Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπον το εργαλειο παρεληφθη και εχω παθει πλακα..ηδη δοκιμαστηκε να δω περιπου που βρισκεται το κοντακι σε σχεση με μενα και ολλως παραδοξως μου καθεται με τις ρυθμισεις του ακριβως στα μετρα μου..ουτε παραγγελια να το κανα..και μερικες φωτο του

Μίλτο καλορίζικο καλοτούφεκο και πάντα εύστοχος :)

Λοιπον το εργαλειο παρεληφθη και εχω παθει πλακα..ηδη δοκιμαστηκε να δω περιπου που βρισκεται το κοντακι σε σχεση με μενα και ολλως παραδοξως μου καθεται με τις ρυθμισεις του ακριβως στα μετρα μου..ουτε παραγγελια να το κανα..και μερικες φωτο του

καλο ριτχη Μιλτο να την ευχαριστιθεις

Ω θεε μου.....που θα το βαλεις αυτο το κοσμημα μεσα στα πουρναρια και στις βατσνιες????.hair.

Καλοριχτη φιλε να την χαρεις....και να χεις το νου σου στα καρτερια για το γνωστο benelli click....terror.

πω πω ρε φίλε θυμάμαι λαγό να έρχεται γαμπρός στο μονοπάτι, πατάω σκανδάλη και ακούω το κλικ.....hair. μόνο φάσκελο δεν μου έριξε το ζωντανό .sarcastic.

Μίλτο να τη χαρείς με υγεία φίλε!!!Πολύ όμορφο όπλο!

πω πω ρε φίλε θυμάμαι λαγό να έρχεται γαμπρός στο μονοπάτι, πατάω σκανδάλη και ακούω το κλικ.....hair. μόνο φάσκελο δεν μου έριξε το ζωντανό .sarcastic.

Μίλτο να τη χαρείς με υγεία φίλε!!!Πολύ όμορφο όπλο!
Άσε το κλείστρο ρε Κώστα να πέσει με δύναμη από πίσω,δεν χαλάει,μην φοβάσαι!

Άσε το κλείστρο ρε Κώστα να πέσει με δύναμη από πίσω,δεν χαλάει,μην φοβάσαι!
πιανόταν στο χιτώνιο στις αρχές Ηλία στο περπάτημα γιατί είμαι αριστερόχειρας και μου ξεκούμπωνε χωρίς να το πάρω χαμπάρι....μετά το έμαθα και το πρόσεχα. Τώρα νομίζω το διορθώσανε αρκετά με μια εγκοπή που βάλανε στο κλείστρο, ή έτσι λένε.

σκεψου να την παταγες ετσι.yel..yel.

Ε αυτοί είναι για τα πανηγύρια .very happy.

Καλοντουφεκο Μίλτο!!!
Σαν καινούριο είναι!!!

Να στε ολοι καλα παιδια για τις ευχες σας..οσο για το benelli κλικ το χω στα υποψιν μου αλλα δεν θα της περασει..φευγει το κλειστρο με φορα μπροστα..το πολυ μπορει να της αλλαξω το επανατατικο ελατηριο με ενα πιο σκληρο αν και επειδη ειναι αδουλευτο ακομα ειναι σκληρο αρκετα

Μίλτο καλορίζικο!
Να το χαίρεσαι!

Καλησπερα σε ολη την παρεα..και γω θα ειμαι προσεχως στο club των μπενελακιδων με μια benelli supersport μεταχειρισμενη μεν αλλα ζητημα να εχει ριξει 1 κουτι φυσιγγια
Καλορίζικο το εργαλείο Μίλτο,2 supersport πέρασαν απ' τα χέρια μου και φυσικά και οι δύο άψογες όπως όλα τα μπενελια!!!

Status
Not open for further replies.
Back