Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
https://postimg.cc/t1FLjCcg
Εδω το εργαλειο....το τσιμπισαμε...αντε καλα κυνηγια να χουμε....flamenco..flamenco..flamenco.
Πολύ ωραίο φίλε, να το χαίρεσαι!
Αν ήταν πάντως δικό μου δεν θα του έβαζα δερμάτινο αορτήρα αλλά κάποιον μαύρο συνθετικό.

IMG-20181011-153621.jpg

Εδω το εργαλειο....το τσιμπισαμε...αντε καλα κυνηγια να χουμε....flamenco..flamenco..flamenco.
Καλορίζικη Γιάννη!

Τώρα να τρελανω και λίγο τους benellakides επειδή τα πέλματα είναι ακριβά και σε πολλούς εχει τύχη να φεύγουν και στο κυνήγι προσπαθώ να κατασκεβασω φέτα για να προσαρμοσουμε οποίο πέλμα του εμπορίου θέλουμε και όχι αναγκάστηκα της benelli.
OwFoJLP.jpg
HBNnUS3.jpg
oYkXi9D.jpg
gS8kGLs.jpg
HS0IyaC.jpg
HVefJaa.jpg
TSWUUf8.jpg
VlFAx5Y.jpg
IqovWpr.jpg
muj1O38.jpg
πως σας φαίνεται? Εδώ πανω μπορω να ταιριαξω οτι πέλμα θέλω.....

Τώρα να τρελανω και λίγο τους benellakides επειδή τα πέλματα είναι ακριβά και σε πολλούς εχει τύχη να φεύγουν και στο κυνήγι προσπαθώ να κατασκεβασω φέτα για να προσαρμοσουμε οποίο πέλμα του εμπορίου θέλουμε και όχι αναγκάστηκα της benelli.
OwFoJLP.jpg
HBNnUS3.jpg
oYkXi9D.jpg
gS8kGLs.jpg
HS0IyaC.jpg
HVefJaa.jpg
TSWUUf8.jpg
VlFAx5Y.jpg
IqovWpr.jpg
muj1O38.jpg
πως σας φαίνεται? Εδώ πανω μπορω να ταιριαξω οτι πέλμα θέλω.....
Τώρα ,αν κι δεν συμπαθώ την μάρκα καθόλου το συγκεκριμένο είναι πολύ όμορφο όπλο κι με ποιότητα.αλλα .....πιστευω το πέλμα της μάνας του το κάνει πολύ ποιο ομορφό.δεν ξέρω βέβαια αν σου κάθεται καλύτερα στην επόμιση με αυτο ..τότε πάω πάσο . Καλά κυνήγια να έχεις κι πάντα με υγεία

Status
Not open for further replies.
Back