Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Psf, finito, made in Italy παιδιά τι ψάχνουμε ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω.....
Το κουβεντιαζουμε ντοκτορ δεν ψάχνουμε κάτι. Εξάλλου όταν πήρα αυτό το όπλο εγώ μαλον εσύ τότε επιανες κοκκινολεμιδες με το κλουβί .sarcastic..sarcastic.

Αφού το κατέχεις το θέμα μπορείς να ανεβάσεις κάποιο λινγκ? ?Επησεις τα όπλα είναι ποιο ακριβά Ελλάδα από Αμερική πως εδώ αυτή η Τιμη??Μιπος βρήκαν οι εδώ ευκαιρία να ξεσκαρταρουν καννες βάσεις κλπ? ?Αυτό ενώω Doctor.

Εγώ στο facebook πάντως διάβασα ότι στην Ελλάδα εισήχθησαν ΜΟΝΟ 40 τέτοια όπλα για αυτό και η χαμηλή τιμή τους

Το κουβεντιαζουμε ντοκτορ δεν ψάχνουμε κάτι. Εξάλλου όταν πήρα αυτό το όπλο εγώ μαλον εσύ τότε επιανες κοκκινολεμιδες με το κλουβί .sarcastic..sarcastic.
Τα σεβη μου.RESPECT.
επόμενη φορά θα σας ρωτήσω πρώτα τι αγοράσατε και πότε, και αν μου το επιτρεψετε θα ποσταρω.well done..sheep

άμα δεν τα λιώνεις πως θα αποκτήσουν τα σημάδια τους και τις αναμνήσεις ;)
Γιώργο να την πάρεις σε όλα τα κυνήγια και να την απολαύσεις....τι στο καλό έσκασες 2 χιλιάρικα...να ανοίγεις την ντουλάπα και να την βλέπεις?? :D
Ε βέβαια . Κρίμα να κάθεται στο κουτί

Δεν είναι κακό αυτό Μάριε δοκιμασμένα υλικά ,οι m2 ρίχνουν τόνους φυσίγγια χωρίς προβλήματα, μακάρι ξαναλέω να συνεχίσουν να προσφέρουν και αυτοί και άλλοι κάποιο μοντέλο σε τέτοιες τιμές όχι όμως ευτελές. Ποιος δεν θέλει κάποιο οικονομικό μοντέλο από τους μεγάλους ?

Δεν είναι κακό αυτό Μάριε δοκιμασμένα υλικά ,οι m2 ρίχνουν τόνους φυσίγγια χωρίς προβλήματα, μακάρι ξαναλέω να συνεχίσουν να προσφέρουν και αυτοί και άλλοι κάποιο μοντέλο σε τέτοιες τιμές όχι όμως ευτελές. Ποιος δεν θέλει κάποιο οικονομικό μοντέλο από τους μεγάλους ?
Ήθελα κάποτε να την πάρω. Ιδιαίτερα στα τελευταία μοντελα μέχρι και το φινίρισμα της κάννη είναι πολύ φθηνόδουλεια Κωνσταντινε

Μάριε έτσι ήταν η Μ1, τα επόμενα μοντέλα έχουν κρατήσει σχεδιαστικά στοιχεία, όχι τα προηγούμενα από τα επόμενα...
Άμα δεις με τη Μ2 έχουν διαφορετικές γραμμές στη βάση και η κοντή πάπια είναι το στυλ που έβαζε τότε η Benelli στις κοντές αποθήκες. Το ίδιο και το κοντάκι.
Πιθανώς να είναι στοκ από παλιές Μ1, πιθανώς να πάτησαν στα παλιά καλούπια και να ξαναέφτιαξαν πάλι λίγα κομμάτια του όπλου.
Εγώ συνεχίζω να μην μπορώ να καταλάβω, τι ακριβώς είναι αυτό που κατηγορούμε στο όπλο;;;

