Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με το καλό Γιάννη..ίσως η καλύτερα όπλου σε αυτά τα χρήματα..
Παρότι τα συνθετικα μέρη δεν μου αρέσουν στα όπλα,μόλις επωμισα μια μ2 φίλου το ζύγισμα της κ τοσο πόσο εύκολα ερχόταν στον ώμο με έκαναν κ την είδα με άλλο μάτι..

Τασο κ εγω καπως ετσι την πατησα....την ηθελα βεβαια εδω και καιρο...μαζεψα το χρημα κια τσααακ....τη τσιμπισαα...

Καλησπέρα σε όλους!θέλω να ρωτήσω σε όσους έχουν κάνει επιμήκυνση κώνου ως έξτρα εργασία στο όπλο,αν έχουν παρατηρήσει σε τυχόν δοκιμές τους κυρίως με δράμια,αν έχουν σφίξει οι κατανομές,πέρα από τα σκάγια!κ τι επιρροή έχει ο επιμήκυνσης κωνος στα μονοβολα κα.ευχαριστω

Καλησπέρα σε όλους!θέλω να ρωτήσω σε όσους έχουν κάνει επιμήκυνση κώνου ως έξτρα εργασία στο όπλο,αν έχουν παρατηρήσει σε τυχόν δοκιμές τους κυρίως με δράμια,αν έχουν σφίξει οι κατανομές,πέρα από τα σκάγια!κ τι επιρροή έχει ο επιμήκυνσης κωνος στα μονοβολα κα.ευχαριστω
Για τα σκαγια σιγουρα κανει διαφορα..για τα δραμια λογικα θα τους πυκνωνει λιγο το κεντρο..αλλα συμβουλη δικη μου δεαμια και μονοβολα βρες το τσοκ που σου τα παει καλυτερα και μεινε σε αυτο..χαλασε 1-2 κουτια αλλα θα βρεις την χρυση τομη

Για τα σκαγια σιγουρα κανει διαφορα..για τα δραμια λογικα θα τους πυκνωνει λιγο το κεντρο..αλλα συμβουλη δικη μου δεαμια και μονοβολα βρες το τσοκ που σου τα παει καλυτερα και μεινε σε αυτο..χαλασε 1-2 κουτια αλλα θα βρεις την χρυση τομη

Λοιπον το εργαλειο παρεληφθη και εχω παθει πλακα..ηδη δοκιμαστηκε να δω περιπου που βρισκεται το κοντακι σε σχεση με μενα και ολλως παραδοξως μου καθεται με τις ρυθμισεις του ακριβως στα μετρα μου..ουτε παραγγελια να το κανα..και μερικες φωτο του

Καλοτουφεκο Μιλτο! Το όπλο φαίνεται ατουφεκιστο εντελώς! Τσάμπα την πήρες! Ένα από τα κορυφαία αυτογεμη όλων των εποχών κατα την γνώμη μου!

Αξίζει τον κόπο μια τέτοια aftermarket εργασία,στο όπλο για κάποιον που κυνηγά τσίχλα,φάσσα κ γουρούνια εν τέλει;όντως αποδίδει ιδανικές τουφεκιές ο επιμήκυνσης κωνος,ώστε να θεωρείται η Χρυσή τομή;εννοώ κ διατρήσεις,χαμηλότερο λάκτισμα κ τουφέκια ομοιόμορφα πυκνή στο θήραμα,με ακαριαία σκότωμα τα;η έχει γίνει της μόδας η επιμήκυνση στο κώνο;οι απαντήσεις σας θεωρώ θα δώσουν τα φώτα κ σε εμας

