Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολυ καλο και δυνατο τσοκ μου ακουγεται. Ισως να δουλεψει

Πολυ δυνατο τσοκ μου ακουγεται. Πραγματικα μαλλον ειναι οτι πρεπει για παπια η φασα.. βεβαια αναλογος και με την σκοπευτικη ικανότητα του καθενος. Σε ευχαριστω για την βοηθεια! Καλοτουφεκο σε οποιον το εχει να το χαρει!
Πραγματικά αξίζουν.. τα παιδιά έχουν κάνει πολλές δοκιμές εάν ψάξεις θα δεις τι αποτελέσματα έχουν..
Μια τσίχλα περσι που τράκαρε με την συμφορά κάπου στα 40 μέτρα..

topic.

Εγώ τώρα μπορώ να ρωτήσω κάτι άσχετο με το όλο θέμα?από τη στιγμή που είναι φως φανάρι ότι η μπενελι έστω και με 3,5 εκατοστά κώνο παρουσιάζει τέτοια βελτίωση στη τουφεκιά και με τα εργοστασιακά τσοκ και όλοι οι κάτοχοι που έχουν κάνει αυτή την εργασία είναι ευχαριστημένοι γιατί οι εγκέφαλοι στο urbino δεν το κάνουν εργοστασιακά που να μην τρέχει ο κόσμος να ψαχνεται

Εγώ τώρα μπορώ να ρωτήσω κάτι άσχετο με το όλο θέμα?από τη στιγμή που είναι φως φανάρι ότι η μπενελι έστω και με 3,5 εκατοστά κώνο παρουσιάζει τέτοια βελτίωση στη τουφεκιά και με τα εργοστασιακά τσοκ και όλοι οι κάτοχοι που έχουν κάνει αυτή την εργασία είναι ευχαριστημένοι γιατί οι εγκέφαλοι στο urbino δεν το κάνουν εργοστασιακά που να μην τρέχει ο κόσμος να ψαχνεται

Εδώ τώρα στο θέμα του εργοστασιακου με βρίσκεις σύμφωνο και έχω και εγώ την ίδια απορία think

αφού πουλάει έτσι ,γιατί να μπει σε έξοδα?παρτο σο λέει κ καντο οοοοοοοτι θες εσύ!

αφού πουλάει έτσι ,γιατί να μπει σε έξοδα?παρτο σο λέει κ καντο οοοοοοοτι θες εσύ!
Επισης πόσοι μπορούν να υποστηρίξουν μια μαζεμένη βολη;
Λίγο σκορπισμα, φυσιγγια να ανοίγουν και να κλωτσουν και βουαλα!
Να το το εργαλειο που ακούγεται, τρανταζει και ριχνει κάτω την σιδερένια φασσα. Εε εντάξει ζωντανή αλλά είναι σιδερένια...

Ολα έπαιξαν τον ρόλο τους να διαμορφωθεί αυτή η άποψη.
Καλημερα!

Μια πιθανή απάντηση από την μπενελι θα ήταν ότι μετά από δοκιμές είδαμε ότι η διαφορά είναι τόσο μικρή που δεν αξίζει να γίνει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ ειναι αν όντως η μπενελι πλέον φτιάχνει τις Κάννες της με μεγαλύτερο κώνο. Έχεις κάποιος συνάδελφος κάποιο από τα νέα μοντέλα της εταιρείας να μας πει ?

Διάβασα 2-3 blog ιταλικά που παρουσιάζουν την diamond οι κάννες της είναι 18.3 18.4 Power bore crio.
45_E45_FE3-0166-4_FFB-9204-867_D0319_D8_DA.jpg

Εγώ πάλι θεωρώ ότι κώνος 1.1 εκ με τα σημερινά φυσίγγια είναι απλά βλητικα παρά πολύ δύσκολος για να μην πω απαράδεκτος. Πες μου για 2.5 η 3 εκ και θα σου πω εντάξει. Όλα τα όπλα της Benelli μετά το Performance Shop βγαίνουν βλητικα τέλεια. Η εταιρεία απλά δεν θέλει να προσφέρει όπλα με άλλη γεωμετρία στον πελάτη παρότι τα ωφέλη είναι γνωστά και αποδεδειγμένα σε βλητικους σταθμούς. Ίσως το δυναμικό μπάσιμο των Τούρκων τους βοηθήσει να το ξανασκεφτούν

Status
Not open for further replies.
Back