Εδώ είναι Μάριε η Μ1 όπως είναι μέσα σε διαφημιστικό προσπέκτους της Benelli του 2000. Το έχω σε pdf και μπορώ να το στείλω με email σε όποιον θέλει.
Μπορείς να διακρίνεις (πατώντας πάνω στη φωτό και ζουμάροντας) το Benelli Armi Urbino στη βάση όπως έγραφαν τότε όλες της oι καραμπίνες, και το Benelli Armi System όπως έγραφαν τότε όλες στα κλείστρα. Οκ, nowadays, το έχει κάνει σε Benelli Inertia System πάνω στο κλείστρο και τι έγινε??? Επειδή η σημερινή γράφει Benelli USA δεν λέει κάτι, είναι ξεκάθαρο στη βάση της το Made in Italy και τα PSF, FINITO, όπως επίσης και το Benelli Urbino στην κάννη (μπείτε στο λινκ που έβαλε ο @Nikws7 και φαίνονται πεντακάθαρα)
Τώρα κάτι επιχειρήματα που ακούστηκαν του στυλ εγώ την πήρα 1250 το 2002 και σήμερα τη δίνουν 790 ή όταν εγώ την αγόρασα εσύ ήσουν 5, 10, 15 δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα.
Για να ολοκληρώσουμε την παραφιλολογία :)
Εδώ σας έχω και SBE1 του 1992 (σφραγίδα ΒΒ) που γράφει πάνω Heckler&Koch επειδή αυτή η εταιρεία τα είχε κάνει εισαγωγή στις ΗΠΑ ένα διάστημα, είναι λιγότερο Benelli αυτό???
5917469_03_benelli_super_black_eagle_hk_i_640.jpg

5917469_02_benelli_super_black_eagle_hk_i_640.jpg

Ήθελα κάποτε να την πάρω. Ιδιαίτερα στα τελευταία μοντελα μέχρι και το φινίρισμα της κάννη είναι πολύ φθηνόδουλεια Κωνσταντινε
Έτσι Μάριε ακόμα και η σκανδαλοθηκη που είδα σε μια από τις παραπάνω φωτογραφίες φαίνεται κάπως, πρέπει όμως να κόψουν κάτι για να γίνει ποιό οικονομικό η βαφή σαγρε την έχουν και ποιο ακριβά μοντέλα, προτιμώ βέβαια εκπτωσεις σε βαφές και πλαστικά ,παρά κάτι λειτουργικό.

Έτσι Μάριε ακόμα και η σκανδαλοθηκη που είδα σε μια από τις παραπάνω φωτογραφίες φαίνεται κάπως, πρέπει όμως να κόψουν κάτι για να γίνει ποιό οικονομικό η βαφή σαγρε την έχουν και ποιο ακριβά μοντέλα, προτιμώ βέβαια εκπτωσεις σε βαφές και πλαστικά ,παρά κάτι λειτουργικό.
Η σκανδαλοθηκη είναι ίδια που φοράνε όλα τα μοντέλα Μ πλην της μ2... Θα την δω από κοντά διότι θα περάσω από τον αντιπρόσωπο έτσι κι ελλιως

Γιατρέ μην τρελαίνεσαι ρε φίλε συζήτηση κάνουμε ..... δίνει και μουφες κατά καιρούς η μπενελα (ειδικά στις προσφορες) όπως ολοι ...., είσαι μετοχος και το παιρνεις προσωπικά?

Και στις βινσι τα ξέχασες που φευγανε τα τουφεκια Ιταλία .

Κωνσταντινε,οταν αρχιζουν οι εκπτωσεις,μπορεις να εισαι σιγουρος πως θα επεκταθουν περαν της βαφης!
Το να υπαρχουν τα ιδια ή παρομοια απαρτια απο παλαιοτερα μοντελα,σε καινουρια,δεν ειναι κακο!
Κατι παλιο και δοκιμασμενο,δεν υπαρχει λογος αντικαθίσταται απο κατι νεο,αν αυτο το νεο δεν ειναι καλυτερο!
Κακες ειναι οι εκπτωσεις και παράλληλα το ανεβασμα των τιμων!
Τα παλια,καλα,ποιοτηκα οπλα,ειναι ειδος που τείνει να εκλείψει!:(
Το brad name,δεν θα σωζει τις εταιριες ες αει....
Η Benelli ειναι βαρυ ονομα,ανεξαρτητα απο τις προσωπικες μας προτιμησεις!
Κι αυτη,οπως και οι υπολοιπες "βαριες",πρεπει να μας ελαφρωνουν μεν την τσεπη,να μην μας κανουν ομως να αισθανομαστε εντελως μ@λ@κες!
Doc,οι σφραγιδες περαν αυτου καθαυτου του ρολου των(αντοχη,χρονολογια παραγωγης...), δεν επιβεβαιωνουν την γεννετηρα!
Το "made in...."το κανει!
Ομοιως,οι σφραγιδες δεν εξασφαλιζουν το αποτέλεσμα απο καποιον περαιτερω (προσυμφωνημενο ισως)ελεγχο,απο την χωρα που εισαγεται το προιον.
Ούτε αυτο ειναι κακο!
Κακο ειναι,αν κι εφοσον ισχυει το παραπανω σεναριο,τα τυχον "κομμενα στον ελεγχο" τεμαχια,να διοχετευονται στους...τριτοκοσμικους!;)

