Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειναι φιλε...σαν πρωτη εταιρεια σε πωλησεις ημιαυτοματων στο κοσμο....κυριος σε μια πολυ απετιτικη αγωρα οπως η αμερικη...η μπενελι καλος η κακος ειναι το οπλο που πρωτιματε απο τους περισσοτερους συναδελφους...μαλλον αυτο κατι λεει και κατι κανει να ξεχωριζει αυτην την εταιρεια.
Καταρχην μην συγκρινουμε την αγορα τις αμερικης κ τα κυνηγια που κανουν με τους γουρονοκινηγους τους δικους μας κ την αγορα τι δικια μας
η αμερικανικη αγορα ειναι αγορα εμεις ειμαστε μηγοχεσμα βιομηχανιες δουλευουν μονο για αυτην κ κανουν οτι χρειαστη να την καληψουν
οσο για το τι εχει για μενα εχει αριστο marketing κ δεν ειναι τυχεο που κοριφεοι του marketing πλεων πουλανε αβερτα τα τουρκικα σε αυτην την αγορα

Εγώ βλέπω ότι ψάχνουμε αφορμές για φαγωμαρα και μπιρι σου μπιρι μου, και δεν μπορούμε να συζητήσουμε ,μια θα είναι τα μέτρα που χτυπάει ο καθένας μια θα είναι μια μάρκα όπλου πως σκοτώνει θα γράψει και κάτι κάποιος με λίγη δόση ειρωνείας και να τα μάς. Όλοι έχουμε δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα τουφεκιές στα όρια αλλά πιστεύω ότι είναι προσωπικό του κάθε ενός και πως το βιώνει , δεν λέω ότι και τα 35 μέτρα είναι το όριο αλλοίμονο κάποιοι τις κάνουν όμως και με επιτυχία αμέσως όμως θα κατηγορηθούν ότι δεν ήταν 80 ήταν 40 δεν ήταν 50 ήταν 25 ας τις κάνει όποιος τις κάνει παιδιά δεν χρειάζεται ούτε χλευασμός από τους υπόλοιπους ούτε και πως τις κάνει .
Στα όπλα πάλι τα ίδια ειδικά σε αυτό το θέμα από την μια οι μεν δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τούς και οι άλλοι δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν από την μια ότι δεν σκοτώνουν, δεν κάνουν δεν ρανουν.
Ηρεμία παιδιά κυνήγι είναι και κάθε ένας μας το απολαμβάνει διαφορετικά και με τον τρόπο και το οπλο που του αρέσει είτε με investarm είτε με Holland and Holland.

Φιλε επηδη κυνηηαω αμβρακικο 30 χρωνια το σπιτι μου ειναι 300 μετρα απο το βαλτο και εχωντας κυνηγισει με πολλα μπενελι εχω ακομα μερικα την ιστορια στο βαλτο την ηραψαν αλλα οπλα οπως πχ ρεμινκτον 302 φρανγκι 500 browning a5 ενα μονο μπενελι ηταν κοριφη στο βαλτο η 121 με κανη σεντετιεν ολλα τα αλλα νεροσολινες
Συμφωνοι για την δεκαετια 70s,Θυμαμαι και τους ιταλους την ιδια δεκαετια στην πετρα και την στρογγυλη με benelli που τοτε ειχαν πρωτοβγει με αποθηκες να θεριζουν.Οσο για το σημερα εχω δει πολλες m1,m2.Εμενα το σπιτι της μανας μου εινα 1 χιλιομετρο απο το βαλτο,τι σημαινη αυτο?

Η benelli στην Ελλάδα πουλάει όσο πουλάει ένα μέσο κατάστημα στην Αμερική. Αυτά είναι τα νούμερα, γιατί πήρατε λίγο φορά λες κι έχετε μετοχές σε αυτήν . Τώρα για την αγορά της Αμερικής εκεί παιζουν όπλα κάτω των 1000 δολαριων. Με λίγα λόγια remi,mossberg, win σε Αμερικανικές μάρκες κι μετά ακολουθούν τα Τουρκικα. Όλοι οι κατασκευαστές έχουν κοινό παρανομαστή την αγορα της Αμερικής. Καμιά άλλη. Η Ελλάδα απλά ..δεν υπάρχει καν στον χαρτη γ αυτούς .

