Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπον το εργαλειο παρεληφθη και εχω παθει πλακα..ηδη δοκιμαστηκε να δω περιπου που βρισκεται το κοντακι σε σχεση με μενα και ολλως παραδοξως μου καθεται με τις ρυθμισεις του ακριβως στα μετρα μου..ουτε παραγγελια να το κανα..και μερικες φωτο του

Καλοριζικο φίλε μου...κουκλί είναι το εργαλείο

Γιατί για να κλειδώσει το κλείστρο "μαλακά" στη θαλάμη μόνο αυτή η διαδικασία υπάρχει.
Για τι οπλο μιλας?
Αυτα που κλειδωνουν με αναδυομενο κλειδί,δε νομιζω να εχουν καποιο προβημα να κανουν κυκλο λειτουργιας.

Η απάντηση αφορούσε το μήνυμα του Πάνου...
"Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω Γιάννη. Μήπως για τον φόβο των Ιουδαίων να μην αφήνουμε το κλείστρο να χτυπάει μόνο του αλλά να το κρατάμε μέχρι να κουμπώσει το φυσίγγι στην θαλάμη; γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για ένα όπλο όσο καλά συντηρημένο μπορεί να είναι. Γιατί όπως είπε και ο Γιάννης πιο πάνω είναι και ο παράγοντας καψούλι στην μέση."

Πάντως, όλα τα ημιαυτόματα και επαναληπτικά που ξέρω, έχουν επικρουστήρα αδρανείας, που από μόνος του δεν έχει αρκετή μάζα για να υπερνικήσει την αντίσταση του ελατηρίου του και να πυροδοτήσει το φυσίγγιο, χωρίς τη "βοήθεια" της σφύρας.

Μίλτο άκου λίγο.οταν πρωτοβγηκε η supersport έβαζαν crio sport τσοκακια.πολλα χρόνια τώρα όμως τα έχει καταργήσει και βάζει μόνο τα crio plus.οποτε θα παραγγείλεις crio plus ή optima plus τα οποία δεν έχουν καμμία διαφορά και θα σου κουμπωνουν μια χαρά.το καλό είναι με τον Σωτηρόπουλο ειναι ότι και λάθος να είναι θα στ αλλάξει.αλλα πάρε crio plus

Μίλτο άκου λίγο.οταν πρωτοβγηκε η supersport έβαζαν crio sport τσοκακια.πολλα χρόνια τώρα όμως τα έχει καταργήσει και βάζει μόνο τα crio plus.οποτε θα παραγγείλεις crio plus ή optima plus τα οποία δεν έχουν καμμία διαφορά και θα σου κουμπωνουν μια χαρά.το καλό είναι με τον Σωτηρόπουλο ειναι ότι και λάθος να είναι θα στ αλλάξει.αλλα πάρε crio plus
Μίλησε ο μετρ των τσοκ!.RESPECT..shake hands.

Α Μίλτο.επειδη έχω ένα bell optima plus αν θες στο στέλνω να το βιδωσεις απάνω να είσαι σίγουρος και μετά μου το ξαναστελνεις πισω και αν γουστάρεις κάνε και τις δοκιμές σου πριν παραγγειλεις
Αυτό θα το δώσεις σε μένα να το δοκιμάσω!!!

Status
Not open for further replies.
Back