Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε όλα είναι ίδια τα πάρτς πάνω κάτω. Για μένα και με όλο τον σεβασμό είναι μια συναρμολόγηση από ότι έχει απομείνει... Πολλές βάσεις μοντεφελτρο απουλητες το ίδιο και μ2. Πιστεύω πολύ πιο καλά συνθετικά μέρη. Τώρα για την ποιότητα υλικών της κάννης,την βαφή της εγώ θέλω πω πως είχα βάλει την μ2 χρόνια στο μάτι. Για τι οξυδωσεις μιλάμε δεν λέγεται. Βλητικα δε μπορώ να πω αλλά έχω ακούσει πάλι αρνητικά.
Για το συγκεκριμένο δεν κρατάω κάποια στάση απλά λέω τη γνώμη μου. Σε στοκ η Μόντε είναι πολύ καλύτερη και ποιοτικότερη επιλογή για μενα

Εγώ μόλις έπιασα το όπλο στα χέρια μου. Ίδια η μ2 σε όλα και συνθετικά καμία σχέση ακόμα και με την πρώτη μ1...ότι κι αν λέει αυτο
Ότι σχέση είχε και η outlander με την παλιά a 300 όπλα σε χαμηλότερη τιμή από τα βασικά των εταιριών, το θέμα είναι να είναι αξιόπιστα και ο κάτοχος να είναι ευχαριστημένος από την αγορά.

αλλού μου είστε μούγκα στη στρούγκα (όχι οτί εδώ έγινε και κάτι), ναι μετοχές έχω και ο δούκας του Μοντεφέλτρο ήταν τριτοξάδερφος του προπάππου μου:cool:
Μικρός είσαι ακόμα ότι θες να ρωτάς να μαθαινεις. ;)

Doc,οι σφραγιδες περαν αυτου καθαυτου του ρολου των(αντοχη,χρονολογια παραγωγης...), δεν επιβεβαιωνουν την γεννετηρα!
Το "made in...."το κανει!
Ομοιως,οι σφραγιδες δεν εξασφαλιζουν το αποτέλεσμα απο καποιον περαιτερω (προσυμφωνημενο ισως)ελεγχο,απο την χωρα που εισαγεται το προιον.
Ούτε αυτο ειναι κακο!
Κακο ειναι,αν κι εφοσον ισχυει το παραπανω σεναριο,τα τυχον "κομμενα στον ελεγχο" τεμαχια,να διοχετευονται στους...τριτοκοσμικους!;)
Αποδείξεις δεν βλέπω για το συγκεκριμένο τουφέκι, εγώ παραθέτω στοιχεία...
Καλή η γενικόλογη κουβέντα δε λέω.
Μόνο ντουντούκα δεν έχει βάλει το συγκεκριμένο όπλο πάνω ότι είναι αυθεντικό Benelli. Να παραγγείλω κάνα τεστ DNA??
Βγείτε πείτε ρε παιδιά να <<αυτά και αυτά>>, που λένε και καλά ότι είναι μπενελι, φτιαχνονται εκει στο ταδε εργοστασιο της τουρκιας, με φωτογραφιες κλπ
Που 'ντα????
και Benelli Urbino γράφει, και made in Italy γράφει και σφραγίδες δοκιμής Brescia έχει, όχι δεν ειναι ιταλικό μωρέ, καθόμαστε και το κλωθογυρνάμε για εντυπώσεις.
όσο λοιπόν κάποιοι (εσκεμμένα??) θα προσπαθούν να δημιουργούν από το πουθενά εντυπώσεις και να αμολάνε λάσπη στον ανεμιστήρα, θα πρέπει να υπάρχει και αντίλογος.
αλλιως υπαρχουν και οι ομαδικες να τα λεμε με τους φιλους μας και να συμφωνουμε στα παντα!
εαν απαγορευεται να διαφωνουμε σε οσους λενε οτι ειναι κουτσαλογα τα Μπενελι, πειτε το ρε παιδια, δεν ειναι κακο. μας διαβαζει κοσμος και βγαζει τα συμπερασματα του.

Απ όταν βγήκαν κάτι οπλοπολυβολα α400 και σια οε άρχισαν και οι μεγάλες εκσκαφές...
Αμήν!

