Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συμφωνώ σε όλα αλλά πχ η power bore θα μπορούσε να έχει 1600 ας πούμε αντί 2000
Όχι να περνεις 2 sx3 με τα λεφτα που περνεις μια ραφαελο.
Όχι φίλε μου.θα πληρώσεις αξιοπιστία benelli.οπως στη be diamond στα 2500 χιλιάρικα και τόσο αξιοπιστία όπως η vinci

Συμφωνώ σε όλα αλλά πχ η power bore θα μπορούσε να έχει 1600 ας πούμε αντί 2000
Όχι να περνεις 2 sx3 με τα λεφτα που περνεις μια ραφαελο.
Νομίζω εκεί φταίει ότι η benelli έχει πολλά μοντέλα στην αγορά.Λογικό τα νέα μοντέλα να είναι τσιμπημένα.

Συγνωμη που σας χαλαω την παρεα.Αλλα οταν ενα παλιοσιδερο εχει γυρω στα 1000 ευρω, η Μπενελι που εχει Διδαξει τι σημαινει αξιοπιστεια,δεν πρεπει να εχει λιγο παραπανω?Εχω κυνηγηση στον τοπο σου και στον αμβρακικο.Τα Benelli εχουν γραψει ιστορια,Εσυ θα πρεπει να το ξερεις,Δεν θελω να επεκταθω σε λεπτομερειες.αλλα πιο αξιοπιστα οπλα μονο στην φαντασια του καθενος,μπορει να βρεις.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια κυνηγάς με μπενελι και αν είσαι κυνηγός που του αρέσει το καθάρισμα του οπλου η όχι.....μπενελι είχα αρκετά και πήραν πόδι....τώρα οι παλιοσωληνες των 1000 ευρώ έχουν μια ιστορία από τότε που η μπενελι έφτιαχνε δίκυκλα και μοτοσακο....

Η ιστορία του όπλου ούτε ξεκίνησε ούτε τελειώνει με τα Benelli
Καθένα έχει τη χάρη του και την χρησιμότητα του
Αυτό όμως απέχει παρασάγγας με την ταση ισοπέδωσης ενός αυτογεμους που είναι ψηλα στη συνείδηση αρκετών κυνηγών.

Καλα πως και δεν αναφερατε στο θεμα αξιοπιστιας της benelli για την sbe3 που ριχνει στραβα??? Η μηπως καποιοι επικριτες πειστηκαν για το αντιθετο και κανουν γαργαρα? Ευτυχως που δεν εκανα την μακακεια να μην την παρω....και διευκρινιζω ειναι το πρωτο μου benelli..δεν ημουν μπενελακιας.

Καλα πως και δεν αναφερατε στο θεμα αξιοπιστιας της benelli για την sbe3 που ριχνει στραβα??? Η μηπως καποιοι επικριτες πειστηκαν για το αντιθετο και κανουν γαργαρα? Ευτυχως που δεν εκανα την μακακεια να μην την παρω....και διευκρινιζω ειναι το πρωτο μου benelli..δεν ημουν μπενελακιας.
Καλά έκανες και να το χαρείς αφού σου κάνει τα γούστα και σου αρέσει....ο καθένας διαλέγει ένα όπλο με τα κριτήρια που βάζει....εμένα θέλω το όπλο να σκοτώνει διαολεμενα στα μεγάλα θηράματα....εκεί η μπενελι είναι στον πάτο

Δεν ξέρω πόσα χρόνια κυνηγάς με μπενελι και αν είσαι κυνηγός που του αρέσει το καθάρισμα του οπλου η όχι.....μπενελι είχα αρκετά και πήραν πόδι....τώρα οι παλιοσωληνες των 1000 ευρώ έχουν μια ιστορία από τότε που η μπενελι έφτιαχνε δίκυκλα και μοτοσακο....
Αν βαλεις ενα μαγνητη σε μια βαρκα, και γυρισεις τα παραλια μεχρι την Αρτα θα μαζεψειςπολυ σιδερο απο κλειστρα και σιδηροδρομους απο τα ιστορικα οπλα.Τα χρονια που κυνηγαω ειναι πολλα,Προτιμω μια εταιρια που εφτιαχνε δικυκλα,παρα μια εταιρια που φτιαχνει καλτσες, μπουφαν,φυσιγγιοθηκες,η αντιγραφει μιαν αλλη εταιρια,ΔΕΝ μπαινω σε αυτο το τρυπακι,αλλα δεν υποστηριζω οτι δεν σκοτωνουν ολλα τα οπλα.Ολα σκοτωνουν,Αυτος που υποστηριζει,οτι καποιο οπλο δεν σκοτωνει καλυτερα να παει για ψαρεμα,εκει πιστευω θα βρει τη γαληνη του.Ειμαι κυνηγος οχι οπλοφιλος,Συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο.