Πάντως παιδιά μόνο στην Ελλάδα μας βλέπω να θεωρούμε πως τα benelli δεν σκοτώνουν στα παπιά...στην Αμερική μια χαρά την χρησιμοποιούν στα παπιά...επίσης θεωρώ πως δεν υπάρχει όπλο που δεν σκοτώνει...άμα είσαι σωστά στο θήραμα και με σωστό τσοκαρισμα και φυσιγγιο!
Ηλία πήγαινα πολλά χρόνια στον Έβρο, σε πληροφορω δεν υπάρχει καλυβιερης να μην έχει έστω μια benelli στην καλύβα του.

Στην αμερικη τα μπενελι που κυκλοφορουν στο βαλτο ειναι το πολυ 3% τα περισοτερα ειναι mossberg remi winchester και πολα τουρκηκα και τωρα τελευτεα και τα fabarm στο λεω γιατι εχω κανει αρκετα κυνηγια εκει
Ηλία πήγαινα πολλά χρόνια στον Έβρο, σε πληροφορω δεν υπάρχει καλυβιερης να μην έχει έστω μια benelli στην καλύβα του.
Πραγματικά σε πιστευω,δεν υπάρχει όπλο που να μην σκοτώνει!!!!Το μόνο σίγουρο!

Α ρε καταραμένες τσίχλες τι μας κάνετε...μας βάζετε να τρωγόμαστε για το ποιο όπλο θα σας σκοτώσει καλύτερα! Οποιος αισθάνεται το όπλο του σαν επιμήκυνση του χεριού του είναι τυχερός! Και προσωπικά δεν θα με ένοιαζε τι μάρκα όπλο θα ήταν αρκεί να αισθάνομαι έτσι οποτε το σηκώνω για να σημαδεψω. :)

Tωρα οσο αφορα τον σκυλοκαυγα με τις μαρκες θα πω την δικη μου αποψη.Φανατικος δικανακιας,8 δικανα στον οπλοβαστο μου
και μια Affinity.Την πηρα για φασσες-παπι-γουρουνι.Απο την στιγμη που της βαζω μεσα δικα μου φυσιγγια με ΜΒ36 στα 1,90-1,95γρ
αμα καποια στιγμη μου σπασει ο σιδηροδρομος η το κλειστρο θα μου φταει το οπλο??Δεν νομιζω.......Οσο αφορα τα οπλα γενικα
μιας και κυνηγησα μεχρι τωρα μεσα και εξω απο την Ελλαδα πιανοντας στα χερια μου οπλα απο Βοito μεχρι ειδικες παραγγελιες
Perazzi-Browning και σχεδον ολα τα αυτογεμη,δεν βρηκα ενα οπλο που να μην σκοτωνει.Oμως ειδα κυνηγους να πιανουν στα
χερια τους Baikal και να κελαιδανε και αλλους SX3 και να μην μπορουν να βαρεσουν ελατο στα 3 μετρα.Αυτο που θελω να πω
ειναι οτι καθε οπλο ειναι μοναδικο,εχει τον χαρακτηρα του και τα κουσουρια του!Το ιδιο και ο καθε κυνηγος.Ο καθενας μας ειναι
διαφορετικος και εχει να διαλεξει αναμεσα απο χιλιαδες διαφορετικα οπλα.Το αποτελεσμα μετραει.Ενα οπλο που δεν κανει σε εμενα
σε αλλον ταιριαζει γαντι.Δεν φταιει το οπλο.Υπαρχει η αστοχια υλικου που λεμε στην μηχανολογια αλλα δεν ειναι ο κανονας.

