέρας) και το stud ring της patternmaster..Συγνωμη που το κουραζω αλλα επειδημε τα τσοκ στα οπλα ειμαι παντελος ασχετος και παντα δουλευω με τα μαμησια...οταν λες " φρενου" τι εννοεις?
Πολυ καλο και δυνατο τσοκ μου ακουγεται. Ισως να δουλεψειΚαθόλου κουραστικός.. τσοκ φρένου θεωρείται αυτό που με κάποιο τρόπο που διαθέτει σταματά για κλάσματα του δευτερολέπτου το συγκεντρωτηρα.. αυτό έχει ως αποτελέσματα να κοντενει την άτρακτο τον σκαγιών.. έτσι τα σκάγια ταξιδεύουν όλα μαζί μεταφέροντας μεγαλύτερα ποσα ενέργειας πιο σφιχτές κατανομές και καιρεες καταβολές του θηράματος σε μεγαλύτερες αποστάσεις.. το συγκεκριμένο που βλέπεις έχει εσωτερικά ένα σπιράλ "κανάλι" το οποίο γεμίζει με αέρια της πυρίτιδας και στραγγαλίζει τον συγκεντρωτηρα (εξού και το όνομα) και τον φρενάρει.. υπάρχουν και άλλα ειδη φρένου όπως αυτός των kicks (τρίφτης γραβιέρας) και το stud ring της patternmaster..
Πολυ δυνατο τσοκ μου ακουγεται. Πραγματικα μαλλον ειναι οτι πρεπει για παπια η φασα.. βεβαια αναλογος και με την σκοπευτικη ικανότητα του καθενος. Σε ευχαριστω για την βοηθεια! Καλοτουφεκο σε οποιον το εχει να το χαρει!Καθόλου κουραστικός.. τσοκ φρένου θεωρείται αυτό που με κάποιο τρόπο που διαθέτει σταματά για κλάσματα του δευτερολέπτου το συγκεντρωτηρα.. αυτό έχει ως αποτελέσματα να κοντενει την άτρακτο τον σκαγιών.. έτσι τα σκάγια ταξιδεύουν όλα μαζί μεταφέροντας μεγαλύτερα ποσα ενέργειας πιο σφιχτές κατανομές και καιρεες καταβολές του θηράματος σε μεγαλύτερες αποστάσεις.. το συγκεκριμένο που βλέπεις έχει εσωτερικά ένα σπιράλ "κανάλι" το οποίο γεμίζει με αέρια της πυρίτιδας και στραγγαλίζει τον συγκεντρωτηρα (εξού και το όνομα) και τον φρενάρει.. υπάρχουν και άλλα ειδη φρένου όπως αυτός των kicks (τρίφτης γραβιέρας) και το stud ring της patternmaster..