Δυο φορες το εχω παθει με μπερετα 303 και με α400 κατι παρομιο γιαυτο τα λεω ιταλικους τενεκεδες εξερητε το fabarmΧίλιες φορές benelli click πάρα beretta BOOM!!!!!!!!!!!!
Δυο φορες το εχω παθει με μπερετα 303 και με α400 κατι παρομιο γιαυτο τα λεω ιταλικους τενεκεδες εξερητε το fabarmΧίλιες φορές benelli click πάρα beretta BOOM!!!!!!!!!!!!
Έγινε ανάφλεξη του φυσιγγίου ενώ δεν είχε κλείσει εντελώς το κλειστρο; Κατά την γέμιση; Όπως απελευθέρωσε το κλείστρο χτύπησε η βελόνα το καψουλι; Καλά κατάλαβα;Χίλιες φορές benelli click πάρα beretta BOOM!!!!!!!!!!!!
ΑκριβώςΈγινε ανάφλεξη του φυσιγγίου ενώ δεν είχε κλείσει εντελώς το κλειστρο; Κατά την γέμιση; Όπως απελευθέρωσε το κλείστρο χτύπησε η βελόνα το καψουλι; Καλά κατάλαβα;
Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω Γιάννη. Μήπως για τον φόβο των Ιουδαίων να μην αφήνουμε το κλείστρο να χτυπάει μόνο του αλλά να το κρατάμε μέχρι να κουμπώσει το φυσίγγι στην θαλάμη; γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για ένα όπλο όσο καλά συντηρημένο μπορεί να είναι. Γιατί όπως είπε και ο Γιάννης πιο πάνω είναι και ο παράγοντας καψούλι στην μέση.Αν εγινε ετσι,ειχε προβλημα στο ελλατηριο της βελονας ή το πιθανοτερο,υπηρχε προβλημα στο φυσιγγι(ισως καψουλι που εξειχε).
Η βελονα,τουλαχιστον στο παλιο συστημα κλειστρου των Beretta,δεν αφηνε τη βελονα να ξεμυτισει μπροστα απο τον καθρεφτη αν δεν ειχε κλεισει το κλειστρο.
Υπηρχαν δυο επικλινεις επιφανειες,μια στην πισω ακρη της βελονας και μια στο κλειδι του κλειστρου,που δεν το επέτρεπαν.
Παιδια μια ερωτηση για να σιγουρεψω αυτο που πιστευω..στην supersport τα τσοκ της ειναι τα crio +; σκεφτομαι να της παρω ενα τσοκακι bell για μπεκατσα και για να μην κανω πατατα στην παραγγελια μου
Τότε μετατρέπουμε το όπλο σε μονόσφαιρο.Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω Γιάννη. Μήπως για τον φόβο των Ιουδαίων να μην αφήνουμε το κλείστρο να χτυπάει μόνο του αλλά να το κρατάμε μέχρι να κουμπώσει το φυσίγγι στην θαλάμη; γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για ένα όπλο όσο καλά συντηρημένο μπορεί να είναι. Γιατί όπως είπε και ο Γιάννης πιο πάνω είναι και ο παράγοντας καψούλι στην μέση.
Νομιζω ετσι ειναι..απο το τμημα που προεξεχει ειναι στα 2 εκ πιο κατωαν έχει τις βόλτες 2 εκατοστά ποιο κάτω από το τελείωμα της καννης είναι τα κριο πλας
Δεν μιλάω όταν πραγματοποιείται ο κύκλος αυτόματα αλλά μόνο κατά την γέμιση από την θαλαμη. Αυτό κατάλαβα από το βίντεο πιο πάνω ότι πήγε να γεμίσει ο χειριστής και έσκασε. Αν σκάσει κατά τον κύκλο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.Τότε μετατρέπουμε το όπλο σε μονόσφαιρο.
Μίλτο κατά 99% είναι Κριό Σπορτ,δηλαδή σαν τα οπτιμα,τα σπειρώματα είναι ακριβώς κάτω από το σημείο που προεξέχει η στην μέση του τσοκ?
Θα τα βγαλω αυριο που θα γυρισω απο τη δουλεια να σιγουρευτω 100%Βγάλε μια φώτο ένα τσοκ της να το δούμε να σου πούμε σίγουρα
Γιατι Λευτερη?Τότε μετατρέπουμε το όπλο σε μονόσφαιρο.
Μίλτο, η patternmaster για την super sport δίνει τα Crio Plus/Optima Plus :Παιδια μια ερωτηση για να σιγουρεψω αυτο που πιστευω..στην supersport τα τσοκ της ειναι τα crio +; σκεφτομαι να της παρω ενα τσοκακι bell για μπεκατσα και για να μην κανω πατατα στην παραγγελια μου
Τοτε ισως να αλλαζουν τα πραγματα γιατι αν θυμαμαι καλα, αυτο που ποσταρα ειναι για super sport μετα το 2011...βγηκε το 2005...
Σε αυτο κολλαω και γω γι αυτο το ψαχνω το θεμαΤοτε ισως να αλλαζουν τα πραγματα γιατι αν θυμαμαι καλα, αυτο που ποσταρα ειναι για super sport μετα το 2011
Πολυ πιθανο να ειναι το sport ...Σε αυτο κολλαω και γω γι αυτο το ψαχνω το θεμα