Πάντως παιδιά μόνο στην Ελλάδα μας βλέπω να θεωρούμε πως τα benelli δεν σκοτώνουν στα παπιά...στην Αμερική μια χαρά την χρησιμοποιούν στα παπιά...επίσης θεωρώ πως δεν υπάρχει όπλο που δεν σκοτώνει...άμα είσαι σωστά στο θήραμα και με σωστό τσοκαρισμα και φυσιγγιο!
Σωστά Ηλία μου γιατί ο Αμερικανός τουφεκαει το παπί στα 15 μέτρα....εκεί και με σφεντόνα το ριχνεις

Σωστά Ηλία μου γιατί ο Αμερικανός τουφεκαει το παπί στα 15 μέτρα....εκεί και με σφεντόνα το ριχνεις
Πολύ πιθανό Κώστα γιατί κυνηγάει decoy..απλά ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει όπλο που δεν σκοτώνει...ίσως να έχω άδικο αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω!

Tωρα οσο αφορα τον σκυλοκαυγα με τις μαρκες θα πω την δικη μου αποψη.Φανατικος δικανακιας,8 δικανα στον οπλοβαστο μου
και μια Affinity.Την πηρα για φασσες-παπι-γουρουνι.Απο την στιγμη που της βαζω μεσα δικα μου φυσιγγια με ΜΒ36 στα 1,90-1,95γρ
αμα καποια στιγμη μου σπασει ο σιδηροδρομος η το κλειστρο θα μου φταει το οπλο??Δεν νομιζω.......Οσο αφορα τα οπλα γενικα
μιας και κυνηγησα μεχρι τωρα μεσα και εξω απο την Ελλαδα πιανοντας στα χερια μου οπλα απο Βοito μεχρι ειδικες παραγγελιες
Perazzi-Browning και σχεδον ολα τα αυτογεμη,δεν βρηκα ενα οπλο που να μην σκοτωνει.Oμως ειδα κυνηγους να πιανουν στα
χερια τους Baikal και να κελαιδανε και αλλους SX3 και να μην μπορουν να βαρεσουν ελατο στα 3 μετρα.Αυτο που θελω να πω
ειναι οτι καθε οπλο ειναι μοναδικο,εχει τον χαρακτηρα του και τα κουσουρια του!Το ιδιο και ο καθε κυνηγος.Ο καθενας μας ειναι
διαφορετικος και εχει να διαλεξει αναμεσα απο χιλιαδες διαφορετικα οπλα.Το αποτελεσμα μετραει.Ενα οπλο που δεν κανει σε εμενα
σε αλλον ταιριαζει γαντι.Δεν φταιει το οπλο.Υπαρχει η αστοχια υλικου που λεμε στην μηχανολογια αλλα δεν ειναι ο κανονας.
Δεν θα καταλάβει τίποτα το όπλο σου....καψτες με την mb

Καθε φορα που ακουω οτι η μπενελι δεν σκοτωνει και ειδικα παπια με πιανουν τα γελια..
ειναι ωραιο να κανουμε την πλακα μας και να πειραζουμε κανα φιλο για την αποδοση του οπλου του αλλα μεχρι εκει..

Τώρα εγω που ετοιμάζομαι να παραγγείλω Benelli για πρώτη φορά και μάλιστα τη BeDiamond τι να σκεφτώ
Οτι θα πάρω νεροσωλήνα ? Ή οτι δεν σκοτώνει ?? think
Μένιο το έχω λύσει και το έχω επωμισει το όπλο...από ποιότητα κατασκευής σκίζει,προσωπικά δεν είχα κανένα Παραπονο από τα σκοτωματα της μπενελας μου απλά ήταν κάπως ελαφριά για τα γούστα μου....ένα αρνητικό για μένα είναι η σκανδάλη της,την θεωρώ κάποιος βαριά για τα γούστα μου!Πολύ ωραίο όπλο η be diamond!

Τώρα εγω που ετοιμάζομαι να παραγγείλω Benelli για πρώτη φορά και μάλιστα τη BeDiamond τι να σκεφτώ
Οτι θα πάρω νεροσωλήνα ? Ή οτι δεν σκοτώνει ?? think
Ότι σου κάνει κεφι. Μην ακούς κανένα . Ο κάθε ένας από εμάς λέει την άποψη του. Δεν σημαινει όμως ότι είναι και ή σωστη ...

Status
Not open for further replies.
Back