Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το πήρε το Γιαννάκη το όπλο?
Εδώ είναι και Δευτέρα Τρίτη περιμένει άδεια αγοράς για να το τσιμπησει.αν και άσχετο με το θέμα είναι τουφεκος.απ αυτά που είδα κι έχει απάνω κι αυτά που δίνει δεν υπάρχει άλλο δίκανο στη κατηγορία του που να το φτάνει ούτε ποιοτικά ούτε κατασκευαστικά ούτε πουθενά αλλου

Ο ερωτας.....σε λιγες μερες την παραλαμβανω....my man....για να γινω κ εγω ενας απο σας..
Εγώ άλλαξα τη Raffaello για τη m2 και ευτυχώς δεν το μετανοιωσα. Όπλο για τα πάντα κυριολεκτικά και με καταπληκτική γραμμή σκόπευσης. Η προέκταση περιττή...

Ο ερωτας.....σε λιγες μερες την παραλαμβανω....my man....για να γινω κ εγω ενας απο σας..
Γιαννη με το καλο και τα καλοριζικα με την αγορα του.
Πολυ ωραιο οπλο πηρες επειδη το εχω και εγω.
Μην το δειξεις μονο στον Ευριπίδη.my man. ειναι απο τα αγαπημενα του !!!! :rolleyes:

Ευχαριστω παιδια ευχαριστω..ηταν ερωτας με την πρωτη ματια..μολις το επιασα...μολις το σηκωσα..μολις σημαδεψα....σφυχτικαν τα παραθυροφυλα της καρδιας μου....μια ιταλιδα στα χερια μου....ετοιμη για ολα......hunter.1.hunter.1.sex hard.

Ευχαριστω παιδια ευχαριστω..ηταν ερωτας με την πρωτη ματια..μολις το επιασα...μολις το σηκωσα..μολις σημαδεψα....σφυχτικαν τα παραθυροφυλα της καρδιας μου....μια ιταλιδα στα χερια μου....ετοιμη για ολα......hunter.1.hunter.1.sex hard.
Με το καλό Γιάννη καλορίζικο.

Τι να πούμε;;;; η m2 έχει την μεγάλη ιστορία της και αξία της στα κυνηγοτοπια όπλο που το νιώθεις δικό σου μέσα στα χέρια από την 1η στιγμή, με το καλό να το παραλάβεις :)

Τι να πούμε;;;; η m2 έχει την μεγάλη ιστορία της και αξία της στα κυνηγοτοπια όπλο που το νιώθεις δικό σου μέσα στα χέρια από την 1η στιγμή, με το καλό να το παραλάβεις :)
Ευχαριστω πολυ...μες τη βδομαδα περιμενω αδεια αγορας....well done.

Με το καλο Γιαννη..παιρνεις οπλο σκυλι για βαρια χρηση..δεν ειναι τυχαια πρωτη επιλογη στους γουρουναδες..αν εξαιρεσεις αυτους που την θελουν για την προεκταση
Πιστευω οτι και η προεκταση δινει αρκετα +++ στην ομορφια του οπλου...

Με το καλό Γιάννη..ίσως η καλύτερα όπλου σε αυτά τα χρήματα..
Παρότι τα συνθετικα μέρη δεν μου αρέσουν στα όπλα,μόλις επωμισα μια μ2 φίλου το ζύγισμα της κ τοσο πόσο εύκολα ερχόταν στον ώμο με έκαναν κ την είδα με άλλο μάτι..

Status
Not open for further replies.
Back