Γιατρέ μου τα όπλα που κυνηγάω εδώ και πολλά χρόνια είναι μια Μπενελλι Μ1. Και ένας ΣΒΕ1. Για αυτό λιπον άσε να έχω τις επιφυλάξεις μου. Το ξανατονιζω ότι μπορεί να κάνω και λάθος. Και σου ξαναλέω ότι κυνηγάω μόνο με Μπενελλι. Αλλά φτιαγμένα.

Παράχθηκαν παρά πολλα τέτοια όπλα καθώς και μ2. Η κάννη είναι μ2 σίγουρα. Όπως και να χει από αυτά που έχω ακούσει και έχω δεν είναι ότι καλύτερο.

Κωνσταντινε,οταν αρχιζουν οι εκπτωσεις,μπορεις να εισαι σιγουρος πως θα επεκταθουν περαν της βαφης!
Το να υπαρχουν τα ιδια ή παρομοια απαρτια απο παλαιοτερα μοντελα,σε καινουρια,δεν ειναι κακο!
Κατι παλιο και δοκιμασμενο,δεν υπαρχει λογος αντικαθίσταται απο κατι νεο,αν αυτο το νεο δεν ειναι καλυτερο!
Κακες ειναι οι εκπτωσεις και παράλληλα το ανεβασμα των τιμων!
Τα παλια,καλα,ποιοτηκα οπλα,ειναι ειδος που τείνει να εκλείψει!:(
Το brad name,δεν θα σωζει τις εταιριες ες αει....
Η Benelli ειναι βαρυ ονομα,ανεξαρτητα απο τις προσωπικες μας προτιμησεις!
Κι αυτη,οπως και οι υπολοιπες "βαριες",πρεπει να μας ελαφρωνουν μεν την τσεπη,να μην μας κανουν ομως να αισθανομαστε εντελως μ@λ@κες!
Doc,οι σφραγιδες περαν αυτου καθαυτου του ρολου των(αντοχη,χρονολογια παραγωγης...), δεν επιβεβαιωνουν την γεννετηρα!
Το "made in...."το κανει!
Ομοιως,οι σφραγιδες δεν εξασφαλιζουν το αποτέλεσμα απο καποιον περαιτερω (προσυμφωνημενο ισως)ελεγχο,απο την χωρα που εισαγεται το προιον.
Ούτε αυτο ειναι κακο!
Κακο ειναι,αν κι εφοσον ισχυει το παραπανω σεναριο,τα τυχον "κομμενα στον ελεγχο" τεμαχια,να διοχετευονται στους...τριτοκοσμικους!;)
Και γω Γιάννη κρατώ αρκετές επιφυλάξεις για το που φτιάχνεται ένα όπλο η τα απαρτία του ειδικα τα αυτογεμη σήμερα, δεν εννοώ την συγκεκριμένη εταιρία αλλά γενικά το group αυτό,η μαμά έχει εξαγοράσει αρκετές εταιρείες (στους γειτονους) . Ίσως είναι απλά υποψίες ίσως και αλήθεια βλέπω όμως άλλες ιταλικές όπως fabarm,fair να τονίζουν ότι τα όπλα τούς είναι φτιαγμένα 100% στην Ιταλία.
Συμφωνώ ότι έχει πέσει η ποιότητα γενικά όπως και ο ποιοτικός έλεγχος, τώρα αν στέλνουν factory second δεν γνωρίζω.

Status
Not open for further replies.
Back