εχω μια τετοια και ειναι οντως φοβερο καρτεροντουφεκοΩραια χθες που την ει
Εκει απ οσο εχω καταλαβει εχεις ακριβη αντιστοιχεια αυλου τσοκαρισματος. Πχ Υπηρχαν καποιες 302 μαγκνουμ με 18,5 απ οσο θυμαμαι
Είδες κόλπο; Σου δείχνουν πρώτα τις πατσαβουρες και μόλις ξενερώσεις σου ρίχνουν την κούκλα και σε τρελαίνουν. Ε άμα είσαι καλος πωλητής τι σκέφτεσαιΛοιπόν, βόλτα μεσημεριανή στον Γιαννουλάκη στην Καλαμάτα.... λοιπόν έχουμε και λέμε :
Η montefeltro comfort της προσφοράς των 950 € ειναι όπλο περιορισμένης κυκλοφορίας και κυκλοφορεί παράλληλα με την κανονική έκδοση της montefeltro comfort των 1.600 € !!!! Ειναι παρτίδα με διαφορετικά χαρακτηριστικά, φανερά χαμηλότερου κόστους και πραγματικά απογοητεύτηκα !! Τα πλαστικά ειναι της πλάκας, το κοντάκι έτριζε , παντού υπήρχε τζόγος ...μου έδωσε την εντύπωση ότι αν έπεφτε κατω θα διαλυόταν
Και εκεί που συζητάγαμε και έβαζε και έβγαζε οπλα απο τη βιτρίνα , Μ2 , Lite κλπ κανει τη μοιραία κίνηση και βγάζει τη BeDiamond
Μιλάμε για όπλο απο άλλο πλανήτη !! Μια κούκλα, με στοιχεία απο την power bore σε βαση και πάπια , με κοντάκι comfort , με τρομερό ζύγισμα , φοβερή σκοπευτική γραμμή, μαλακά πλαστικά με τέλεια συναρμογή , τζόγος πουθενά , η κίνηση του κλείστρου μαλακή, το πέλμα νεο και απίστευτα μαλακό, !! Έπαθα μεγάλη ήττα σας λέω ...
Το κοντακι ειναι απο τα πρωτα κομφορτ, αυτο που εχει η επαναληπτικηΕίδες κόλπο; Σου δείχνουν πρώτα τις πατσαβουρες και μόλις ξενερώσεις σου ρίχνουν την κούκλα και σε τρελαίνουν. Ε άμα είσαι καλος πωλητής τι σκέφτεσαι
BREDA USAΝα βάλουν καινούριο κλείστρο, κανη με κώνο και διευρυμένο αυλό και θα τις πουλήσουν σαν ζεστά ψωμάκια
Χαχαχα πανω θα εισαι;χρονια πολλα για την γιορτή σου ,με υγείαΒΙΚ στειλε μου τον Μποκ ...
Μην παιρνεις ορκο!Πάντως σίγουρα ούτε εμπλοκές θα κάνουν
Πάρε!ούτε σιδηροδρόμους σπασμένους θα έχουν
Ναι γιαννη για το πρώτο σκέλος δεν θα διαφωνήσω...αλλά μόνο κράξιμο για τις benelli ακούω....υποθέτω όλοι οι Έλληνες που πήραν τις 400αρες....ανήκαν στους τυχερούς....σε αντίθεση με ξένους συναδέλφους!Μην παιρνεις ορκο!
Πάρε!
Θηράματα να έχει Μάριε αλλιώς μας βλέπω να τουφεκιές χαρτόνια. Κι εγώ αμάν κάνω να δοκιμάσω την sx3 στο κυνήγι. (Εννοώ εκτός σκοπευτηρίου).Δηλαδη θα τις ακουσουμε να αντιχουν αυριο πρωι???