Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ομάδα τα φώτα σας...Όπως βλέπετε έχω από το 2012 μια criocomfort που ριχνει κοντά στα 2000 φυσίγγια ετησίως σε κυνήγι και σκοπευτήριο.Τώρα που την καθαριζα είδα ότι το window system στο κάτω μέρος της πάπιας πήρε μπόσικα δλδ ξεκόλλησε από το σώμα της πάπιας.Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι αποδυναμώθηκε η πάπια μιας και όταν κουνιέται το διάφανο κομμάτι του window system δημιουργείται κενό υλικού....Πώς και τι υλικά θα χρειαστούν για την επιδιόρθωση???

Καλησπερα το περιβοητο benelli κλικ υπαρχει περιπτωση να συμβει και να χτυπηθει ελαχιστα τ καψουλι δημιουργωντας αφλογιστια?ισως να εχει μισοκλησει το περιστροφικο παντως βελονα εχω αλλαξει μια φορα το φυσιγγι αμεσως μετα εσκασε κανονικα

Καλησπερα το περιβοητο benelli κλικ υπαρχει περιπτωση να συμβει και να χτυπηθει ελαχιστα τ καψουλι δημιουργωντας αφλογιστια?ισως να εχει μισοκλησει το περιστροφικο παντως βελονα εχω αλλαξει μια φορα το φυσιγγι αμεσως μετα εσκασε κανονικα
Πανο,αν δεν κλειδωσει το περιστροφικο,ΔΕΝ φτανει η βελονα το καψουλι (ΕΥΤΥΧΩΣ)!
Ελλατηριο σφυρας,εχεις αλλαξει?

γιαννη πριν 6 7 χρονιααν θυμαμαι καλα ειχα αλλαξει το βελονι φυσιγγι ηταν percosso fibre λες να φαγωθηκε παλι το βελονι?
Ελατηριο σφυρας οχι ειναι το κοντο μεσα στο κλειστρο;
Οχι,ειναι αυτο που σπρωχνει τη σφυρα(κοκκορα),που χτυπαει τη βελονα...

Θελει αλλαγη και αυτο?15 χρονια παει το οπλο
Παιζει βασικο ρολο, ποσο χρονικο διαστημα παραμένει οπλισμένο το τουφεκι και το βασικοτερο,ποσο καλα ειναι σκληρημενο το ελλατηριο.
Μπορει να εχεις ενα 20 χρονια κι αυτο που θα το αντικαταστησει,να κρατησει 2-3 χρονιες.

Παιζει βασικο ρολο, ποσο χρονικο διαστημα παραμένει οπλισμένο το τουφεκι και το βασικοτερο,ποσο καλα ειναι σκληρημενο το ελλατηριο.
Μπορει να εχεις ενα 20 χρονια κι αυτο που θα το αντικαταστησει,να κρατησει 2-3 χρονιες.
Κριφομπενελακιδες όλοι είστε τελικά .sarcastic.

Παναγιώτη τα ελατήρια πήγαινε κάντα ένα τσεκάρισμα στον οπλουργό, έτσι και αλλιώς και αλλαγή να θέλουν κοστίζουν πολύ λίγο... το πιθανότερο όμως είναι να μην έκλεισε σωστά το κλείστρο, το πάθαινα συχνά ως αριστερόχειρας να σκαλώνει η δαχτυλιέρα στο γιλέκο και να ξεκουμπώνει το κλείστρο, απλά το είχα συνηθίσει και το έλεγχα συχνά...

Καλημέρα παιδιά γνωρίζει κανεις αν έχει ο κ.πανας τσοκ κικς γιατί προσπαθώ 3 μέρες να επικοινωνήσω και δεν σηκώνουν το τηλ

Γιάννη πάρε τηλ και το Μανδηλαρά, αυτός τα φέρνει πλέον και μάλιστα έφερε στοκ χθες προχθές απ'ότι είδα.

εχω 1 benelli super nova σαν 2ο οπλο κ το χρησιμοποιω σπανια,
το κοντακι εχει το πελμα των 25mm κ μου πεφτει στο συνολικο μηκος καπως μεγαλο,ειδικα με την 2η κανη των 71cm μου ειναι πολυ αβολο στην επωμιση, σκεφτηκα να παρω το πελμα των 15mm,αλλα ειναι πολυ ακριβο ( 85-100 € ) κ δεν με συμφερει για τοσο λιγο που το χρησιμοποιω,
αν εχει καποιος το πελμα των 15mm κ το πουλαει ή θελει να κανουμε ανταλλαγη ας μου γραψει,αν θυμαμαι καλα ταιριαζουν ολα τα πελμα των benelli απο συνθετικο κοντακι,δεν ειμαι σιγουρος για τις vinci,
παντως τα nova, super nova, m2 κ sbe2 ταιριαζουν,ξερω πως πολλοι εδω στο φορουμ εχουν την m2 κ ισως βρω μια λυση,
ευχαριστω

Πριν καμια 10 μέρες μπήκα και εγώ στο benelli team με μία super sport που πήρα απ τον φίλο Άκη, αν και είχα φόβο μηπως δεν μου καθετε κλπ, με τις αλλαγες στις φλατζες και στο πελμα απ τον οπλουργο ηρθε κ εκατσε εκει που επρεπε, στα τρυγόνια και στα ορτύκια εχει δώσει ρέστα, σε κανα μήνα θα δοκιμαστεί και στις ουκρανίδες για να ολοκληρωθεί η άποψη, αν και απ οτι ειδα δεν μασάει πουθενά!

Πριν καμια 10 μέρες μπήκα και εγώ στο benelli team με μία super sport που πήρα απ τον φίλο Άκη, αν και είχα φόβο μηπως δεν μου καθετε κλπ, με τις αλλαγες στις φλατζες και στο πελμα απ τον οπλουργο ηρθε κ εκατσε εκει που επρεπε, στα τρυγόνια και στα ορτύκια εχει δώσει ρέστα, σε κανα μήνα θα δοκιμαστεί και στις ουκρανίδες για να ολοκληρωθεί η άποψη, αν και απ οτι ειδα δεν μασάει πουθενά!
Είναι όντως εργαλειο η μπεναλλα.shake hands.

Εργαλείο Ηλία!από τις καλύτερες σύγχρονες καραμπίνες!

Καλορίζικο το εργαλείο Ηλία.

Status
Not open for further replies.
Back