Αποδείξεις δεν βλέπω για το συγκεκριμένο τουφέκι, εγώ παραθέτω στοιχεία...
Καλή η γενικόλογη κουβέντα δε λέω.
Μόνο ντουντούκα δεν έχει βάλει το συγκεκριμένο όπλο πάνω ότι είναι αυθεντικό Benelli. Να παραγγείλω κάνα τεστ DNA??
Βγείτε πείτε ρε παιδιά να <<αυτά και αυτά>>, που λένε και καλά ότι είναι μπενελι, φτιαχνονται εκει στο ταδε εργοστασιο της τουρκιας, με φωτογραφιες κλπ
Που 'ντα????
και Benelli Urbino γράφει, και made in Italy γράφει και σφραγίδες δοκιμής Brescia έχει, όχι δεν ειναι ιταλικό μωρέ, καθόμαστε και το κλωθογυρνάμε για εντυπώσεις.
όσο λοιπόν κάποιοι (εσκεμμένα??) θα προσπαθούν να δημιουργούν από το πουθενά εντυπώσεις και να αμολάνε λάσπη στον ανεμιστήρα, θα πρέπει να υπάρχει και αντίλογος.
αλλιως υπαρχουν και οι ομαδικες να τα λεμε με τους φιλους μας και να συμφωνουμε στα παντα!
εαν απαγορευεται να διαφωνουμε σε οσους λενε οτι ειναι κουτσαλογα τα Μπενελι, πειτε το ρε παιδια, δεν ειναι κακο. μας διαβαζει κοσμος και βγαζει τα συμπερασματα του.

Απ όταν βγήκαν κάτι οπλοπολυβολα α400 και σια οε άρχισαν και οι μεγάλες εκσκαφές...
Αμήν!
Bill,το μήνυμα σου ειναι απαντηση στο δικο μου?
Ρωταω επειδη το παραθετεις...:)

Άντε μη μαλώνουμε τώρα.. νταξει συζήτηση κάνουμε. Για μένα είναι μια επιλογή αλλά στις τιμές αυτές υπάρχει κάτι καλύτερο!
Ο μόνος που τσακονεται απ ότι έχω καταλάβει είναι ο Γιατρός μόνος του. Εγώ χαλαρή κουβέντα με δόσεις χιούμορ κάνω. Με αρκετά μεγαλη εμπειρία στα τερεν με αυτού του είδους τα τουφεκια. Τι το καλητερο.

Εγω και με μπενελι δεν ειχα ποτε πρωβλημα βλητικο γιατι του γεμηζα οτι γουσταρε με πολυ βρωμη το πρωβλημα σε μενα ηταν η ενωχλητικη ανακρουση οταν εριχνα πολλα γιαυτο και τα εχω παραμερισει και γιατι εχω ερωτα αχρωμιωτο.big smile.

Και πάλι είναι τύχη πλέον το όπλο. Μπορεί να πάρεις 5 μ2 πχ .οι 4 να είναι για κλωτσιές και η μία να βγάζει μάτι από την ποιότητα τουφεκιας.
Το παράξενο θα ήταν να ρίχνουν το ίδιο . Όπλα μαζικής παραγωγής είναι .

Δεν πιάνεστε πουθενά πάντως, 2000 ευρώ η raffaello ουυυ πανακριβη δεν αξιζει τα λεφτα της, υπαρχουν καλυτερα τουφεκια με λιγοτερα λεφτα, δεν σκοτωνει, κανει κλικ, κανει κλακ, βγαζει ενα φτηνο απλο μοντελο με πλαστικα και ματ βαφη στα 800, ουυυυ ειναι τουρκικη, φτηνοκατασκευη, θα σπασει θα κλασει θα χαλασει
πραγματικα εχετε πολυ πλακα!!!

Δεν πιάνεστε πουθενά πάντως, 2000 ευρώ η raffaello ουυυ πανακριβη δεν αξιζει τα λεφτα της, υπαρχουν καλυτερα τουφεκια με λιγοτερα λεφτα, δεν σκοτωνει, κανει κλικ, κανει κλακ, βγαζει ενα φτηνο απλο μοντελο με πλαστικα και ματ βαφη στα 800, ουυυυ ειναι τουρκικη, φτηνοκατασκευη, θα σπασει θα κλασει θα χαλασει
Ε μα δεν την κλείνουν και να συνεχίσουν με τα ρουμπανοπαπα να ησυχάσουμε .sarcastic..

.sarcastic..congrats.καλο!

Status
Not open for further replies.
Back