Μάκης
Banned
Ω θεε μου.....που θα το βαλεις αυτο το κοσμημα μεσα στα πουρναρια και στις βατσνιες????
Καλοριχτη φιλε να την χαρεις....και να χεις το νου σου στα καρτερια για το γνωστο benelli click...
Άσε το κλείστρο ρε Κώστα να πέσει με δύναμη από πίσω,δεν χαλάει,μην φοβάσαι!πω πω ρε φίλε θυμάμαι λαγό να έρχεται γαμπρός στο μονοπάτι, πατάω σκανδάλη και ακούω το κλικ.... μόνο φάσκελο δεν μου έριξε το ζωντανό
Μίλτο να τη χαρείς με υγεία φίλε!!!Πολύ όμορφο όπλο!
σκεψου να την παταγες ετσιπω πω ρε φίλε θυμάμαι λαγό να έρχεται γαμπρός στο μονοπάτι, πατάω σκανδάλη και ακούω το κλικ.... μόνο φάσκελο δεν μου έριξε το ζωντανό
πιανόταν στο χιτώνιο στις αρχές Ηλία στο περπάτημα γιατί είμαι αριστερόχειρας και μου ξεκούμπωνε χωρίς να το πάρω χαμπάρι....μετά το έμαθα και το πρόσεχα. Τώρα νομίζω το διορθώσανε αρκετά με μια εγκοπή που βάλανε στο κλείστρο, ή έτσι λένε.Άσε το κλείστρο ρε Κώστα να πέσει με δύναμη από πίσω,δεν χαλάει,μην φοβάσαι!
σκεψου να την παταγες ετσι
Νίκο ακόμη γελάω....σκεψου να την παταγες ετσι
Φαίνονται κι από το ντύσιμο.Κλασικοί κλαρινογαμπροί .Ε αυτοί είναι για τα πανηγύρια
Καλορίζικο το εργαλείο Μίλτο,2 supersport πέρασαν απ' τα χέρια μου και φυσικά και οι δύο άψογες όπως όλα τα μπενελια!!!Καλησπερα σε ολη την παρεα..και γω θα ειμαι προσεχως στο club των μπενελακιδων με μια benelli supersport μεταχειρισμενη μεν αλλα ζητημα να εχει ριξει 1 κουτι φυσιγγια
thinkΚαλορίζικο το εργαλείο Μίλτο,2 supersport πέρασαν απ' τα χέρια μου και φυσικά και οι δύο άψογες όπως όλα τα μπενελια!!!
Τι εννοείς εσύ??think
Γιατι έγιναν περαστικές ?Καλορίζικο το εργαλείο Μίλτο,2 supersport πέρασαν απ' τα χέρια μου και φυσικά και οι δύο άψογες όπως όλα τα μπενελια!!!
Τι εννοείς εσύ??