Αν βαλεις ενα μαγνητη σε μια βαρκα, και γυρισεις τα παραλια μεχρι την Αρτα θα μαζεψειςπολυ σιδερο απο κλειστρα και σιδηροδρομους απο τα ιστορικα οπλα.Τα χρονια που κυνηγαω ειναι πολλα,Προτιμω μια εταιρια που εφτιαχνε δικυκλα,παρα μια εταιρια που φτιαχνει καλτσες, μπουφαν,φυσιγγιοθηκες,η αντιγραφει μιαν αλλη εταιρια,ΔΕΝ μπαινω σε αυτο το τρυπακι,αλλα δεν υποστηριζω οτι δεν σκοτωνουν ολλα τα οπλα.Ολα σκοτωνουν,Αυτος που υποστηριζει,οτι καποιο οπλο δεν σκοτωνει καλυτερα να παει για ψαρεμα,εκει πιστευω θα βρει τη γαληνη του.Ειμαι κυνηγος οχι οπλοφιλος,Συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο.
Είπε κανένας ότι είμαι όπλοφιλος και δεν το ξέρω......όσον αφορά τα σκοτωματα συγνώμη κιόλας μάλλον δεν είχες αλλά όπλα εκτός από μπενελι για να έχεις μια σφαιρική και σωστή άποψη και αντίληψη περί όπλων....τώρα τα περί κλειστρων και σιδηροδρόμων (αν αναφέρεσαι στα παλιά Φράνκι έχουν πεθάνει και αλλάξει) βέβαια αυτά που εσπασαν σιδηρόδρομους εκεί που έκοβαν κάποιοι με άλλα όπλα απλά κοίταγαν....

Καλά έκανες και να το χαρείς αφού σου κάνει τα γούστα και σου αρέσει....ο καθένας διαλέγει ένα όπλο με τα κριτήρια που βάζει....εμένα θέλω το όπλο να σκοτώνει διαολεμενα στα μεγάλα θηράματα....εκεί η μπενελι είναι στον πάτο
Περιεργο διοτι η μ2 ειναι ενα κλασικο γουρουνετουφεκο....μπωρεις σε παρακαλω να μου αναφερεις με τι οπλο κινηγας τα μεγαλα θυραματα? Ευχαριστω για τις ευχε σου!

Οτι κι αν λέμε εμείς ,η αγορά δίνει την απάντησή της. Σε όλο τον κόσμο η Benelli είναι δύναμη και θα συνεχίσει να είναι γιατί έχει την καλύτερη συνταγή.
Αν ξεκινήσεις με benelli θα κλείσεις με benelli , αν ομωσ την προσθεσεισ αργότερα στον οπλοβαστο σου και έχεις, έστω μια μικρή προκατάληψη δεν θα σου κάτσει ποτε.

Πάντως παιδιά μόνο στην Ελλάδα μας βλέπω να θεωρούμε πως τα benelli δεν σκοτώνουν στα παπιά...στην Αμερική μια χαρά την χρησιμοποιούν στα παπιά...επίσης θεωρώ πως δεν υπάρχει όπλο που δεν σκοτώνει...άμα είσαι σωστά στο θήραμα και με σωστό τσοκαρισμα και φυσιγγιο!

αυτο φιλε δεν ειναι κ το ποιο αξιοσημηοτο παραδειγμα
Ειναι φιλε...σαν πρωτη εταιρεια σε πωλησεις ημιαυτοματων στο κοσμο....κυριος σε μια πολυ απετιτικη αγωρα οπως η αμερικη...η μπενελι καλος η κακος ειναι το οπλο που πρωτιματε απο τους περισσοτερους συναδελφους...μαλλον αυτο κατι λεει και κατι κανει να ξεχωριζει αυτην την εταιρεια.

Είπε κανένας ότι είμαι όπλοφιλος και δεν το ξέρω......όσον αφορά τα σκοτωματα συγνώμη κιόλας μάλλον δεν είχες αλλά όπλα εκτός από μπενελι για να έχεις μια σφαιρική και σωστή άποψη και αντίληψη περί όπλων....τώρα τα περί κλειστρων και σιδηροδρόμων (αν αναφέρεσαι στα παλιά Φράνκι έχουν πεθάνει και αλλάξει) βέβαια αυτά που εσπασαν σιδηρόδρομους εκεί που έκοβαν κάποιοι με άλλα όπλα απλά κοίταγαν....
Στον γραπτο λογο προσπαθουμε να μην προκαταβαλουμε απαντησεις.Ειχα αλλαξει 12 οπλα,εκτος απο Frankie ,γιατι με ειχε προειδοποιηση φιλος για ζημιες.Παντως εγω,αν αναφερεσαι σε μενα δεν ημουν κι ουτε ειμαι , απ αυτους που κοιταγαν η κοιτανε.Τελος παντων ο καθενας κυνηγαει με οτι θελει,αλλα δεν μπορει κανενας να διεκδικηση το Αλλαθητο.

Φιλε επηδη κυνηηαω αμβρακικο 30 χρωνια το σπιτι μου ειναι 300 μετρα απο το βαλτο και εχωντας κυνηγισει με πολλα μπενελι εχω ακομα μερικα την ιστορια στο βαλτο την ηραψαν αλλα οπλα οπως πχ ρεμινκτον 302 φρανγκι 500 browning a5 ενα μονο μπενελι ηταν κοριφη στο βαλτο η 121 με κανη σεντετιεν ολλα τα αλλα νεροσολινες

Πάντως παιδιά μόνο στην Ελλάδα μας βλέπω να θεωρούμε πως τα benelli δεν σκοτώνουν στα παπιά...στην Αμερική μια χαρά την χρησιμοποιούν στα παπιά...επίσης θεωρώ πως δεν υπάρχει όπλο που δεν σκοτώνει...άμα είσαι σωστά στο θήραμα και με σωστό τσοκαρισμα και φυσιγγιο!
Στην αμερικη τα μπενελι που κυκλοφορουν στο βαλτο ειναι το πολυ 3% τα περισοτερα ειναι mossberg remi winchester και πολα τουρκηκα και τωρα τελευτεα και τα fabarm στο λεω γιατι εχω κανει αρκετα κυνηγια εκει

Status
Not open for further replies.
Back