Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χίλιες φορές benelli click πάρα beretta BOOM!!!!!!!!!!!! .sarcastic.
Έγινε ανάφλεξη του φυσιγγίου ενώ δεν είχε κλείσει εντελώς το κλειστρο; Κατά την γέμιση; Όπως απελευθέρωσε το κλείστρο χτύπησε η βελόνα το καψουλι; Καλά κατάλαβα;

Αν εγινε ετσι,ειχε προβλημα στο ελλατηριο της βελονας ή το πιθανοτερο,υπηρχε προβλημα στο φυσιγγι(ισως καψουλι που εξειχε).
Η βελονα,τουλαχιστον στο παλιο συστημα κλειστρου των Beretta,δεν αφηνε τη βελονα να ξεμυτισει μπροστα απο τον καθρεφτη αν δεν ειχε κλεισει το κλειστρο.
Υπηρχαν δυο επικλινεις επιφανειες,μια στην πισω ακρη της βελονας και μια στο κλειδι του κλειστρου,που δεν το επέτρεπαν.

Αν εγινε ετσι,ειχε προβλημα στο ελλατηριο της βελονας ή το πιθανοτερο,υπηρχε προβλημα στο φυσιγγι(ισως καψουλι που εξειχε).
Η βελονα,τουλαχιστον στο παλιο συστημα κλειστρου των Beretta,δεν αφηνε τη βελονα να ξεμυτισει μπροστα απο τον καθρεφτη αν δεν ειχε κλεισει το κλειστρο.
Υπηρχαν δυο επικλινεις επιφανειες,μια στην πισω ακρη της βελονας και μια στο κλειδι του κλειστρου,που δεν το επέτρεπαν.
Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω Γιάννη. Μήπως για τον φόβο των Ιουδαίων να μην αφήνουμε το κλείστρο να χτυπάει μόνο του αλλά να το κρατάμε μέχρι να κουμπώσει το φυσίγγι στην θαλάμη; γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για ένα όπλο όσο καλά συντηρημένο μπορεί να είναι. Γιατί όπως είπε και ο Γιάννης πιο πάνω είναι και ο παράγοντας καψούλι στην μέση.

Last edited:
Παιδια μια ερωτηση για να σιγουρεψω αυτο που πιστευω..στην supersport τα τσοκ της ειναι τα crio +; σκεφτομαι να της παρω ενα τσοκακι bell για μπεκατσα και για να μην κανω πατατα στην παραγγελια μου

αν έχει τις βόλτες 2 εκατοστά ποιο κάτω από το τελείωμα της καννης είναι τα κριο πλας

Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω Γιάννη. Μήπως για τον φόβο των Ιουδαίων να μην αφήνουμε το κλείστρο να χτυπάει μόνο του αλλά να το κρατάμε μέχρι να κουμπώσει το φυσίγγι στην θαλάμη; γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για ένα όπλο όσο καλά συντηρημένο μπορεί να είναι. Γιατί όπως είπε και ο Γιάννης πιο πάνω είναι και ο παράγοντας καψούλι στην μέση.
Τότε μετατρέπουμε το όπλο σε μονόσφαιρο.

Τότε μετατρέπουμε το όπλο σε μονόσφαιρο.
Δεν μιλάω όταν πραγματοποιείται ο κύκλος αυτόματα αλλά μόνο κατά την γέμιση από την θαλαμη. Αυτό κατάλαβα από το βίντεο πιο πάνω ότι πήγε να γεμίσει ο χειριστής και έσκασε. Αν σκάσει κατά τον κύκλο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Μίλτο κατά 99% είναι Κριό Σπορτ,δηλαδή σαν τα οπτιμα,τα σπειρώματα είναι ακριβώς κάτω από το σημείο που προεξέχει η στην μέση του τσοκ?
Βγάλε μια φώτο ένα τσοκ της να το δούμε να σου πούμε σίγουρα
Θα τα βγαλω αυριο που θα γυρισω απο τη δουλεια να σιγουρευτω 100%

Παιδια μια ερωτηση για να σιγουρεψω αυτο που πιστευω..στην supersport τα τσοκ της ειναι τα crio +; σκεφτομαι να της παρω ενα τσοκακι bell για μπεκατσα και για να μην κανω πατατα στην παραγγελια μου
Μίλτο, η patternmaster για την super sport δίνει τα Crio Plus/Optima Plus :
Patternmaster’s 12ga Benelli Crio/Beretta Optima Plus will interchange with Benelli Super Black Eagle II, M2, Ultra Light, and Current Benelli Production Sport II, Super Sport, Cordoba, and Montefeltro; Beretta A391 Extrema II, Vinci, and Super Vinci; and Tri Star 3 ½ (current production); just to name a few. For more information about your shotgun interchange please see the firearm owner’s manual or contact the firearm manufacturer.

Βέβαια μια φωτογραφία από τα μαμα θα βοηθούσε περισσότερο για να σιγουρευτούμε...

Last edited:
Θα ανεβασω αυριο που θα χω χρονο φωτο απο τα μαμα να σιγουρευτουμε..για την 2 ειμαο σιγουρος οτι ειναι τα crio + αλλα η δικια μου ειναι η πρωτη που βγηκε το 2005..μαλιστα αγοραστηκε τομ πρωτο μηνα κυκλοφοριας της στην ελλαδα

Status
Not open for further replies.
Back