Ευχαριστω παιδια ευχαριστω..ηταν ερωτας με την πρωτη ματια..μολις το επιασα...μολις το σηκωσα..μολις σημαδεψα....σφυχτικαν τα παραθυροφυλα της καρδιας μου....μια ιταλιδα στα χερια μου....ετοιμη για ολα......hunter.1.hunter.1.sex hard.
Γιάννη καλορίζικο και καλοντουφεκο το εργαλείο.....
Την έχω 13 χρόνια και είναι το μοναδικό όπλο που δεν πρόκειται να πουλήσω ποτε.
Έχω ρίξει πολλές χιλιάδες φυσίγγια και τα περισσότερα μέσα στο βαλτο σε αντοιξωες συνθήκες χωρίς το παραμικρο πρόβλημα και πιστευω θα το ευχαριστηθειςκαι εσυ.Με αυτό το όπλο έχω κάνει τα καλύτερα κυνήγια της ζωης μου....
Και 2 πρόχειρες φωτο που βρήκα....
YjGRIcc.jpg

tqGPGmq.jpg

Καλοτουφεκο Μιλτο! Το όπλο φαίνεται ατουφεκιστο εντελώς! Τσάμπα την πήρες! Ένα από τα κορυφαία αυτογεμη όλων των εποχών κατα την γνώμη μου!
Να σαι καλα Γιαννη..οντως και για μενα ειναι απο τα καλυτερα αυτογεμη που εχουν παραχθει..δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχει σταματησει καθολου η παραγωγη της!

Να σαι καλα Γιαννη..οντως και για μενα ειναι απο τα καλυτερα αυτογεμη που εχουν παραχθει..δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχει σταματησει καθολου η παραγωγη της!
Γενικά όλα τα όπλα της εταιρείας έχουν αυτή την εργονομία που δύσκολα βρίσκεις σε αλλά ,αυτό όμως τα σπάει και με την διχρωμια της βάσης και τα συνθετικά μέρη με ανθρακονηματα .love.

Αυτή είναι μια αναβάθμιση της σε θέμα καννης, λείανση μηχανισμού (αυτάκι κλείστρου, κουμπί απελευθέρωσης και αντίβαρο μπροστά στην πάπια αυτά βέβαια μπορούμε να τα προμηθευτούμε χωρίς το ανάλογο κόστος της εταιρείας)
https://www.gunsinternational.com/g...op---supersport---12-ga-.cfm?gun_id=101012322
Κρατάει αρκετά υψηλά την τιμή της ακόμα και σαν μεταχειρισμένο.

Γιάννη καλορίζικο και καλοντουφεκο το εργαλείο.....
Την έχω 13 χρόνια και είναι το μοναδικό όπλο που δεν πρόκειται να πουλήσω ποτε.
Έχω ρίξει πολλές χιλιάδες φυσίγγια και τα περισσότερα μέσα στο βαλτο σε αντοιξωες συνθήκες χωρίς το παραμικρο πρόβλημα και πιστευω θα το ευχαριστηθειςκαι εσυ.Με αυτό το όπλο έχω κάνει τα καλύτερα κυνήγια της ζωης μου....
Και 2 πρόχειρες φωτο που βρήκα....
YjGRIcc.jpg

tqGPGmq.jpg
Ευχαριστω πολυ....ευχομαι τα καλυτερα....οπλο εργαλειο...

Αυτή είναι μια αναβάθμιση της σε θέμα καννης, λείανση μηχανισμού (αυτάκι κλείστρου, κουμπί απελευθέρωσης και αντίβαρο μπροστά στην πάπια αυτά βέβαια μπορούμε να τα προμηθευτούμε χωρίς το ανάλογο κόστος της εταιρείας)
https://www.gunsinternational.com/g...op---supersport---12-ga-.cfm?gun_id=101012322
Κρατάει αρκετά υψηλά την τιμή της ακόμα και σαν μεταχειρισμένο.
Κωνσταντινε αυτη την αναβαθμιση της την εχω δει και γω το κανει το οπλο πιο τουμπανο απ οτι ειναι ηδη..εγω το πολυ πολυ αν θα μου την βαρουσε θα επερνα το αυτακι του κλειστρου και το κουμπι απελευθερωσης σε κανα ωραιο χρωματακι ετσι για την τσαχπινια!

Status
Not open for further replies.
Back